- 7 Ağustos 2023
- 4
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi reyhn ozdemr
-
Kese göründü mü görünmedi mi orasını anlayamadım.Kızlar merhaba son adet tarihim 21 Mayıs temmuzun 18 inde hamile olduğumu öğrendim Dr kontrole gittim ama normalde 11 haftalık olmam gerekirken 5+5 günlük hamileyim doktor geç döllenme için 1.5 ay çok uzun bir süre dış gebelik olabilir dedi başına böyle birşey gelen varmi lütfen bana yardımcı olur musunuz
Kese göründü canım hayır adet düzensizliğim yoktu doktor baktı bı kese ilk gittigimde öğrenip 3 haftalık mis 5 gün önce gittim 5 haftalik olmuş ama boş gebelik olabilir dedi bebek ve kalp atışı yok 2 hafta sonra tekrar gel dedi kafam çok karışıkKese göründü mü görünmedi mi orasını anlayamadım.
Normalde adetleriniz düzensiz miydi? Araya aylar haftalar girer miydi
5+5 te zaten sadece kese gözükür bebek gözükmez genelde istisnalar hariç. Bu bir.Kese göründü canım hayır adet düzensizliğim yoktu doktor baktı bı kese ilk gittigimde öğrenip 3 haftalık mis 5 gün önce gittim 5 haftalik olmuş ama boş gebelik olabilir dedi bebek ve kalp atışı yok 2 hafta sonra tekrar gel dedi kafam çok karışık
Aynen dış gebelik değil demişti ilk gittiğimde ama bana işte 5 hafta çok uzun gibi geldi Dr de aynısını dedi hiçbir belirtimde yok aşırı stres oluyorum rabbim hayırla sonuçlandırsin inşallah5+5 te zaten sadece kese gözükür bebek gözükmez genelde istisnalar hariç. Bu bir.
İkincisi de kese gözüktüyse dış gebelik ihtimali ortadan kalkmıştır.
Bebek ve kalp atışı için de 7.haftadan sonra gidersen daha netleşir. İçini ferah tut
Dış gebelik olabilir dedi diye yazınca o konuda rahatlatmak istedim.Aynen dış gebelik değil demişti ilk gittiğimde ama bana işte 5 hafta çok uzun gibi geldi Dr de aynısını dedi hiçbir belirtimde yok aşırı stres oluyorum rabbim hayırla sonuçlandırsin inşallah
Kesinlikle öyle bakalım inşallah güzle sonuçlar alırımDış gebelik olabilir dedi diye yazınca o konuda rahatlatmak istedim.
Biliyorum şu dönemler çok stresli.
Önce minicik beta ile öğreniyoruz. Yok arttı mı artacak mı kese oluşacak mı.
Kese oluşuyor bu sefer yok içinde bebek var mı boş gebelik mi..
Bebeği görüyorsunuz ama kalbi atacak mı atmayacak mı…
Her dönemi stres ilk 3 ayda.
Bolca dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yok. İçinizi ferah tutun. İmkansız diye birşey yoktur Rabbim vermek istedikten sonra
Sonuç ne oldu acba? Regliniz çok gecikmiş. Bende düzenli oluyorum bugün 6. Günüm testler hep negatf çıkıyorKesinlikle öyle bakalım inşallah güzle sonuçlar alırım
Cok guzel artmıs degerınYa kızlar çok üzülüyorum benim ilk betam 165 çıktı hemen doktorma gittim o bana estrofem falan verdi bana hiç kan ver demedi haftaya gel şuan çok küçük keseye bakmaya çalışırız dedi ben için rahat etmedi kan verdim evelsingun 296 çıktı yüzde 80 artış var korkuyorum
2 kan verdıgın gun arasında kac gun varYa kızlar çok üzülüyorum benim ilk betam 165 çıktı hemen doktorma gittim o bana estrofem falan verdi bana hiç kan ver demedi haftaya gel şuan çok küçük keseye bakmaya çalışırız dedi ben için rahat etmedi kan verdim evelsingun 296 çıktı yüzde 80 artış var korkuyorum
Bakıyorum canım herkesin iki katı üç katı artmış sağlıksız mi diye çok üzülüyorumCok guzel artmıs degerın
Birisi Perşembe günü birisi cumartesi günü2 kan verdıgın gun arasında kac gun var
2 gun arayla 320 olmaslı lazımdı ama soylekı %60 artarsa saglıklı denılebılıyor degerın guzel ıcını ferah tut sag saglım kucagına al ınsallah hepımız sag saglım kucagımıza alalım ınsallahBirisi Perşembe günü birisi cumartesi günü
Belki iki saat sonra verseydim o değere çıkardı diye düşünüyorum kendimi avutmak için inşallah güzel ilerler internet e yüzde 66 yeter diyor ama insan düşünmeden edemiyor2 gun arayla 320 olmaslı lazımdı ama soylekı %60 artarsa saglıklı denılebılıyor degerın guzel ıcını ferah tut sag saglım kucagına al ınsallah hepımız sag saglım kucagımıza alalım ınsallah
Srnı cok ıyı anlıyorum benmde 26 aylık oglum car aralık ayın da kımyasal oldu gebelıgım ılk ogrendıgımde 87 2 gun sonra 116 dı suanda tekrar kımyasal mı die korkuyorum ılk degere gore 2 katı artmıs ama doktorum pazaryesı verıcegın kan 90 ve ustu olursa ıyi deriz dedı olmazsa kımyasal dedı bugun saglık ocagında kan verecegımde ebe sey dedı elıf bna göre gebelıgın saglıklı degıl dedı bende dırek ben doktora gorundum gec dollenme oldugunu soyledıler dedım susturdum asıeı can sıkıcılarBelki iki saat sonra verseydim o değere çıkardı diye düşünüyorum kendimi avutmak için inşallah güzel ilerler internet e yüzde 66 yeter diyor ama insan düşünmeden edemiyor
Cuma cumartesı pazar kaset test yaptım sence testtekı artıs nasılBelki iki saat sonra verseydim o değere çıkardı diye düşünüyorum kendimi avutmak için inşallah güzel ilerler internet e yüzde 66 yeter diyor ama insan düşünmeden edemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?