geç döllenme yaşayanlar adetten kaç gün sonra hamiş olduğunuzu öğrendiniz

Benim 2 gün geçti idrarda negatif bakalım beklemedeyiz
Idrar testi cok gec yanıt veriyor yani benim kanda 200u gecti normal gebelik testi silik cizgi cikti ancak erken gebelik testi cift cizgi cikti.gec dollenme soz konusu olursa idrar testiyle ogrenmek cok zor

Idrar testi cok gec yanıt veriyor yani benim kanda 200u gecti normal gebelik testi silik cizgi cikti ancak erken gebelik testi cift cizgi cikti.gec dollenme soz konusu olursa idrar testiyle ogrenmek cok zor
Benim ilk hamileliğimde 2. Gün geçtiğinde bakmıştım silik çizgi vardı 3. Gün beta hcg 167 ydi. İlk hamileliğimde adet olma belirtilerim vardı şuan hiçbir şey yok Hayırlısı :)

Kızlar merhaba ben daha önce pko teşhisi almıştım 18 yaşımda falan adetlerim düzensizdi fakat dr hormonlarda bir sorun olmadığını söyledi.kilo ver doğum kontrol hapı kullan sorun kalmaz demişti. Gerçekten de öyle oldu uzun zamandır adet düzensizliği yaşamadım ta ki şu ana kadar. Bat 12 ocaktı hala regl olmadım kan testine dün gittim negatif. Geçikmem 1 hafta oldu. Belirti ise bugüne kadar ne regl belirtisi ne gebelik belirtisi yoktu. Bugün ise kabızlık var ciddi derecede ki dün çok fazla su içtim ve hep kepekli şeyler yedim. Ayrıca 1 kere kasığımda çok şiddetli bir batma oldu geçti. Çok heyecanlıyım ve sabredemiyorum geç döllenme olabilir mi ki ... ?

Merhaba benim en son adetim 20 ocak normalde 28 günde bir adet oluyorum ama bu sefer tam yumurtlama günümde yani 14.günde kanlı bir akıntım oldu sonra kahverengi bi lekelenmem oldu bu 1 hafta kadar sürdü doktora gittim 16 şubatta adet olucaktım olmadım kan testi yaptırdım 0.100 çıktı ama kaşık ağrılarım devam ediyor şuanda 5.günüm daha adet olamadım sizce ne olabilir geç döllenme olabilirmi

Ben de bekliyorum normalde de adetim düzensizdir hayit otunun hapini kullaniyom hem gebelik hem duzen icin ilk iki ay duzenli oldum bu ay nedense gelmedi daha bugün 38.gunum idrarda yok bisiy

Merhaba sevgili anneler ve anne olmak isteyenler ben 2 dusukten sonra yine hamile kalmaya karar verdim ve hapi biraktim. Haptan sonra histeraskopi oldum ve 20 gunluk falan spiral takildi adetliyken cikartildi sonra rahmim ince oldugu icin 5 gun estrofem kullandim ki o 1 hafta adet gecikmesi yaparmis benim adetim 12 gun gecince kanda betaya bakildi ve negatifti 22 gun gecti hala hasta olmamistim bende kadin doguma randevu aldim neden hasta olmuyorum diye. Randevudan onceki gun tedbir amacli kan testi yaptirayim dedim onceki dusuklerimde hep gec dollenme vardi cunku. Bir de ne goreyim deger 536 cikti hamileymisim bu aksam doktora gidecegim insallah bu sefer saglikla bebegimi kucagima alabilirim. Allah isteyen kimseyi evlatsiz birakmasin. Aminn...

Cnm toplamda kac gun gecikti ne olur bana da umut verib

Belim coook agriyordu ve bazen adet olacakmis gibi sancilarim vardi son gunlerde de surekli basim donuyordu ve goguslerim hassaslasmisti birazcik

Ben pazar aksami betahch baktirdim 0,29cikti ve son adetimddn bu yana 41.gunum adet duzenleyici kullaniyordum 32.gunde olurdum bu kez olmadim belim kasikarim da kac gündür agriyornegatidf cikinca cok kotu oldum

Ben pazar aksami betahch baktirdim 0,29cikti ve son adetimddn bu yana 41.gunum adet duzenleyici kullaniyordum 32.gunde olurdum bu kez olmadim belim kasikarim da kac gündür agriyornegatidf cikinca cok kotu oldum
Toplamda kac gun gecikti ve daha once hamilelik falan var mi. Belki sen de gec yumurtluyorsundur

Adetlerm hep duzensiz yeni evliyim normalde 35 40 45 degisiyor adet düzenleyici kullandım ilk ay 29. Ikinci ay 32. Gunde adet oldum bu ay da oyle bekliyordum ve 41.gunum bugün kasiklarim belim gecen haftadan beri agriyo bisey yok test yaptim acaba gec dollenme mi olcak cok üzülüyorum

Bence adetin duzensizse yumurtlaman da duzensizdir yani tam ne zaman hamile kaldigun belli olmaz normalde de agrir mi belin yoksa bu ilk mi? Daha yeni evliysen hic uzulme doktorlar 1sene olamamasi normal diyor. Allah hayirlisini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…