neden kmse cvp yazmyobu durumu yasayan kımse yok mu :26:
Hamilesin sanirim hayirlis olsun silik cizgi cikmisTatlım naptın varmı bit gelisme bu arada ben hala regl olmadım 11 gün geçti üstünden dün test yaptım evde. Geç dollenme olabilir benimde bakalım hayirlisi
Hamilesin sanirim hayirlis olsun silik cizgi cikmis
Uzuldum simdi hayirlisi neyse onu yasatsin RabbimCanım değilim malesef dün regl oldumyarın doktora gidip tedaviye başlayacaz herseyin hayırlısı predictor çok aglattı beni.
Uzuldum simdi hayirlisi neyse onu yasatsin Rabbim
Amin insallahAmin canım benim hepimize.. Rabbim en kisa zamanda bizede nasip etsin güzel bebisler
Amin insallahAmin canım benim hepimize.. Rabbim en kisa zamanda bizede nasip etsin güzel bebisler
İlk bebeğin yaşıyor mu canım benimde geç döllenme bir sıkıntı oluyor mu içim.cok karamsarDaha öncede söylemiştim benim ilk bebeğim g gebelikte bi türlü tegl olmuyordum ama kanda ultrasonda gebelikte Görünmüyordu çok üzgün çok şaşkındım bir de çok tecrübesizdin gebeliği hiç bilmiyordum geç gebelik ilk kez duyduğum bir kavramdı bu süreçte hep doktora gittim geldim geldim kan testi ultrason vs sen alttan muayene oldum kese görünmeye başlamıştı ana bebek yoktu bir kaç gün sonra bebekte göründü çok mutlu olmuştum bu süreç 2 buçuk hafta sürdü şimdi 2. Bebeğime hamileyim bu ilki gibi değil haftasında iletliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?