Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya ben 29 günde bir adet olurum. Gecen ay kimyasal gebelik geçirdim 3 gün geçince test yaptım kanda beta 9 cıkmıştı ve sonra düşmüştü geç döllenme olmuştu bu ay da 6 gün gecikti adetten 4 gün önce erken gebelik testi yaptım ve tek çizgi
Korkuyorum yine cıkmazsa diye sizce hamilemiyim
Ya ben 29 günde bir adet olurum. Gecen ay kimyasal gebelik geçirdim 3 gün geçince test yaptım kanda beta 9 cıkmıştı ve sonra düşmüştü geç döllenme olmuştu bu ay da 6 gün gecikti adetten 4 gün önce erken gebelik testi yaptım ve tek çizgi
Korkuyorum yine cıkmazsa diye sizce hamilemiyim
Test yaptım ve hamile değilim canım
Bu ay doktora kontrole gittiğimde 4 5 gün gec yumurtladığımı öğrendim fakat bu ay da dişten dolayı 3 kere agrı kesici içtim şimdi de bundan dolayı olmaz diye korkuyorum
Bu ay doktora kontrole gittiğimde 4 5 gün gec yumurtladığımı öğrendim fakat bu ay da dişten dolayı 3 kere agrı kesici içtim şimdi de bundan dolayı olmaz diye korkuyorum
Hiç öyle düşünme canm Allah nasip ettimi her şekilde oluyor ben o kadar cok görüyorum ki etrafımda deli gibi sigara içip pat pat doğuranlar hiç alakası yok diyorum bakıyorum ne kadar gamsız rahat insan onn hemen çocugu oluveriyor. Boşver yok yumurta takibi yok bilmem ne takibi hiç gerek yok gercekten rahat olun hayatınızı yaşayın bunları hiç düşünmeyin Rabbm bzm için en hayırlısı ne zmansa o zman nasip edecektir inşallh. Belki bzm bir sınavmzdr bilemeyiz ama bn onu yeme olmaz bunu içme olmaz vs gibi seylere inanmıyorum ciddi bi sorun varsa doktora gidip baktırulablr ama ilaç içtk olmadı vs gibi düşünmemk lazm.
Doktora gidiyorsun sigara bir numaralı etken olmamasnda diyor çok yaknmda var 5 dk da bi içiolar karı koca ama oldu çocukları hiç ugraşmadan hemde nerede bi numaralı etken sigara içelim demiyorum ama çok düşünmemekle alakalı nasp işi bu iş.