Geç döllenme yaşayanlar bakabilir mi acaba lütfen yardım bekliyorum

mkrrmdyn

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2024
192
24
25
Herkese merhaba kizlar benim dün yani 6 Aralık'ta regl olmam gerekiyordu bu ay düzenli ovulasyon testi yapamadım adetimden 6 gün önce 30 Kasım ve 1 aralikta ovulasyon testinde pik yakaladım 2 gün üst üste 2 Kasım'da siliklesti ama 3 gün değerlendirdim ilk başka hamilelik sandım test yaptım değildi çünkü ay içinde yunurtlayip yumurtlamadigimi bilmiyordum 1 gün geciktim şuan ama ne regl agirsi je birşey yok arada karnıma batmalar giriyor eğer geç döllenme oluyorsa kaç günün beklemem lazım.basina gelen yazsın yada hamileyim idrar da mi cikmiyor ki

Ayni şeyi bnde yaşıyorum dun olmam gerekiyordu olmadim genelde hiç geçikmez gunu gune ya da bir gün önce olurum hic agri sizi yok sizin dediğiniz gibi ufak tefek agri vuruyor sadece meraktayım bnde 2 gun varken.yaptim negatif ti dun yaptım erken boyle cikti

Eklentiler

• 1000104107.jpg
    1000104107.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 35
Canım bilemeyiz geç yumurtlamışsın degerlendirmişsinde adette olabilirsin ama adetten sonra da çıkabilir eğer o son yumurtlamayla hamile kalırsan

Peki kaset test yaptım çıkmadı acaba erken mi yapsaydım ki geç dollenme olduysa belli olması için 2 hafta bekemem gerekiyor sanirim

Ayni şeyi bnde yaşıyorum dun olmam gerekiyordu olmadim genelde hiç geçikmez gunu gune ya da bir gün önce olurum hic agri sizi yok sizin dediğiniz gibi ufak tefek agri vuruyor sadece meraktayım bnde 2 gun varken.yaptim negatif ti dun yaptım erken boyle cikti
Az daha bekleyelim 10.gun kadar olmazsa kan vereceğim marka nedir testin

Benim daha önce 4 gune kadar gecikmislik var baktim 5 67 gunler de olmazsam bu sefer var derim hormonal bir sey yoksa olacak gibi de hisssediyirum nasip artimed markasi
Artimed yapmayın ben onun çok mağduru oldun o sürekli pozitiflik veriyor başka konularda bakın isterseniz çok şikayetci herkes peki ovulasyon takibi yapıyor musunuz

Eczanede o vardı mecbur aldim evet bnde gecen ay mağdur oldum var sandım adet oldum gününde yok.ben aslinda 2.cocuk için bazen korunmuyiruz olur mi diye olmuyor galiba adet oluyorum hep

X