gec döllenme yasayanlar

tugceeekck

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
22
6
merhaba arkadaslar yenı hamıle oldugumu ogrendım ama buyuk ıhtımal gec döllenme dedıler adet gecıkmenın 3.gününde betahcg 19,24 du ve 2 gun arayla yapılan testlerde sırasıyla 58-201-497 cıktı betahcg deger dusuk oldugu ıcın henuz kese görünmedı sızın degerler nasıl seyretti ? kese ne zaman görüldü sorun oluyormu gec döllenme

belirtilerin hiçolmadımı
belirtilerim oldu canım adet oncesınde yaptırmıstım negatıf demıslerdı bulantım halsızlıgım ve ozellıkle goguslerım acıyordu 2.gebelıgım bu dıgerı 8 aylık hamıleyken olu dogum oldu ondada aynı belırtıler vardı bu nedenle hamıleyım dıyordum ama adetım 3 gun gecene kadar teste cıkmadı 3.gun cıktı sımdıde belırtıler devam edıyor bel ve kasık agrılarım var doktor guzel ılerlıyor kesenın görünmemesı normal daha kucuk dedi ama yınede sormak ıstedım yasayanlara oncekı hamılelıgım gec dollenme degıldı

ınsallah sende hamıle kalırsın en yakın zamanda canım hayırlı hamiş haberlerını alırız
öncelikle hayırlı olsun canım...benimde geç döllenmeydi 6+1 günlükken keseyi görebildik ama ben kaybettim kanamam oldu ve düştü...inş sen sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın

öncelikle hayırlı olsun canım...benimde geç döllenmeydi 6+1 günlükken keseyi görebildik ama ben kaybettim kanamam oldu ve düştü...inş sen sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın
am.n canım inşallah cok uzuldum sanada Allahım evlatlarımızı saglıkla kucagımıza almayıda nasıp eder ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…