- 17 Aralık 2009
- 133
- 176
-
- Konu Sahibi undomiel86
Benim de merak ettiğim bir konu bu. Ben benim olayı anlatayım Seninle yumurtlama günlerimiz aynı imiş benim adet döngüsü 30 gün. Ayın 7sinde test yaptim pozitif çıktı 8inde gittim kan testi yapıldı bhcg 82 çıktı bana 5 haftalık dediler ve sanırım sata göre dediler bu salı doktora gittim bana 3 haftalık dedi. Sanıyorum sen o tarihte kalmışsın çünkü keseyi görmüşsün ben daha göremedim.
12-01-2015 ♥
evet ya tesadüfe bak Allah nasip ederse benim bebeğimde o günlerde dogacakAllah hepimizin bebeklerini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin canım:109:ben 8 ine gittiğimde beta hcg 191 çıkmıştı.bilmiyorum ya o kadar araştırma yaptımki beta hcg her 2 günde 2 kat artar diyolar.değer 5 olduktan sonrada pozitif oluyomuş.acaba ben erken mi yaptırdım ki.hesaplıyorum 4 ünde "45" se 2 sinde "22,5" olmalı.30 unda "10" ve 28 inde "5."acaba 27 nisan erken miydi ki?"
Benim tarih değişmiş olabilir çünkü sata göre bu tarih ama arada 2-3 hafta var sanırım tam bilmiyorum. Ne zaman artmaya başlar hemen başlar mı o da var? Ben gidince doktora sormayı düşünüyorum aslında 3 haftalık yumurtlama gününe göre normal oluyor benim ama heryerde sata göre hesap yapılıyor ben onu da anlamadım
12-01-2015 ♥
bebek rahme indiği anda beta hcg artmaya başlar diyolar canım .benimki de sata göre 5+3 19 nisana göre olursa daha 4 haftayı doldurmadı bile
Sen ne zaman gidiceksin doktora? Ve soracak mısın?
12-01-2015 ♥
Kmse yardim etmcrkmii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.