geç döllenme yaşayanlar bakar mısınız?

undomiel86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
133
176
merhaba arkadaşlar.şu anda 5+3 haftalık hamile görünüyorum hesaplama sitelerine göre.bugün doktora gitim beta hcg 3900 kese 7.6 mm göründü.benim devamlı kafamı kurcalayan bişey var.ve burda tecrübeli arkadaşların daha önce bunu yaşamış olan arkadaşlarım cevap vermesi benim için çok önemli ç:18:
hikayemi anlatayım satım 8 nisan. kadınlar kulübünde hamile kalma olasılığımın an yüksek olduğu tarihi hesapladım 19 nisandı.17 nisan ve 19 nisanda eşimle ilişkiye girdik.daha sonra 23 nisan, okulun işleri ,eşimin dedesinin cenazesi derken bebek yapmaya birtürlü fırsat olmadı yani bu ay topu topu 2 defa girdik ilişkiye nisanda .ilişkiden 1 hafta sonra kanda belli olur dediler bende kan testi yaptırdım <100 çıktı hamile değildim kısmet mayısa dedik.benim adet döngüm 25 gündür 3 mayısta adet olmalıydım 2 mayısta kahverengi leke geldi adet sandım.2 dün bekledim kırmızıya dönmedi hep az az kahverengi geldi.4 mayısta süphelendim artık .kan testin de birde beta hcg 45 çıkmasın mı:KK52: hamilelik olabilir dendi.doktora gittim ertesi gün gene beta hcg yaptı bu defa 69 çıktı.doktor geç döllenme dedi.inanamadım doktor nasıl olur hem 1 hafta önce yaptırdım negatif çıktı hemde 19 undan sonra ilişiki olmadı dedim olabilir dedi.açıklamadı bile.ben anlamıyorum 19 unda hamile kalsam ilk değerimin yüksek olması gerekiyormuş.nasıl oldu bu sperm canlı kaldı da vücudumda bir kaç gün sonra mı gebe kaldım:26:yoksa bu ne iştir:44:bugün doktorum beta hcg mi 3900 ölçtü ve kesem 7.6 mm gözüktü.sizce normal mi?ben 19 nisanda hamile kalmış olabilir miyim.böyle bir durum yaşayanınız var mı?tam gününde hamile kalıpta beta hcg değeri düşük olan.nedir bu ya ne olur yardım:KK50::KK5:

Son düzenleme:
Benim de merak ettiğim bir konu bu. Ben benim olayı anlatayım Seninle yumurtlama günlerimiz aynı imiş benim adet döngüsü 30 gün. Ayın 7sinde test yaptim pozitif çıktı 8inde gittim kan testi yapıldı bhcg 82 çıktı bana 5 haftalık dediler ve sanırım sata göre dediler bu salı doktora gittim bana 3 haftalık dedi. Sanıyorum sen o tarihte kalmışsın çünkü keseyi görmüşsün ben daha göremedim.

12-01-2015 &#9829;

Benim de merak ettiğim bir konu bu. Ben benim olayı anlatayım Seninle yumurtlama günlerimiz aynı imiş benim adet döngüsü 30 gün. Ayın 7sinde test yaptim pozitif çıktı 8inde gittim kan testi yapıldı bhcg 82 çıktı bana 5 haftalık dediler ve sanırım sata göre dediler bu salı doktora gittim bana 3 haftalık dedi. Sanıyorum sen o tarihte kalmışsın çünkü keseyi görmüşsün ben daha göremedim.

12-01-2015 &#9829;

evet ya tesadüfe bak Allah nasip ederse benim bebeğimde o günlerde dogacak :KK16: Allah hepimizin bebeklerini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin canım:109:ben 8 ine gittiğimde beta hcg 191 çıkmıştı.bilmiyorum ya o kadar araştırma yaptımki beta hcg her 2 günde 2 kat artar diyolar.değer 5 olduktan sonrada pozitif oluyomuş.acaba ben erken mi yaptırdım ki.hesaplıyorum 4 ünde "45" se 2 sinde "22,5" olmalı.30 unda "10" ve 28 inde "5."acaba 27 nisan erken miydi ki?"

evet ya tesadüfe bak Allah nasip ederse benim bebeğimde o günlerde dogacak :KK16: Allah hepimizin bebeklerini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin canım:109:ben 8 ine gittiğimde beta hcg 191 çıkmıştı.bilmiyorum ya o kadar araştırma yaptımki beta hcg her 2 günde 2 kat artar diyolar.değer 5 olduktan sonrada pozitif oluyomuş.acaba ben erken mi yaptırdım ki.hesaplıyorum 4 ünde "45" se 2 sinde "22,5" olmalı.30 unda "10" ve 28 inde "5."acaba 27 nisan erken miydi ki?"

Benim tarih değişmiş olabilir çünkü sata göre bu tarih ama arada 2-3 hafta var sanırım tam bilmiyorum. Ne zaman artmaya başlar hemen başlar mı o da var? Ben gidince doktora sormayı düşünüyorum aslında 3 haftalık yumurtlama gününe göre normal oluyor benim ama heryerde sata göre hesap yapılıyor ben onu da anlamadım

12-01-2015 &#9829;

Benim tarih değişmiş olabilir çünkü sata göre bu tarih ama arada 2-3 hafta var sanırım tam bilmiyorum. Ne zaman artmaya başlar hemen başlar mı o da var? Ben gidince doktora sormayı düşünüyorum aslında 3 haftalık yumurtlama gününe göre normal oluyor benim ama heryerde sata göre hesap yapılıyor ben onu da anlamadım

12-01-2015 &#9829;

bebek rahme indiği anda beta hcg artmaya başlar diyolar canım .benimki de sata göre 5+3 19 nisana göre olursa daha 4 haftayı doldurmadı bile

Merhaba arkadaslar uzun zamandir site takip ediyorum yeni aranza katildim sizlere bir sorum olacak yardimci olursaniz sevinirim bu ay sacma sapan bsey olduu genelde 35 gunde bir adet oluyorum nisan 9 en son adet tarihim ve mayis 9 gebelik testi yaptim cikmadi 1 hafta snra ayin 15 tekrar yaptim grip oldum hastaneye gttim idral baktilar idral yolu enfeksyon var dediler ilac yazdi bitane igne vurduu agri kesici fakat ben hala adet olmadim 4 gun gecti sizce ilac icmelimiyim yoksa bekliyimi olsa simdiye cikmazmiydi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gebelik testlerimde hep kan testii gec dollenmeden supeleniiomm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X