- 8 Aralık 2015
- 84
- 12
- 37
Iki yıldır uğraşıyoruz. Önceleri Stres yapıyordum şimdi oluruna bıraktım. Doktor sorun yok diyor bekliyoruz. Tedaviye de devam bu arada.Bende iki tane dusuk de var ama. Ne kadardir bebek istiyorsunuz ki. Kendini strese sokma o zaman olacagi varsa da olmaz stres cok etkili bircok insan tanidim stresten hamile kalamayan
Insallah en kisa zamanda hamile olursun ama kist ve stres bayagi bir adet gecikmesi yapabilir benim sat im 1 ocak 12 subatta gebelik testi yaptirdim 0.20 cikti adet olmayinca 22 subatta bir daha yaptird8m ve bu sefer 536 cikti. Yani 22 gun gecikmem olduktan sonra hamile oldum. O ay dogum kontrol hapini yeni birakmistim o yuzden gec yumurtlama olmus. Hakkimizda hayirlisi olsun..Merhabalar, uzun zamandir bu portali takio ediyorum ve artik doktorlara guvenmiyor kadinlarin tecrubelerini daha mantikli buluyorum. Benimde bir problemim var aranizda yardimci olabilecek biri olabilirse cok sevinirim. 18 aralikta evlendim 5 ocakta regly oldum . Ama bu surecte korunuyoruz tabi subat ayi regly olmadim hayatimda ilk defa gecikmisti doktora gittik gebelik testi negatif cikti kanda dogal olarak cunku zaten korunuyorduk daha sonra ultrasonla bakildi sag overde 2.5*2.8 mm kadar kist cikti doktor bana tarlusal verdi kullandim tam iki hap ictikten sonra adet oldum ama doktir bana ne yapmam gerektigini soylemedigi icin devam ettim kullanmaya. Adetim bittikten sonra tekrar ultrasonla bakildi sag overdeki kist kaybolmus dedi drum . Bu ay da gebelik calismalarimiz oldu bi kac test yaptim idrarda ama negatif cikti bu adetim 2 gun gectikten sonra kan testi yaptirdim 1.20 cikti yani negatif bekleyelim bi hafta daha belki adet olurum dedim olmadim tekrar kan testi yaptirdik yine 1.20 cikti yani yine negatif. Ertesi gune kadin doktorundan randevu aldim ve sabah muayeneye gittim yani dun. Doktor bana sol tarafta 1.5 mm kist oldugunu soyledi kan testi yapti tekrar yine negatif 1.20 cikti. Tarlusal verdi iki hap aldim ama bu yazilari okuyunca devam etmeme karari aldim gec dollenme olmus olabilirmi adetimden 8 gun gecti hala olmadim. Benzer tecrubesi olan varsa lutfen benimle paylasirmisiniz?
Ne oldu canim hersey yolunda mi??Iyi aksamlar arkadaslar,son adet tarihim 5 subat,adetim uc gun gecikince test yaptim ve pozitif cikti,dun dr a gittim,cok sukur keseyi de gorduk,yalniz doktorum son adet tarihine gore kesenin daha buyuk olmasini beklerdim dedi,gec dollenmis de olabilir dedi,haftaya tekrar cagirdi kesenin gelisimine bakacakmis,korkuttu beni,sizce korkmali miyim?
haklısın ama bende ayrıca sinüzitte var ilaç kullanmam gerekiyor ve sırf şüphem var diye kullanmıyorum. bugun adetimden 9 gün geçti. ben de 20 sine kadar beklemeyi düşünüyorum. sonra tekrar test yaptırıcam cıkmazsa tarlusalı kullanıcam. bazen ne yapacağımıda şaşırıyorum açıkçası beklemekte zor oluyor .Insallah en kisa zamanda hamile olursun ama kist ve stres bayagi bir adet gecikmesi yapabilir benim sat im 1 ocak 12 subatta gebelik testi yaptirdim 0.20 cikti adet olmayinca 22 subatta bir daha yaptird8m ve bu sefer 536 cikti. Yani 22 gun gecikmem olduktan sonra hamile oldum. O ay dogum kontrol hapini yeni birakmistim o yuzden gec yumurtlama olmus. Hakkimizda hayirlisi olsun..
Kanamam var ne yazik kiNe oldu canim hersey yolunda mi??
Aynen oyle canim kalp atisini duyduktan sonra icinde bir kalbin daha oldugunu ogrendikten sonra cok baska oluyorsun. Insallah hersey iyi gider. Cok uzme kendini bol bol dua etKanamam var ne yazik kikalp sesini de duyduk cok sukur ama dusuk riskim var gunde uc tane progestan icmeye,3 gunde bir igneye basladim ama hala kanamam var,insallah bebegime bi sey olmaz,bu kadar uzulecegimi tahmin etmiyordum,annelik boyle bir sey iste,bebek anne karnina dustugu an basliyor her sey demek ki
Iyi misin hersey nasil gidiyorKanamam var ne yazik kikalp sesini de duyduk cok sukur ama dusuk riskim var gunde uc tane progestan icmeye,3 gunde bir igneye basladim ama hala kanamam var,insallah bebegime bi sey olmaz,bu kadar uzulecegimi tahmin etmiyordum,annelik boyle bir sey iste,bebek anne karnina dustugu an basliyor her sey demek ki
inşallah yükselir cnm rahat ol emi milletin 4 den 5 den yükseliyoKızlar Slm ben geçen ayın 15 gibi aşılama oldum ve 1 nisanda adet olmam gerekiyordu ama ben olmadım ve doktora gittim dün tahlil sonuçum 36.18 çıktı ama doktorum değeri düşük buldu ve perşembe günü tahlili tekrarlayacak sizce yükselirmi
.inşallah yükselir cnm rahat ol emi milletin 4 den 5 den yükseliyo
.
İyi dileğin için teşekkür ederim ama maalesef değerim düşmüş ve kanamamda başladı
Aklına kötü şeyler getirme rabbim sevindirsin inşallah seni ve herkesiBebeğim benm 22 olmş değerim anlamıyorm noluyo iki gün önce 11 di bugün 22.7 olmş cuma 35 i geçerse sevnebilirz dedi
Hic iyi degilim,ne yazik ki bebegimi kaybettimIyi misin hersey nasil gidiyor