• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geç döllenme yaşayanlar lütfen bana yardimci olun deneyimlerinize ihtiyacim var

rum ey sa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
bugün adetim gecikmesinin 21. günü. evde test yaptim negatif:( aslinda hayalet bi cizgi görüyor gibiyim ama beynim yaniltiyor da olabilir. gecikmesinin ilk günü de evde test yapmistim onda silik cizgiyi daha belirgin görmüstüm ama sonra dan yaptigim 3 kan testi de negatif. en son kanı 5 gün once vermistim. gec döllenme olmus olsa bile bu kadar gec olmasi normal mi. yine kan vermeli miym yoksa daha bekleyim mi bilmiyrm. aklim cok karisik tedirginm. benim gibi olanlar varsa nolur paylaşin deneyimlerinizi. bu arada doktora gittim ultrasonda bakti kist falan göremedi. adet soktürücü verdi kullanmak istemedim geve oldugumu hissediyrm.

bugün adetim gecikmesinin 21. günü. evde test yaptim negatif:KK43: aslinda hayalet bi cizgi görüyor gibiyim ama beynim yaniltiyor da olabilir. gecikmesinin ilk günü de evde test yapmistim onda silik cizgiyi daha belirgin görmüstüm ama sonra dan yaptigim 3 kan testi de negatif. en son kanı 5 gün once vermistim. gec döllenme olmus olsa bile bu kadar gec olmasi normal mi. yine kan vermeli miym yoksa daha bekleyim mi bilmiyrm. aklim cok karisik tedirginm. benim gibi olanlar varsa nolur paylaşin deneyimlerinizi. bu arada doktora gittim ultrasonda bakti kist falan göremedi. adet soktürücü verdi kullanmak istemedim geve oldugumu hissediyrm.
21 gün gecikti diyosun bu baya uzun bir süre kanda veya idrarda kesin çıkması lazım eğer hamileysen. Canm kanama gibi bir şeyin geldi mi ufak bı leke falan

hayır kanama yada leke olmadı.gecikmemin ilk haftasi adet olacakmisim gibi sancilarim oldu ikinci haftası normalden fazla şeffaf akintim oldu . simdi hicbisry yok.

bugün adetim gecikmesinin 21. günü. evde test yaptim negatif:KK43: aslinda hayalet bi cizgi görüyor gibiyim ama beynim yaniltiyor da olabilir. gecikmesinin ilk günü de evde test yapmistim onda silik cizgiyi daha belirgin görmüstüm ama sonra dan yaptigim 3 kan testi de negatif. en son kanı 5 gün once vermistim. gec döllenme olmus olsa bile bu kadar gec olmasi normal mi. yine kan vermeli miym yoksa daha bekleyim mi bilmiyrm. aklim cok karisik tedirginm. benim gibi olanlar varsa nolur paylaşin deneyimlerinizi. bu arada doktora gittim ultrasonda bakti kist falan göremedi. adet soktürücü verdi kullanmak istemedim geve oldugumu hissediyrm.
Doğum kontrol hapı kullandın mı yakın zamanda ondan da olabilir ya da üşüttüysen

Back
X