- 23 Kasım 2014
- 5
- 1
- 86
- 37
- Konu Sahibi safiye akverdi
Güncel olarak geç döllenme yasayanlarda bebek cinsiyeti ne çıktı diye öğrenmek istedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güncel olarak geç döllenme yasayanlarda bebek cinsiyeti ne çıktı diye öğrenmek istedim.
gec dollenmede yumurtlama tarıhın gec olmus oluyor. gec yada erken bısı degıstırmez ki? yumurta 1 gun omru var. nasıl bı alaka duydun bu konu ıle ılgılı merak ettımGüncel olarak geç döllenme yasayanlarda bebek cinsiyeti ne çıktı diye öğrenmek istedim.
Merhaba gec dollenmede aradaki fark kac gündü? Doktor adet tarihinizi kac gun ileriye attiBenim kızım oldu
Benim doktorum 11 gün ileriye attı.Ama 20 gün gibi fark vardı.Merhaba gec dollenmede aradaki fark kac gündü? Doktor adet tarihinizi kac gun ileriye atti
Benimde 10 gun ileriye atti adet tarihimi biraz tedirgin oldum cevremde hic duymadim cunku surekli bu forumda ki bayanlara soruyorum kimi demiski aradaki fark kapaniyor aradaki fark kapaniyorsa bu gerilik olmus olmuyor mu diyorum ama doktor yok benim verdigim yeni adet tarihinden gidicek artik diyor bakalim görücez .sizjn nasl oldu saglikla sorunsuz tamamlandimi surec kuzunuzu kucaginiza aldinizmiBenim doktorum 11 gün ileriye attı.Ama 20 gün gibi fark vardı.
Artık eski tarihinizi unutun.Doktorun söylediği tarihle ilerleyeceksiniz.Ben 41+6 da normal doğum yaparak aldım bebeğimi kucağıma 3 yaşında oldu bile.Aradaki fark kapanmıyor çünkü aslında arada fark yok yumurtamız geç döllendiği için yeni tarih belirliyorlar.Aklınızı karıştırmayın.Hayirla sağlikla kucağınıza alın inşallahBenimde 10 gun ileriye atti adet tarihimi biraz tedirgin oldum cevremde hic duymadim cunku surekli bu forumda ki bayanlara soruyorum kimi demiski aradaki fark kapaniyor aradaki fark kapaniyorsa bu gerilik olmus olmuyor mu diyorum ama doktor yok benim verdigim yeni adet tarihinden gidicek artik diyor bakalim görücez .sizjn nasl oldu saglikla sorunsuz tamamlandimi surec kuzunuzu kucaginiza aldinizmi
O kadar guzel acikladiniz ki Allah razi olsun evladinizin hayrini gorun hep insallah sevgilerArtık eski tarihinizi unutun.Doktorun söylediği tarihle ilerleyeceksiniz.Ben 41+6 da normal doğum yaparak aldım bebeğimi kucağıma 3 yaşında oldu bile.Aradaki fark kapanmıyor çünkü aslında arada fark yok yumurtamız geç döllendiği için yeni tarih belirliyorlar.Aklınızı karıştırmayın.Hayirla sağlikla kucağınıza alın inşallah
Nerdeyse 42nci haftaya gelmis 41+6 duydugum en gec tarih sanirim genelde 42nci haftada cok cok nadir doguran varmis belkide kendi adet tarihinize gore doğum olmustur ozaman 42 hafta olmus olmuyor 39 kusur oluyor saglikli hayirli olsun sorun olmasinda hic sorun değilArtık eski tarihinizi unutun.Doktorun söylediği tarihle ilerleyeceksiniz.Ben 41+6 da normal doğum yaparak aldım bebeğimi kucağıma 3 yaşında oldu bile.Aradaki fark kapanmıyor çünkü aslında arada fark yok yumurtamız geç döllendiği için yeni tarih belirliyorlar.Aklınızı karıştırmayın.Hayirla sağlikla kucağınıza alın inşallah
Yok canım adet tarihime göre değil yeni belirlenen tarihe göre doğum yaptim.Yasal olarak beklenen tarih 42.haftaymış.Ben suni sancıyla doğum yaptım gelmeye niyetli değildi.Nerdeyse 42nci haftaya gelmis 41+6 duydugum en gec tarih sanirim genelde 42nci haftada cok cok nadir doguran varmis belkide kendi adet tarihinize gore doğum olmustur ozaman 42 hafta olmus olmuyor 39 kusur oluyor saglikli hayirli olsun sorun olmasinda hic sorun değil
Masallah❤ Allah o duyguları bizlere de yaşamayı nasip etsinYok canım adet tarihime göre değil yeni belirlenen tarihe göre doğum yaptim.Yasal olarak beklenen tarih 42.haftaymış.Ben suni sancıyla doğum yaptım gelmeye niyetli değildi.
Bir arkadaşım geç döllenme olmadığı halde benimle aynı haftada sezeryanla doğum yaptı.Benim bebek 9 ay 10 gunu tamamlayınca herkes kesin bu erkek dedi ama nur topu gibi güzel bir kızım oldu.