• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme

Pudra16

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2017
611
311
23
29
Merhaba kızlar. Benim sorum şu. Geç döllenme beklenen adetten kaç gün sonra belli olur ? Adetimin 32.günündeyim. 31 günde adet oluyorum. Bu ay beklenen ovulasyon günüm 4 gün kadar geç başladı yaptığım ovulasyo testiyle anladım. 7 gün kadar koyu devam etti ve silikleşmesinden 1 hafta geçti. Eğer döllenme olduysa nezaman öğrenebilirim. Belirtilerim var bugün kan verdim fakat negatif çıktı. Varmıdır tecrübe eden

Merhaba kızlar. Benim sorum şu. Geç döllenme beklenen adetten kaç gün sonra belli olur ? Adetimin 32.günündeyim. 31 günde adet oluyorum. Bu ay beklenen ovulasyon günüm 4 gün kadar geç başladı yaptığım ovulasyo testiyle anladım. 7 gün kadar koyu devam etti ve silikleşmesinden 1 hafta geçti. Eğer döllenme olduysa nezaman öğrenebilirim. Belirtilerim var bugün kan verdim fakat negatif çıktı. Varmıdır tecrübe eden
Merhaba, kan testinde döllenmeden 10 gün sonra doğru sonuç çıkıyor diye biliyorum. Bikaç gün daha sabret umarım hamilesindir :)

Merhaba, kan testinde döllenmeden 10 gün sonra doğru sonuç çıkıyor diye biliyorum. Bikaç gün daha sabret umarım hamilesindir :)
Arkadaşlar merhaba;
25 yaşındayım AMH değerim 0,34 hemde çift rahimim. Aşılama için tedaviye başladık eşimde herhangi bir sorun yok. Kasım ayının 13. unde adet oldum. 4 gün sürüyor adetim. Döngüm çok karışık en az 21 günde en faz 28 günde bir olduğum oldu. Kasım ın 13. unde adet olunca 15inde yani adetşn üçüncü günü menagon kullanmaya başladık yumurta çoğaltmak ve büyütmek için. yumurta büyümedi solda kist oluştu. Ve ben o günden sonra adet olmadım. Döngüm ilk defa 31. günde . Cumartesi kan testi yaptırcam. Geç döllenme olmuş olabilir mi? idrar testlerinde negatif 3 kere denedim. Belirtim de sadece kasık ağrılarım var o kadar

Back