• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme

Kubra cyhn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2018
18
3
1
26
Kızlar meraba benim adetim 30 veya 36 gün arasında değişiyor sat 1 ocak ben sadece ocagin 23 ve 26 günleri arası ilişkiye girdim adetim sekiz gün geçti iki gün önce idrar testi negatif çıktı geç döllenmeden dolayı negatif çıkmış olabilir mi sizce hamilemiyim

Kızlar meraba benim adetim 30 veya 36 gün arasında değişiyor sat 1 ocak ben sadece ocagin 23 ve 26 günleri arası ilişkiye girdim adetim sekiz gün geçti iki gün önce idrar testi negatif çıktı geç döllenmeden dolayı negatif çıkmış olabilir mi sizce hamilemiyim

Selamlar. Periyot 36 gün sürüyorsa ocağın 18-20-22’sinde ilişkiye girmeniz gebe kalma ihtimalinizi büyük ölçüde arttırırdı. 6 günlük gecikmeyle idrarda çıkmayabilir gebelik. Kan testi yaptırmanızda fayda var. Şu an için ultrasonda da görünmez zaten gebeyseniz.

Hakınızda hayırlısı cnm . İnş tez vakite bebek sahibi olursunuz. Rabim isteyen herkese nasip etsin inş

Geç döllenmede önemli olan beklenen adet tarihinin geçmesi değil ilişki gününden sonra kaç gün geçtiği. İlişkiden sonra ortalama 10-15 gün sonra idrarda gebelik çıkar. İnşallah gebesindir

Bence bi kan testi verin bende gecikmenin 15.gününde çıkmıştı hamile oldugum yani adet olmadiysaniz umut var

En son iliskiniz ne zaman bilemeyecegim ama benim adetim geciktigi hafta olan iliskiden nur topu gibi bi oglum var :) meger cok gec yumurtlamisim ben acaba hamile miyim diye dusunurken evde test yapip negatifleri gorurken hamile kalmisim.adet olmadiysaniz umut vardir her turlu :) kesin ben de bir sorun var diyip doktora gittigimde ogrendim hamile oldugumu beta hcg 53tu henuz siz de bi gidin doktora gorunun gec dollenmede idrar testleri cok etkili olmuyor

Merhaba kizlar ben normalde her ayin 17 si adet olurdum. Yunurtlama gunlerimi hep takip ediyorum 2 aydir filan cocuk icin ugrasiyoruz..Bu ay gunum gecti dun evde idrar testi yaptim negatif cikti. Gecikmenin 5. Gununde yani bugun kan verdim 0,100 cikti. Yani hamileymisim gibi o kadar hissettimki ama yinede kanda bile cikmadı cok uzuldum. Karimin alt kisminda sertlik sislik ve goguslerimde sislik hissi var onun haricinde adet belirtim hic yok. Sanki olmayacamisim gibi hissediyorum.

Selamlar. Periyot 36 gün sürüyorsa ocağın 18-20-22’sinde ilişkiye girmeniz gebe kalma ihtimalinizi büyük ölçüde arttırırdı. 6 günlük gecikmeyle idrarda çıkmayabilir gebelik. Kan testi yaptırmanızda fayda var. Şu an için ultrasonda da görünmez zaten gebeyseniz.
Slm oncelikle sizce rahim filmi anstezi ile anestezisiz mi cektirsem cok korkuyorum 2. Gebeligi bir turlu yasayamadim bir oglum var

Back