Geç döllenme

fundaaa123

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2022
45
8
6
26
Kizlar adetim 5 gün geçti kan testi yaptırdım ama negatif kasıklarım ağrıyor göğüs hasas mide bulantıları oluyor arada sizce geç döllenme olabilir mi? Adetim olup olmamasida sıkıntı birde ona kafa yoruyoruz cvp verin 🙂

Kizlar adetim 5 gün geçti kan testi yaptırdım ama negatif kasıklarım ağrıyor göğüs hasas mide bulantıları oluyor arada sizce geç döllenme olabilir mi? Adetim olup olmamasida sıkıntı birde ona kafa yoruyoruz cvp verin 🙂
Canım oladabilir olmayadabilir stresten gecikmiş olabilir bu ara herkesin gecikmiş ama şöyle söyleyeyim benim adetim 1 hafta gecikti ve bugün yumurtlama zamanımmış belki sende geç yumurtlamışsındır

Olabilir annem kanser hastası bir aya yakın hep stres içindeyim ilk kez gecikti bu kadar normalde hep iki gün önce veya sonra olurdu rabbim hayirlisini versin 🙏

Sonucunuz ne oldu acaba, benm de 6.gun kan testi negatifti bugün 8.gun idrar hala negatif. Sizin durumunuzu merak ettim

Bende geç döllenme yaşamıştım. Adetim 2 gün geçince test yaptım ve net 2.çizgiyi gördüm,ertesi gün kan testinde beta 2024tü..

Test yaptınız mı peki benimki stresten gecikti
Yaptım 10.gunde kan testi yaptım negatif. Ondan önce de 2 idrar 1 kan testi daha yapmıştım. Onlar da negatifti. Ama bugün 12.gun ve hala adet olamadim. En erken cumartesiye doktordan randevu alabildim. Ya gebelik de düşünmüyoruz şuan. O yüzden çok tedirgin, diken ustundeyim

Gebelik olsa illaki çıkardı galiba geç döllenme de olabilir yani sen doktora git içinde kalmasın sıkma canını

Gebelik olsa illaki çıkardı galiba geç döllenme de olabilir yani sen doktora git içinde kalmasın sıkma canını
Yok randevu aldım zaten cumartesiye. Nasıl geçecek bakalım bu süre bu belirsizlikle. Umarım o güne kadar hasta olurum. Geç dollenmede ne zamana kadar kan testi yapılabilir ya. Yarın bir daha test yapacağım. Zaten kansizlik var. Kan vere vere iyice kansız kalacagiz

Yok randevu aldım zaten cumartesiye. Nasıl geçecek bakalım bu süre bu belirsizlikle. Umarım o güne kadar hasta olurum. Geç dollenmede ne zamana kadar kan testi yapılabilir ya. Yarın bir daha test yapacağım. Zaten kansizlik var. Kan vere vere iyice kansız kalacagiz
Kaç kişinin 3 4 hafta çıkmadığı yaziyor nette de yazıyor yani olsak dert olmasak dert inşallah olursun

Back