- 15 Ağustos 2020
- 170
- 56
- 13
- 34
- Konu Sahibi Bayb010101
Geç dollenme nedir adetim 7 gün geçti kanda ve idrarda negatif fakat ebe arkadaşım ultrs. ufak bi kese olduğunu ama kistte olabileceğini söyledi bilgisi olan varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar dpgru sölemiş kanda yoksa kesecik plamaz sanirim o.kan degerin kacti gerci kese goruncek kadsr yuksek olmasi lazmdi ki untrasonda kese gorunsun demmki 0.10 gbi bisi degerin senin gebelik yok demek.Geç dollenme nedir adetim 7 gün geçti kanda ve idrarda negatif fakat ebe arkadaşım ultrs. ufak bi kese olduğunu ama kistte olabileceğini söyledi bilgisi olan varmi
aynen cunku belli birsure sonra idrarda da buhar cizgisi var altta o görünmüş olabilir idrar testinide kan testi yaptirdgn zamanlsrda yaptirdin dmi aradan zaman gecmemisti dmi gec yumurtlama ovulasyon gununun kaymasi diolsr ya 14.gun die adeti duzensz olanlarinki farkli olur mesela.daha sonraki tarihde olmasi demek.ama gec dollenmede yumurta ve spermin olmasi gerekn tarihden daha sonraki tarihde dollenmis olmasi demek.ama senib sonucta kan degerin düşük ondan gebelik yok o ayri.Evet değerim 0.10 gibi biseydi yani idrarda da negatif demekki bakan yanlis gördü
aynen cunku belli birsure sonra idrarda da buhar cizgisi var altta o görünmüş olabilir idrar testinide kan testi yaptirdgn zamanlsrda yaptirdin dmi aradan zaman gecmemisti dmi gec yumurtlama ovulasyon gununun kaymasi diolsr ya 14.gun die adeti duzensz olanlarinki farkli olur mesela.daha sonraki tarihde olmasi demek.ama gec dollenmede yumurta ve spermin olmasi gerekn tarihden daha sonraki tarihde dollenmis olmasi demek.ama senib sonucta kan degerin düşük ondan gebelik yok o ayri.
aaa iyi bari en son kana baktirmissin zaten tmmdr kesin gebelik yok acaba dedm aradan zaman gecmismi diede yok ozmn gebelik gecikebilior ya bnm gecen ay gecikti tarlusalla geldi sonra kahverengi seklinde geldi azcik bisi leke leke demekii miktarida etkileyebilior kirmiziya bile donmedi dusuun ama adettti stress etkilio en cok tahlillleride yaptrmistm bisi cikmamisti ama geciktimi gecikti oluor ya takmamak gerekde insanin akli orda oluo tabi o ayriİşte adet geçikmesinin 5.gununde testlere baktım negatif bide ultrasonda bakalım dedkm baktik öyle dedi şuan 7 8 günümdeyim gecikme ama dünde kanda baktim gene negatif ben hastane personeliyim hemen bakabiliyorum kanda
hehehhehe oda hemen hamile yapti seni hehehe bnde sen gibiyim suan beyaz akinti gelio olcm mi olmicam mi bilmiorn sana diorm bnmde aklim prda suan diyene bak heheheheheAklim se şekilde orda bakan hemşire bana aynı. Hamile gibi davran kendini yorma filan dedi o yüzdende geriliyorum degilsemde rahat edeyim istiyorum![]()
Hani kaç yıllık kadın dogum ebesi yanılır mi diyedeAklim se şekilde orda bakan hemşire bana aynı. Hamile gibi davran kendini yorma filan dedi o yüzdende geriliyorum degilsemde rahat edeyim istiyorum![]()
Pazaresti öğleden sonra gidecem doktor izjxne yoksa şimdiye çoktan öğrenmiştim benhehehhehe oda hemen hamile yapti seni hehehe bnde sen gibiyim suan beyaz akinti gelio olcm mi olmicam mi bilmiorn sana diorm bnmde aklim prda suan diyene bak hehehehehe![]()
aaa aynen bska bisey varmi die baktir oda etkilio adet düzenini tahlil yapabilir iste prolaktin troidlere vakmak isteyebilir adetin 3.gunu cagirip seni lh fsh vs onlara bakar kist varsa o geciktirir lekelenme yapar gibi gebelik disindda cok konu varmış ya etkilicek su donemde kolay deil doktora gtmek ben zorla randevu aldm gttm daha sonuc gostercem düşün kadini bulabilsek yerinde hehehBide hani alttan ultrason ile kist mi kese mi karar verelim dedi bu kadar arada kalmasa niye dersinki vajinal ultsaronla doktor bakson diye direk yok derdi diye düşünüyorum kajsbdbdn
Hayır ya kist mi kese mi ona bakicamaaa aynen bska bisey varmi die baktir oda etkilio adet düzenini tahlil yapabilir iste prolaktin troidlere vakmak isteyebilir adetin 3.gunu cagirip seni lh fsh vs onlara bakar kist varsa o geciktirir lekelenme yapar gibi gebelik disindda cok konu varmış ya etkilicek su donemde kolay deil doktora gtmek ben zorla randevu aldm gttm daha sonuc gostercem düşün kadini bulabilsek yerinde heheh
Yumurtalıklarma bakti çok iyi çalışıyor gayet temiz ve güzel dedi işte vajinal ultrason la kist mi kese mi ona karar verir dediaaa aynen bska bisey varmi die baktir oda etkilio adet düzenini tahlil yapabilir iste prolaktin troidlere vakmak isteyebilir adetin 3.gunu cagirip seni lh fsh vs onlara bakar kist varsa o geciktirir lekelenme yapar gibi gebelik disindda cok konu varmış ya etkilicek su donemde kolay deil doktora gtmek ben zorla randevu aldm gttm daha sonuc gostercem düşün kadini bulabilsek yerinde heheh
hee dogru kisttir miyom yada oyleysede doğum kontrol hapi verebilir miyomlari kisti yok edior o haplar.Hayır ya kist mi kese mi ona bakicam
Yumurtalıklarma bakti çok iyi çalışıyor gayet temiz ve güzel dedi işte vajinal ultrason la kist mi kese mi ona karar verir dedi