• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gec döllenmede hamile olanlar

Canimm oglum

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2019
666
436
33
Hayirli aksamlar hanimlar,
Ben 35. Günümdeyim halan adet olmadim. ( hapi birakali düzensizlesti )Asiri bel agrim var test yaptim cikmadi. Agrilarimdan dolayi doktora gittim kist olabilir dedi yinede bakalim dedi bakti kist olmadigini söyledi ve rahim duvarin cok iyi kalinlastigini söyle kan alalim hamile olabilirsin dedi. Sonuclar yarin cikicak sizce olabilirmi, böyle yasayanlar oldumu ? Yardimci olursaniz cok sevinirim kizlar simdiden cok saolun

Sabaha birşey kalmamış. Umarız sonuçlar pozitif çıkar. Bizimle paylaşırsın yarın.

Hayirli aksamlar hanimlar,
Ben 35. Günümdeyim halan adet olmadim. ( hapi birakali düzensizlesti )Asiri bel agrim var test yaptim cikmadi. Agrilarimdan dolayi doktora gittim kist olabilir dedi yinede bakalim dedi bakti kist olmadigini söyledi ve rahim duvarin cok iyi kalinlastigini söyle kan alalim hamile olabilirsin dedi. Sonuclar yarin cikicak sizce olabilirmi, böyle yasayanlar oldumu ? Yardimci olursaniz cok sevinirim kizlar simdiden cok saolun
Kız hamissın 🤰🏻Rahım kalınlasmıs canım cıktımı sonuc lar

Yok canim malesef degilim negativ ciktiama halan adet olmadim ilk defa böyle bisey yasiyorum ogöumda olmadim hic
adet düzensizliğiniz varsa, ani 38 günde 45 günde bir regli oluyorsanız, biraz daha bekleyip test yapın. ben yaklaşık 45 günde regli oluyorum sanırım oyuzden adet gecikmesinden 13 gün sonra testte pozitif çıktı. öncesinde 3 4 tane test yapmıştım hep negatifti. umarım sizind sonradan poziif olur. :)

adet düzensizliğiniz varsa, ani 38 günde 45 günde bir regli oluyorsanız, biraz daha bekleyip test yapın. ben yaklaşık 45 günde regli oluyorum sanırım oyuzden adet gecikmesinden 13 gün sonra testte pozitif çıktı. öncesinde 3 4 tane test yapmıştım hep negatifti. umarım sizind sonradan poziif olur. :)
Insallah canim hayirlisi ben hapi birakali 4 ay olacak ilk iki ay 30 güne bir oldum son ay 35 günde oldum bu ayda allah büyüktür. Kan testinde negativ cikti o yüzden emin oldum umutlarim gitti anliyacgin

Back