• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geç döllenme yaşayanlar yardımmm !!

hafizekbr

Zumra'M ..
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
1.607
1.416
198
normalde benm sat ım 1 hazirandı ama olmadım .. 2 defa kan testi yaptrdm negatif cıktı :43: bütün belrtileri yasadım bas dönmesinden tutun mide bulantısından tutun bel kasık agrısından tutun göğüste hassasiyetten tutun iştah artmasına kadar :) ha tabi bunlar psikolojıkte olablr blyorm ama her gecen gün biraz daha ümitlenyrm sanki :( cünkü bu aralar yerlesme kanaması gbi bişide yasamadm .. yani sormak istediğim geç döllenme yasayanlar adetinin üzerinden kac gün gectikten sonra ögrendiler hamile oldugunu ? :44:

tatlım bnde snn aynı durumdayım batım 15.07.2014.. Hala Regl olmadım KAn ve İDrar negatiff :( doktora çıktım 3 gün önce rahim aşırı kalınmış biraz umutlandırdı ama kan negatif çıkınca agladım 8 ayddır istiyoruz gelirse tedavıye başlıycaz

Kızlar merhaba benim ilk hamileliğim geç gebelikti . Hep 2 hafta geriden geldi

Canınızı sıkmayın sürekli kan testi yaptırın

neden kmse cvp yazmyo :KK43: bu durumu yasayan kımse yok mu :26:

Tatlım naptın varmı bit gelisme bu arada ben hala regl olmadım 11 gün geçti üstünden dün test yaptım evde. Geç dollenme olabilir benimde bakalım hayirlisi

Eklentiler

• 20140824_081137.jpg
    20140824_081137.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 1.532
Merhaba benim sat 17 haziran ama geç döllenme olmuş ben çok düzenli adet olduğumiçin cçabuk yakaladım adet tarihimi 4gun ggeçtikten sonra test yaptım silik çizgi çıktı. Aynı gün kanda yaptırdım bhcg 30 çıktı suan 6+6 hamileyim

Daha öncede söylemiştim benim ilk bebeğim g gebelikte bi türlü tegl olmuyordum ama kanda ultrasonda gebelikte Görünmüyordu çok üzgün çok şaşkındım bir de çok tecrübesizdin gebeliği hiç bilmiyordum geç gebelik ilk kez duyduğum bir kavramdı bu süreçte hep doktora gittim geldim geldim kan testi ultrason vs sen alttan muayene oldum kese görünmeye başlamıştı ana bebek yoktu bir kaç gün sonra bebekte göründü çok mutlu olmuştum bu süreç 2 buçuk hafta sürdü şimdi 2. Bebeğime hamileyim bu ilki gibi değil haftasında iletliyor

Ben son 15 temmuzda adet oldum bidaha olmadim gunumden bir hafta sonra kan testi yaptirdim 238,55 cikti dun doktora gittim kese gozukmedi 10 gun sonra gel ddi sanirim benimde gec dollenme tahminim o yonde hayirlisi ne ise o olsun

Daha öncede söylemiştim benim ilk bebeğim g gebelikte bi türlü tegl olmuyordum ama kanda ultrasonda gebelikte Görünmüyordu çok üzgün çok şaşkındım bir de çok tecrübesizdin gebeliği hiç bilmiyordum geç gebelik ilk kez duyduğum bir kavramdı bu süreçte hep doktora gittim geldim geldim kan testi ultrason vs sen alttan muayene oldum kese görünmeye başlamıştı ana bebek yoktu bir kaç gün sonra bebekte göründü çok mutlu olmuştum bu süreç 2 buçuk hafta sürdü şimdi 2. Bebeğime hamileyim bu ilki gibi değil haftasında iletliyor
İlk bebeğin yaşıyor mu canım benimde geç döllenme bir sıkıntı oluyor mu içim.cok karamsar

Back