Bir iki gün daha bekleyin test yapın tekrar dediğiniz gibi bu yerleşme kanaması olabilir28-30 günde bir oluyorum yani bu ayın 26 sı ve 28 inde olmam gerekirken dün yani 28 si bu akıntıları yaşadım
Bir iki güne çıkar mı ki şuan hala bazen sildiğim de geliyor bazen gelmiyor daha deminde silince ince akıntıyla beraber acık kahve rengi geldi bende meraklandımBir iki gün daha bekleyin test yapın tekrar dediğiniz gibi bu yerleşme kanaması olabilir
Dediğiniz gibi olursa bu bende ilk olcak çünkü Beni şaşırtan benim adetlerim böyle başlamaz Normal pembe kan gelir yavas yavas gelir ve ertesi gün çoğalır şakır şakır olur yani o yüzden şaşırdım böyle olmasınaBenimde dediğiniz gibi oluyor sonrasında adet oluyorum. Siz bir kaç gün bekleyin hala olmasanız testi tekrarlayın
Kimse yazdığımı okumadı yada anlamadı sanırımElinizde varsa tekrar test yapsanıza
Kimse yazdığımı okumadı yada anlamadı sanırımçünkü nisan 26 da test yaptığımı negatif çıktığını ve nisan 18 inde yumurtlamadan şüphelendiğimi 20 sinde ilişkim olduğumu yazdım yani 18 de yumurtladıysam geç döllenme olduysa testte çıkmadı şimdide bu akıntıyı yaşıyorum diye geç döllenme olabilir mi testi ne zaman yapayım diye yazdım ilişkinin üstünden 9 gün geçti
Anladım teşekkür ederimYoo anladım dediğini aradan 3 gün geçtiği için yarın sabah tekrardan yapın diyorum. Lekelenmelerin olduğu için tekrardan bakın dedim
An
Anladım teşekkür ederim
Teşekkür ettim siz ne demek istiyosunuz anlamadım?Cevaplarımızdan da tatmin olmadınız ama daha ne dememizi bekliyorsunuz merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?