Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geç döllenme yaşayanlar hamileliginizi ne zaman öğrendiniz
Meraba kızlar 30 36 gün arası adet oluyorum sat 1 ocak ben 22 26 ocak arası ilişkiye girdim ilişkiden on gün sonra test yaptım negatif çıktı geç döllenme olabilir diye düşünüyorum
Meraba kızlar 30 36 gün arası adet oluyorum sat 1 ocak ben 22 26 ocak arası ilişkiye girdim ilişkiden on gün sonra test yaptım negatif çıktı geç döllenme olabilir diye düşünüyorum
Bende Tıpkı senin gibiyim. Adetim 3 gün geçti koştum hemen kan testi yaptırdım. negatif çıktı. ama ben bu ay geç yumurtladığımdan eminim çünkü tesadüfen doktor kontrolüne gitmiştim doktor söylemişti. acaba geç döllenme mi? böyle bişey yaşayan oldu mu? şu an 5 . günüm halen adet olmadım
Benim büyük ihtimalle geç dollenmeydi.. Sat 9 ocak bat 6 subattı.. Hatirlamiyorum ama iliski de 28 ocak gibiydi..6 subattan 4 gun sonra kan testiyle öğrendim.. Daha yeni olusmaya basliyor demişti doktor.. Sonra sanrm 2 hafta sonra ultrasonda gördük ertesi haftada kalp atışını dinledik.. Şu an 5.5 aylık hamileyim..