Gebeliğe Hazırlık GEÇ DÖLLENME YAŞAYANLAR...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tugceyunuslu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2018
25
24
38
adetime 2 gün varken belirtilerim olduğu için test yaptım negatif kan testi de negatif. bugun adetim geceli 4 gün oldu en son iki gün önce evde yaptım negatifti. kaç gün geçtikten sonra gebelik çıkar geç döllenme olmussa ? normalde adetim hic gecikmez ve belirtilerim var
halsizim en önemlisi hamile oldugumu hissediyorum midem bulanıyo acıkınca ani harekette denge kaybı yasıyorum, sağ kasığımda inanılmaz batma var gazım cok var, göğüs hassasiyetim ömrümde hic olmadugı kadar cok.. ne zaman cıkar eger öyleyse lütfen biri yol göstersin kızlar

adetime 2 gün varken belirtilerim olduğu için test yaptım negatif kan testi de negatif. bugun adetim geceli 4 gün oldu en son iki gün önce evde yaptım negatifti. kaç gün geçtikten sonra gebelik çıkar geç döllenme olmussa ? normalde adetim hic gecikmez ve belirtilerim var
halsizim en önemlisi hamile oldugumu hissediyorum midem bulanıyo acıkınca ani harekette denge kaybı yasıyorum, sağ kasığımda inanılmaz batma var gazım cok var, göğüs hassasiyetim ömrümde hic olmadugı kadar cok.. ne zaman cıkar eger öyleyse lütfen biri yol göstersin kızlar

Kan testi yaptır bence canım daha sağlıklı sonuç alırsın.. bazen idrarda görülmeyebilir Muş benim arkadaşım 2 hamileliğinde de çıkmadı idrar testinde dedi kanda çıkmış.. eğer gebelik yoksa da bir doktora git enfeksiyon ihtimali olabilir

Yumurtlama takibi yapıyor muydun ?

Kan testi yaptır bence canım daha sağlıklı sonuç alırsın.. bazen idrarda görülmeyebilir Muş benim arkadaşım 2 hamileliğinde de çıkmadı idrar testinde dedi kanda çıkmış.. eğer gebelik yoksa da bir doktora git enfeksiyon ihtimali olabilir
adetten 2 gün önce yaptırdım negatif cıkmıstı bi daha yaptırmadım

Arkadaşlar merhaba kafamı karıştıran bir konu bilgisi olan lütfen yardımcı olabilirmi kafayı yicem valla
Ben 5 ekimde adet gördüm ve 14.16.17.18.19.20.21 ekim yumurtlamayı kaçırmamak için o günleri değerlendik. Daha sonra ovülasyon testinde 23 ekimde cift çizgi oldu o günü de değerlendirdik. Normal zamana göre 4 kasımda regl görmem gerekiyor çünkü adetim gayet düzenliydi. 5kasım dr randevum vardı gittik alttan muayene oldum ultrasonda baktı ve kan testi yaptı sonuç negatif bikaç güne adet olursun dedi bana bugün 9kasım ve ben hala adet olmadım acaba geç döllenme olablrmi ilişkiye girdiğim tarihler yukardaki gibi bilgisi olan lütfen benimle paylasablrmi acaba 23 ekimde tutmuş olablr mı die bi umut edyruz gec dölleneme ihtimalim varmı bu tatihte

Sonuç ne oldu gebelik varmi?
Evet bende merak ettim. Ben cok yeniyİm ve soru sormayi beceremedim lutfen banada buradan cevap verin. Arkadaslar lutfen bana fikir verin ve yaşayanlarda paylassinlar. Her ay duzenli adet görürüm. Bu ay adetim gecikti bende 8.gün doktora gittim kan verdim beta 1.20 cikti neyse hamilelik yok dedi. Bende acaba neden geciktim diye kan idrar verdim degerlerime baktirdim ultrasonla bakti etti hic bir sorun yok kist falan vs . Bana progestan adet söktürücü verdi 7gun icinde adet olursun hamile degilsen ama hamileysende tutunma saglar zaten 10gun sonra gel dedi. Herneyse suan adet gecikmem tam 20gun oldu. Ve igne vurulali 8gun olmus oldu. Sizce bu nedir yani kafam cok karisik. Ha iki gündürde göğüslerim asiri büyüdü ve hassaslasi aciyor . Birde akıntım cok. Ama adet belirtim yok yani . Kasigimada bicak batiyo gibi oluyor ama adette boyle olmazdi. Haydi lutfen bana cevap verin)

Arkadaslar lutfen banada ve fikir verin ve yaşayanlarda paylassinlar. Her ay duzenli adet görürüm. Bu ay adetim gecikti bende 8.gün doktora gittim kan verdim beta 1.20 cikti neyse hamilelik yok dedi. Bende acaba neden geciktim diye kan idrar verdim degerlerime baktirdim ultrasonla bakti etti hic bir sorun yok kist falan vs . Bana progestan adet söktürücü verdi 7gun icinde adet olursun hamile degilsen ama hamileysende tutunma saglar zaten 10gun sonra gel dedi. Herneyse suan adet gecikmem tam 20gun oldu. Ve igne vurulali 8gun olmus oldu. Sizce bu nedir yani kafam cok karisik. Ha iki gündürde göğüslerim asiri büyüdü ve hassaslasi aciyor . Birde akıntım cok. Ama adet belirtim yok yani . Kasigimada bicak batiyo gibi oluyor ama adette boyle olmazdi. Haydi lutfen bana cevap verin)

Back