Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba adetimin üzerinden 3 gün geçti adetime 8 gün varken hcg 2 çıkmıştı başka baktırmadım. 3 gündür yani adet olmam gereken günden bu yana testler negatif çıkıyor sizce hamile olma ihtimalim var mı ? Adet olacakmışım gibi belirtim hiç yok
Kızlar merhaba adetimin üzerinden 3 gün geçti adetime 8 gün varken hcg 2 çıkmıştı başka baktırmadım. 3 gündür yani adet olmam gereken günden bu yana testler negatif çıkıyor sizce hamile olma ihtimalim var mı ? Adet olacakmışım gibi belirtim hiç yok
ilk gebelık belırtısıyle adet belırtılerı aynı hatta adet olacakmıssın gıbı hıs oluyor dıyebılırım.Ama 2 cıkması da düşündürücü3gun gecıkmede olsa mutlaka cıkardı testlerde bence kan versenız kesın bellı olur da ..umarım gebesınızdır
ilk gebelık belırtısıyle adet belırtılerı aynı hatta adet olacakmıssın gıbı hıs oluyor dıyebılırım.Ama 2 cıkması da düşündürücü3gun gecıkmede olsa mutlaka cıkardı testlerde bence kan versenız kesın bellı olur da ..umarım gebesınızdır
Adete 8 gün kala şiddetli baş ağrım oldu sağ kaşığımda ağrı sonra sol kaşığımda ağrı oldu idrarım koyulaştı ve kötü kokuyordu. Beyaz akıntımda vardı hcg 2 çıktı ertesi gün yine gittim yine 2 çıktı. O gün bugündür testler negatif kistim falanda yoktu herşey normaldi daha yeni muayene oldum ki zaten 6 aylık evliyim 23 yaşındayım Testlere para vermekten iflas ettim resmen. Geç döllenme de 10 gün sonda öğrenenler varmış hcg düşük olunca çıkmıyormuş yarın kan vereyim en iyisi