Geç Döllenme yaşayanlar tecrübelerini anlatabilir mi acaba :(

tanarzu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
27
3
32
Merhaba kızlar. Bat 16 Mayıs ancak 12 gün geçmesine rağmen hala olamadım. Biz geri çekilme ile korunuyorduk. 18 Mayıstan itibaren korunmamaya başladık. bu süre içerisinde 3 kez test yaptım ancak negatif. Bu arada bazen kısa kısa adet sancılarım oluyor, bazen reglim geldi zannedip tuvalate gittiğimde beyaz krem gibi bir akıntı görüyorum. Belim ve sırtımda ağrı var. Özellikle sol kasığımda bazen şiddetli batmalar oluyor. Bir de bir yerde okumuştum, idrarında beyaz tortular varsa gebelik işareti olabiliyormuş. Acaba diyorum geç döllenme olabilir mi? Salı gününe kadar olmazsam doktora gidicem ancak bir de tecrübeli bayanlardan görüş almak istedim.

Ben bugün tekrar test yapmayı düşünüyorum :KK43: Senin beklediğin bi gebelik mi canım

Ne demek kuzum bende burda okuya okuya ogrendim :) doktorlar 40 gune kdr norml goruyo canm belirtin varmi
Ara ara adet sancısı gibi ağrılar giriyo, sol kasığımda yine ara ara batmalar var. Beyaz kremsi bi akıntı. Belim ağrıyo özellikle sırtıma doğru. Nebilim adet belirtileriyle aynı gibi, daha önce hamilelik yaşamadığımdan bilmiyorum da nasıl ayırt edilir.

Ara ara adet sancısı gibi ağrılar giriyo, sol kasığımda yine ara ara batmalar var. Beyaz kremsi bi akıntı. Belim ağrıyo özellikle sırtıma doğru. Nebilim adet belirtileriyle aynı gibi, daha önce hamilelik yaşamadığımdan bilmiyorum da nasıl ayırt edilir.
Ikisininde belirtileri benziomus benimde belimin sol tarafi agriyo ama kalcama dgru kasigim agriyo bide gogusumde agri var

Ikisininde belirtileri benziomus benimde belimin sol tarafi agriyo ama kalcama dgru kasigim agriyo bide gogusumde agri var
Benim normalde her adet dönemimde 1 hafta önceden sancılarım başlardı ve göğüslerim o kadar çok acır ve şişerdi ki adım attığım zaman bile sızlarlardı. Şimdi adetime yakın hiç bir belirtim olmadı, ve göğüslerimde de hiç bişey yok şu an.

Benim normalde her adet dönemimde 1 hafta önceden sancılarım başlardı ve göğüslerim o kadar çok acır ve şişerdi ki adım attığım zaman bile sızlarlardı. Şimdi adetime yakın hiç bir belirtim olmadı, ve göğüslerimde de hiç bişey yok şu an.
Test al kafani rahatlat bence

X