bugün adetim gecikmesinin 21. günü. evde test yaptim negatif aslinda hayalet bi cizgi görüyor gibiyim ama beynim yaniltiyor da olabilir. gecikmesinin ilk günü de evde test yapmistim onda silik cizgiyi daha belirgin görmüstüm ama sonra dan yaptigim 3 kan testi de negatif. en son kanı 5 gün once vermistim. gec döllenme olmus olsa bile bu kadar gec olmasi normal mi. yine kan vermeli miym yoksa daha bekleyim mi bilmiyrm. aklim cok karisik tedirginm. benim gibi olanlar varsa nolur paylaşin deneyimlerinizi. bu arada doktora gittim ultrasonda bakti kist falan göremedi. adet soktürücü verdi kullanmak istemedim geve oldugumu hissediyrm.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
geç döllenme yaşayanlar lütfen bana yardimci olun deneyimlerinize ihtiyacim var
- Konu Sahibi rum ey sa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?21 gün gecikti diyosun bu baya uzun bir süre kanda veya idrarda kesin çıkması lazım eğer hamileysen. Canm kanama gibi bir şeyin geldi mi ufak bı leke falanbugün adetim gecikmesinin 21. günü. evde test yaptim negatif aslinda hayalet bi cizgi görüyor gibiyim ama beynim yaniltiyor da olabilir. gecikmesinin ilk günü de evde test yapmistim onda silik cizgiyi daha belirgin görmüstüm ama sonra dan yaptigim 3 kan testi de negatif. en son kanı 5 gün once vermistim. gec döllenme olmus olsa bile bu kadar gec olmasi normal mi. yine kan vermeli miym yoksa daha bekleyim mi bilmiyrm. aklim cok karisik tedirginm. benim gibi olanlar varsa nolur paylaşin deneyimlerinizi. bu arada doktora gittim ultrasonda bakti kist falan göremedi. adet soktürücü verdi kullanmak istemedim geve oldugumu hissediyrm.
Canım ne yaptın son durum ne ?hayır kanama yada leke olmadı.gecikmemin ilk haftasi adet olacakmisim gibi sancilarim oldu ikinci haftası normalden fazla şeffaf akintim oldu . simdi hicbisry yok.
Doğum kontrol hapı kullandın mı yakın zamanda ondan da olabilir ya da üşüttüysenbugün adetim gecikmesinin 21. günü. evde test yaptim negatif aslinda hayalet bi cizgi görüyor gibiyim ama beynim yaniltiyor da olabilir. gecikmesinin ilk günü de evde test yapmistim onda silik cizgiyi daha belirgin görmüstüm ama sonra dan yaptigim 3 kan testi de negatif. en son kanı 5 gün once vermistim. gec döllenme olmus olsa bile bu kadar gec olmasi normal mi. yine kan vermeli miym yoksa daha bekleyim mi bilmiyrm. aklim cok karisik tedirginm. benim gibi olanlar varsa nolur paylaşin deneyimlerinizi. bu arada doktora gittim ultrasonda bakti kist falan göremedi. adet soktürücü verdi kullanmak istemedim geve oldugumu hissediyrm.
Şuna hamilesisinizDoğum kontrol hapı kullandın mı yakın zamanda ondan da olabilir ya da üşüttüysen
yok 23.gün verdigim kan testinde pozitif çıktı. yani gebeyim.21 gün gecikti diyosun bu baya uzun bir süre kanda veya idrarda kesin çıkması lazım eğer hamileysen. Canm kanama gibi bir şeyin geldi mi ufak bı leke falan
hayir hamileymisim. gec döllenmis. 23 gün gecikmenin sonunda ögrendimŞuna hamilesisiniz
hamileymişimCanım son durum nedir
Kaç haftalik su an?hayir hamileymisim. gec döllenmis. 23 gün gecikmenin sonunda ögrendim
Kaç haftalik su an?
hamileymişimCanım ne yaptın son durum ne ?
5 haftalikKaç haftalik su an?
Yaaa çok sevindim senin adına hayırlı olsun canm sağlıkla gelsin bebişinyok 23.gün verdigim kan testinde pozitif çıktı. yani gebeyim.
hayir hamileymisim. gec döllenmis. 23 gün gecikmenin sonunda ögren
hayir hamileymisim. gec döllenmis. 23 gün gecikmenin sonunda ögrendim
evet düzenliydiTebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın
Adetleriniz düzenliymiydi
23 günlük gecikmede 5 haftalik ise geç döllenme olmamıştır diye düşünüyorum. Siz adet beklerken yumurtlama olmustur. O yumurta döllenmiştir. Nasil olmuşsa olmuş, bebek olmuş ya onemli olan o. Hayirli olsun.5 haftalik