Geç Döllenme

karaca3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2020
5
1
1
30
Kizlar selam. Adetim hep duzenliydi 28gunde bir olurdum. Bi kac aydir cocuk planliyoruz. Son yumurtlamam 19. Günde oldu. Simdi 3 gun gecikme var. Olmam gereken gunde test yaptim negatif cikti. Sizce gec dollenme olabilir mi yasayan varmii

Kizlar selam. Adetim hep duzenliydi 28gunde bir olurdum. Bi kac aydir cocuk planliyoruz. Son yumurtlamam 19. Günde oldu. Simdi 3 gun gecikme var. Olmam gereken gunde test yaptim negatif cikti. Sizce gec dollenme olabilir mi yasayan varmii
Tekrar test yapma şansınız varsa yapsaniza varsa silikte olsa çıkar gecikmenizde olmuş. Hayırlisi olsun

Bugun test yaptin mi cnm sonuc ne cikti. Benimde 3gun geciktim adet olmam gereken gunde test yaptim negatifti ama hala grlen giden yok

28 günde bir olurdum ben de çocuk istedigimizden beri aralıklı olarak 2 3 gün gecikme yaşıyorum. Benimki stresten ve beklemektendi hep. Umarım hamilesindir canim Allah kalbine gore versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…