Bende dun kan verdm 0.1 cikti betam. Ama normalde 13 ekimde yumurtlamam lazmken 16 ekimde yumurtladi. Iliski ustunden 1 hafta gecmisti yani tam. Sizce erkenmi yaptrdim testi internette kanda en erken iliskiden 10 - 14 gun sonra cikabilcgi yazyrGec dollenme demek gec ovulasyon demek benim bildigim kadariyla. Ovulasyon testi kullandiniz mi? Ovulasyon uzerinden kac gun gectigi onemli. Eger ovulasyon olmadiysa o da reglin gecikmesine neden olabiliyor. Stres ve uzuntu yasamadiysaniz gec yumurtlamis veya hic yumurtlamamis olabilirsiniz.LenaBoz un dedigi gibi tek care birkac gun sonra yine test yaptirmak.
Geç döllenme değilde kimyasal olabilirHerkese selam bende 20 ağustos da bebeğin kalbinin durması nedeniyle kürtaj oldum. Sonra 19 eylül de ilk adetimi oldum. Nitekim ikinci adetim gecikti. Doktora gittim ultrasonda herhangi bir sorun göremedi beta hcg 2.41 çıktı ikinci gün 2.11 ve hala olmadım şüpheli ilişki 17 ekimdi geç döllenme olabilir mi 8 gün gecikme var ilk defa böyle oldu ne yapsam sizce ?
Merhabalar isimsiz ... şu zamana kadar 0.5 çıkıyordu beta hcg Hamilelik yok . Adetime 4/5 gün varken beta hcg 0.100 çıktı geç döllenme olabilirmi henüz adet olmadım 3 gün geçtiMerhabalar. Benım adetlerım duzenlıdır 29 gunde bır olur en fazla bır ıkı gun oynardı oda cok nadır. Gecen eylul ayının 10 unda adet oldum bu ay ıse ayın 20 sı olmasına ragmen hala adet gormedım. Karın sıslıgı ve akıntı goruyorum devamlı fakat baska belırtı yok. 3 gun once beta hcg baktırdım sonuc negatıf cıktı. Bu gec döllenme ıse kafamı karıstırdı. Yardımcı olur musunuz boyle bıse olabılır mı? Gec dollenme yasayanlarınuz benımle paylasıp yardımcı olursa cok sevınırım.,tesekkur ederım
Merhabalar isimsiz ... şu zamana kadar 0.5 çıkıyordu beta hcg Hamilelik yok . Adetime 4/5 gün varken beta hcg 0.100 çıktı geç döllenme olabilirmi henüz adet olmadım 3 gün geçti
Merhabalar ben 40 gunde bir hasta oluyorum normalde. 26 ekimde adetim bikac gun gecmisken tahlil yaptirdim kanda 2.0 cikti. 5 kasim oldu adet olmayinca tekrar baktirdim 290. 6 kasimda tekrar 680 cikti. Kese gozukmedi haftayi bekliyorum.sata gore 7 hafta doktora gore 4 hafta. Bakalim ne olacak. Hasta olcakken hamile kalmisim sanirim doktorun dedigine gore.Merhabalar. Benım adetlerım duzenlıdır 29 gunde bır olur en fazla bır ıkı gun oynardı oda cok nadır. Gecen eylul ayının 10 unda adet oldum bu ay ıse ayın 20 sı olmasına ragmen hala adet gormedım. Karın sıslıgı ve akıntı goruyorum devamlı fakat baska belırtı yok. 3 gun once beta hcg baktırdım sonuc negatıf cıktı. Bu gec döllenme ıse kafamı karıstırdı. Yardımcı olur musunuz boyle bıse olabılır mı? Gec dollenme yasayanlarınuz benımle paylasıp yardımcı olursa cok sevınırım.,tesekkur ederım
Hamilemisin canım öğrendn miBu arada benm düzensiz 35 36 40 en gec 50 oldugu oluor hatta 28 günde oldugu zamanlar bile oluyor. En gec 12 gün gecikme yasadım şimdiye kadar. Ve yumurtlama zamanı bazen kanama olur. Ama yinede bilemiyorum zamanı ovulasyon testi almayı düşünürken yine adetm gecikti acele etmem test için ara ara yapıyorum çıkmıyor. Bugün 18 gün oldu gecikeli normal gebelik testi yaptım cok ama cok silik cıktı yarın yine yapmayı düşünüyorum. Bu ay diğer gecıkmelerimden farklı olarak göğüsler cok fazla büyüdü patlıcak sanki ve agrı oluor aynı sekilde kasıklarmda da agrı var. Mide bulantı hç yok.
Hayır canm deilm bu ay ovülasyon testine basladm 21.gün gecti hala tam olarak pik i göremedim bugün biraz koyulaştı testm heralde yaklaşıyor yumurtlama çok gec yumurtluorum anlaşılan ugrasyrz şmdilk hayırlısı artkHamilemisin canım öğrendn mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?