• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme yaşayanlar bilgi verebilir mi lütfen acil?

bebegimi beklerken

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2019
21
4
6
33
Kızlarrr size bir sorum var ben çok düzenli adet olurum. bu yüzden yumurtlamam da düzenlidir diye düşünüyordum ama tesadüf eseri normal adet tarihimin 1 hafta öncesinde yumurtladığımı öğrendim. ULTRASON İLE, tabiki o günleri ve öncesini değerlendirdik.
Soruma gelirsek;
- Adetim gecikeli 3 gün oluyor kanda test yaptırdım negatif.
- bugün 4. günüm halen adet olmadım ve olacakmışım gibi de hissetmiyorum.
- ancak sağ kasığım bugün ağrımaya başladı Adet ağrısını tanırım onun gibi değil.
- Kremsi parlak bir akıntım var normalde adetime doğru olan bi akıntı değil yumurtlama hiç değil. Ben diyorumki geç yumurtladığımdan ötürü geç döllenme olup da kanda çıkmamış olabilir mi? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Kızlarrr size bir sorum var ben çok düzenli adet olurum. bu yüzden yumurtlamam da düzenlidir diye düşünüyordum ama tesadüf eseri normal adet tarihimin 1 hafta öncesinde yumurtladığımı öğrendim. ULTRASON İLE, tabiki o günleri ve öncesini değerlendirdik.
Soruma gelirsek;
- Adetim gecikeli 3 gün oluyor kanda test yaptırdım negatif.
- bugün 4. günüm halen adet olmadım ve olacakmışım gibi de hissetmiyorum.
- ancak sağ kasığım bugün ağrımaya başladı Adet ağrısını tanırım onun gibi değil.
- Kremsi parlak bir akıntım var normalde adetime doğru olan bi akıntı değil yumurtlama hiç değil. Ben diyorumki geç yumurtladığımdan ötürü geç döllenme olup da kanda çıkmamış olabilir mi? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Yumurtlama üzerinden 12-14 gün geçtiyse kanda gebelik çıkar canım. Geç döllenme olsada küçük değerle çıkar yine çıkar.

2 çıktı canım, kan testini tekrarlamaktan başka çare yok.
Canım sende boyle bisey mi yaşadın yada bilgilisin benim ilk olucak eğer olursa.

Ben 15.gün baktırmıştım 149 çıkmıştı canım. Böyle bişey yaşamama gerek yok ki değerlerden belli oluyor zaten. Bende çok istediğim için 1 yıl boyunca okumadığım sayfa, gezmediğim forum kalmadı. Okuya okuya öğrendim yani. Değerin baya düşük. Küçük bir ihtimalle yükselme şansı var tabi.

Back