Kızlar yardın edin. Şubat 14 sat bua 17 martta evde test yaptım negatif .ama hala adet olmayınca 21 martta evde tekrar test yaptın saatler sonra ikinci çizgi çok çok silikti. Kan pıhtılaşması olduguiçin bende hemen hastneye gittim 22mart bhcg 23.46 çıktı.24 martta 77.75 çıktı.bu arada clexan igneye başladım tabi. Doktor artış güzel dedi .fakat sat bakıldgında deger düşük.ama geç döllenme ise nasıl oluca hesaplama.haftaya salı gidicem kontrole. Doktor la konuşamadım acil doguma girince soramadım. Yardım edin lütfen.
2 tane kimyasal gebelik geçirdim.inş saglıkla kavuşurum bebişime. Çok mutluyum çoookkk.
Bence hic canini sikma bende hamileligimi öğrendiğimde adetin geçince girmiştim ayni senin gibi 70 kusurler cikti..günde nerdeyse 2 te katliyor b HCG ona gore doktorun hesap yapti 5 gün sonra gittim keseyi gördük.seninde öyle olur bence.sadece SATA gore bebisim 1 hafta geriden gelip.senin bebisde öyle olabilir..kötüyü cagirma acaba kimyasal mi DİE..ben hic kimyasal gebelik yasmadim ama dekan değerlerin ayni seninki gibiydi.yani canini sikma..bebeislerimiz bu defa bizimle inşallah Cnm..İnşaallah çok saol güzel dileğin için.kimyasal gebeliği anlatayım kısaca.kanda gebelik belli oluyo fakat kese oluşuyo ama bebek olmuyo içinde.ve bebek büyüyemeden kan degerinde düşüş oluyo ve adet kanıyla sonlanıyo gebelik.bebes beslenemediği için yada saglıksız oldugu için böyle sonuçlabırmış.
Benimki beslenememişkan pıhtılaşması oldugu için.ama tedaviye başladık.rabbim korusun. Seninde rabbim saglıkla kavuşmayı nasip etsin bebişine.
Bence hic canini sikma bende hamileligimi öğrendiğimde adetin geçince girmiştim ayni senin gibi 70 kusurler cikti..günde nerdeyse 2 te katliyor b HCG ona gore doktorun hesap yapti 5 gün sonra gittim keseyi gördük.seninde öyle olur bence.sadece SATA gore bebisim 1 hafta geriden gelip.senin bebisde öyle olabilir..kötüyü cagirma acaba kimyasal mi DİE..ben hic kimyasal gebelik yasmadim ama dekan değerlerin ayni seninki gibiydi.yani canini sikma..bebeislerimiz bu defa bizimle inşallah Cnm..
Ben 5 gün sonra gittiğimde 1800 kusure cikmisti:)doktor gayet iyi artmis dedi 1500 ustu kese gözükür artik dedi ve kurabiyemin kesesini gormustukAyyy inşaallah.inşaallah.haftaya salı kese oluşur inşdünki bhcg 77 haftaya tahmini kaç olur bhcg normal degerlerde.yoksa bu bebişin gelişimine göre artış gösterirmi.
Çok heyecanlıyım.allahın izniyle çok mutlugum. Dediğin gibi bebişler bizimle olur inş.
Kızlar yardın edin. Şubat 14 sat bua 17 martta evde test yaptım negatif .ama hala adet olmayınca 21 martta evde tekrar test yaptın saatler sonra ikinci çizgi çok çok silikti. Kan pıhtılaşması olduguiçin bende hemen hastneye gittim 22mart bhcg 23.46 çıktı.24 martta 77.75 çıktı.bu arada clexan igneye başladım tabi. Doktor artış güzel dedi .fakat sat bakıldgında deger düşük.ama geç döllenme ise nasıl oluca hesaplama.haftaya salı gidicem kontrole. Doktor la konuşamadım acil doguma girince soramadım. Yardım edin lütfen.
2 tane kimyasal gebelik geçirdim.inş saglıkla kavuşurum bebişime. Çok mutluyum çoookkk.
Ben 5 gün sonra gittiğimde 1800 kusure cikmisti:)doktor gayet iyi artmis dedi 1500 ustu kese gözükür artik dedi ve kurabiyemin kesesini gormustuk
İnşaallah çok saol güzel dileğin için.kimyasal gebeliği anlatayım kısaca.kanda gebelik belli oluyo fakat kese oluşuyo ama bebek olmuyo içinde.ve bebek büyüyemeden kan degerinde düşüş oluyo ve adet kanıyla sonlanıyo gebelik.bebes beslenemediği için yada saglıksız oldugu için böyle sonuçlabırmış.
Benimki beslenememişkan pıhtılaşması oldugu için.ama tedaviye başladık.rabbim korusun. Seninde rabbim saglıkla kavuşmayı nasip etsin bebişine.
imren kaç haftalıkken düşük yapmıştın kimyasal gebelik yaşadığında?
canım üzülme ya herkes sata göre hamile kalamıyor malesef döllenme geç olunca yanlış hesaplanıyor.En dogru sonuç kan degerlerinden ve bebegin gelişiminden belli oluyor.Yani gebelik haftanı buna göre hesaplıyacaklar seninde.Rabbim hayırlısıyla önce kalp atışını duyursun sonra güzel yüzünü görmeyi nasiip etsin
imren kaç haftalıkken düşük yapmıştın kimyasal gebelik yaşadığında?
Canım hiç sıkma canını ben mucize bi gebelik yaşıyorum şuan :) Benimde geç döllenme nasıl hesaplarsın kaç hafta olduğunu biliyor musun şöyle anlatayım; ben kendimden örnek vereyim sende kendinden biç. Benim sat 5 şubat ve benim 8 martta adet olmam gerekiyorsu olmadım, adetlerim düzenlidir. adetimi bir gün geçmişken yani 9 martta eşimle birlikte olduk o gece hamile kalmışım. Adetimi 12 geçince kanda çıktı hamileliğim çünkü geç yumurtlamam olmuş. Ve doktorla şöyle hesapladık 9 martta eşimle birlikte olduk ve 9 marttan 14 gün geriye gittik 23 şubatı adet tarihim saydık ve şuan 4+2 hamileyim bugün beta değerim 329 çıktı. Yani sende ilişkiye girdiğin zamandan 14 gün geriye say ve o günü sat olarak kabul et ona göre gebeliğini hesapla. Mesela ben gerçek sata göre bugün 17 gün gecikti adetim ve betamın 2 bin küsürlerde çıkması lazımdı. ama sahte sata göre 2 gün gecikmişim değerimde normalmiş. Kendinde bunu dene
Biz bebiş istediğimiz için adetime kadar gün aşırı ilişki oluyodu. Yumurtlamam düzensizfi çünki.bazen geç bazen erken oluyodu. İlişkiden hesaplayamadım.ama şuan 8 haftalık hamileyim.:) rabbim tamamjna erdirsin.inş. yarın kontrolüm var tekrar.allaha emanet içimdeki can.
Sen nekadarlık hamilesin.rabbim bagışlasın.
Allah tamamına erdirsin inşaallah sağlıkla :) ben de 8+5 haftalığım canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?