- 20 Kasım 2022
- 45
- 8
- 6
- 26
- Konu Sahibi fundaaa123
-
Canım oladabilir olmayadabilir stresten gecikmiş olabilir bu ara herkesin gecikmiş ama şöyle söyleyeyim benim adetim 1 hafta gecikti ve bugün yumurtlama zamanımmış belki sende geç yumurtlamışsındırKizlar adetim 5 gün geçti kan testi yaptırdım ama negatif kasıklarım ağrıyor göğüs hasas mide bulantıları oluyor arada sizce geç döllenme olabilir mi? Adetim olup olmamasida sıkıntı birde ona kafa yoruyoruz cvp verin
Canım oladabilir olmayadabilir stresten gecikmiş olabilir bu ara herkesin gecikmiş ama şöyle söyleyeyim benim adetim 1 hafta gecikti ve bugün yumurtlama zamanımmış belki sende geç yumurtlamışsın
Sonucunuz ne oldu acaba, benm de 6.gun kan testi negatifti bugün 8.gun idrar hala negatif. Sizin durumunuzu merak ettimKizlar adetim 5 gün geçti kan testi yaptırdım ama negatif kasıklarım ağrıyor göğüs hasas mide bulantıları oluyor arada sizce geç döllenme olabilir mi? Adetim olup olmamasida sıkıntı birde ona kafa yoruyoruz cvp verin
Anladım cevabiniz için teşekkür ederim. Kaç gün gecikme sonrası adet oldunuz acaba. Benim de bugün 8 gün gecikti de. Tedirgin oldumNegatif ve adet oldum stres gecikti büyük ihtimal
Bende geç döllenme yaşamıştım. Adetim 2 gün geçince test yaptım ve net 2.çizgiyi gördüm,ertesi gün kan testinde beta 2024tü..Kizlar adetim 5 gün geçti kan testi yaptırdım ama negatif kasıklarım ağrıyor göğüs hasas mide bulantıları oluyor arada sizce geç döllenme olabilir mi? Adetim olup olmamasida sıkıntı birde ona kafa yoruyoruz cvp verin
Gecikmenin kaçıncı gununde adet oldunuz acaba.Negatif ve adet oldum stres gecikti büyük ihtimal
Anladım, benim de bugün 9.gun ama hala adet olamadim ya7.gununde
Anladım, benm de bugün 9.gun. umarım ben de en kısa sürede adet olurum. Böyle belirsizlik çok kötü7.gununde
Yaptım 10.gunde kan testi yaptım negatif. Ondan önce de 2 idrar 1 kan testi daha yapmıştım. Onlar da negatifti. Ama bugün 12.gun ve hala adet olamadim. En erken cumartesiye doktordan randevu alabildim. Ya gebelik de düşünmüyoruz şuan. O yüzden çok tedirgin, diken ustundeyimTest yaptınız mı peki benimki stresten gecikti
Yok randevu aldım zaten cumartesiye. Nasıl geçecek bakalım bu süre bu belirsizlikle. Umarım o güne kadar hasta olurum. Geç dollenmede ne zamana kadar kan testi yapılabilir ya. Yarın bir daha test yapacağım. Zaten kansizlik var. Kan vere vere iyice kansız kalacagizGebelik olsa illaki çıkardı galiba geç döllenme de olabilir yani sen doktora git içinde kalmasın sıkma canını
Kaç kişinin 3 4 hafta çıkmadığı yaziyor nette de yazıyor yani olsak dert olmasak dert inşallah olursunYok randevu aldım zaten cumartesiye. Nasıl geçecek bakalım bu süre bu belirsizlikle. Umarım o güne kadar hasta olurum. Geç dollenmede ne zamana kadar kan testi yapılabilir ya. Yarın bir daha test yapacağım. Zaten kansizlik var. Kan vere vere iyice kansız kalacagiz
Peki varsa doktor görür ama değil mi ya. Doktorun da yanılma riski yoktur yaniKaç kişinin 3 4 hafta çıkmadığı yaziyor nette de yazıyor yani olsak dert olmasak dert inşallah olursun
Görür tabikiPeki varsa doktor görür ama değil mi ya. Doktorun da yanılma riski yoktur yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?