- 7 Ağustos 2014
- 22
- 6
-
- Konu Sahibi tugceeekck
belirtilerim oldu canım adet oncesınde yaptırmıstım negatıf demıslerdı bulantım halsızlıgım ve ozellıkle goguslerım acıyordu 2.gebelıgım bu dıgerı 8 aylık hamıleyken olu dogum oldu ondada aynı belırtıler vardı bu nedenle hamıleyım dıyordum ama adetım 3 gun gecene kadar teste cıkmadı 3.gun cıktı sımdıde belırtıler devam edıyor bel ve kasık agrılarım var doktor guzel ılerlıyor kesenın görünmemesı normal daha kucuk dedi ama yınede sormak ıstedım yasayanlara oncekı hamılelıgım gec dollenme degıldıbelirtilerin hiçolmadımı
sagol canım ınsallah ılk bebegımı kucagıma saglıkla alamadım ınsallah bunu almak nasıp olurCnm degerlerin cok iyi masallah hayrli olsun kese 1000drn sonra gorunur acele etme
Insallah cnm bnm bnde alamadim ve hamile kalmayi bekliyorummsagol canım ınsallah ılk bebegımı kucagıma saglıkla alamadım ınsallah bunu almak nasıp olur
ınsallah sende hamıle kalırsın en yakın zamanda canım hayırlı hamiş haberlerını alırızInsallah cnm bnm bnde alamadim ve hamile kalmayi bekliyorumm
öncelikle hayırlı olsun canım...benimde geç döllenmeydi 6+1 günlükken keseyi görebildik ama ben kaybettim kanamam oldu ve düştü...inş sen sağlıklı bi şekilde kucağına alırsınınsallah sende hamıle kalırsın en yakın zamanda canım hayırlı hamiş haberlerını alırız
insallah canm bana dua et olur muınsallah sende hamıle kalırsın en yakın zamanda canım hayırlı hamiş haberlerını alırız
Gecmis olsun cnm ne zaman olduöncelikle hayırlı olsun canım...benimde geç döllenmeydi 6+1 günlükken keseyi görebildik ama ben kaybettim kanamam oldu ve düştü...inş sen sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın
am.n canım inşallah cok uzuldum sanadaöncelikle hayırlı olsun canım...benimde geç döllenmeydi 6+1 günlükken keseyi görebildik ama ben kaybettim kanamam oldu ve düştü...inş sen sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın
tabı ederım canım ınsalah kısa sürede hayırlı haberlerını alırızinsallah canm bana dua et olur mu
teşekkür ederim canım keseyi gördüğümüz gün başladı kanama yaklaşık 2 hafta oldu :-( nasip değilmişGecmis olsun cnm ne zaman oldu
aminnn canım benim, Allah'tan bi kızım var o yüzden biraz daha rahat atlattıkam.n canım inşallah cok uzuldum sanadaAllahım evlatlarımızı saglıkla kucagımıza almayıda nasıp eder ınsallah