- 15 Ocak 2016
- 9
- 1
- 34
Selam kızlar yeni üye oldum buraya size birseyler sormak istiyorum bundan tam 10 gün önce lekenmelerim oldu şüphelerim oldu hamilemiyim diye sonra adetim 4 gün gecikti test yaptım ikinci çizgi silik çıktı doktora gittim beta 47.20 çıktı daha sonra ayin 9 unda adet görmeye başladım aşırı derecede kanamam oluyordu acile gittim tekrar bi tahlil verdim 43 çıktı şimdi adetim bitti düşükmu yaptım onuda bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim bu arada progesteron hapı kullanıyorum idrar testi yaptım bugün ama tek çizgi cikti hala hamile olabilirmiyim yoksa ddışgebelik mi llütfen yardımcı olurmusunuz
muhakkak beta hgc ni takip et düşük yapiyorsun muhtemelen ama eğer beta hgc düşmezse dış gebelik olabilirSelam kızlar yeni üye oldum buraya size birseyler sormak istiyorum bundan tam 10 gün önce lekenmelerim oldu şüphelerim oldu hamilemiyim diye sonra adetim 4 gün gecikti test yaptım ikinci çizgi silik çıktı doktora gittim beta 47.20 çıktı daha sonra ayin 9 unda adet görmeye başladım aşırı derecede kanamam oluyordu acile gittim tekrar bi tahlil verdim 43 çıktı şimdi adetim bitti düşükmu yaptım onuda bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim bu arada progesteron hapı kullanıyorum idrar testi yaptım bugün ama tek çizgi cikti hala hamile olabilirmiyim yoksa ddışgebelik mi llütfen yardımcı olurmusunuz
cnm beta hgc belki daha sıfırlanamamistir ancak 7.9 a düşmüş olabilir. yada dedigin gibi tekrar yumurtladiysan o dönem ilişki olduysa olabilir. 2 gün sonra tekrar beta hgc baktir artarsa hamileliktirSelam kızlar bugün hastahaneye gittim ve hala bişeyler supheli yani açıklayım dediğiniz gibi düşük yapmism ama bugünkü kan testinde tekrar hamile kalmışım suan beta değeri 7.9 çıktı bu nasıl olur birini düşürüp birdaha hamile hemen kalınır mi bide 3;günde belli edermi
hamile kalabilmek için spermlerin icerde yarim saat bile kalmasi yeterli. sanki sen kimyasal gebelik gecirmissin gibi. onda beta hcg önce yükseliyor sonra düşüyor ve gebelik baslayamadan sonlaniyor sonra gecikmeli olarak adet oluyorsun. tarlusal bittiyse hamile degilsen4-5 gün sonra adet olursunmerhaba hanımlar. benim eşimle 25 aralıkta (yumurtlama günüm iye tahmin ediyırum) ilişkim oldu ve prezervatif yırtıldı. 13 saat sonra ella aldım. adetim 8-13 ocak arası olması gerekiyordu. olmadım 8inde test yaptım negatif. 13ünde kan testi 1.20 çıktı. doktor tarlusal verdi. dun bitti. dünde test yaptım negatif. ama acaip midem bulanıyor. hamile olabilirmiyim yinede
Hamile olsam simdiye kadar idrarda cıkmazmıydıhamile kalabilmek için spermlerin icerde yarim saat bile kalmasi yeterli. sanki sen kimyasal gebelik gecirmissin gibi. onda beta hcg önce yükseliyor sonra düşüyor ve gebelik baslayamadan sonlaniyor sonra gecikmeli olarak adet oluyorsun. tarlusal bittiyse hamile degilsen4-5 gün sonra adet olursun
Merhaba durumunuz ne oldu acaba merak ettim.idrar testi yaptm kızlar smd tek cizgi net hemde neden adet olmuyorm ben yaaa
bat 4 gun gecti kızlar
hamiegimm cnm RABBiM BEKLEYEN HERKESE YASATSN INS. belirti bence 10 gun gecsn oyle tasttMerhaba durumunuz ne oldu acaba merak ettim.
Ben ilk bebegimi dusuk yaptigim icin kurtaj oldum.30 gunde bir regl oluyorum normalde ama cogu zaman duzensiz.gecen ay 26 gunde oldum mesela.bu ay 30 gunden hesaplarsam ayin 5 inde olmam gerekirdi.bugun bel agrisiyla uyaninca test yaptim ama negatif silik bile cizgi yok. Ilk hamileligimde de erken gebelik testini regl olmam gereken gunde yapmistim ama negatifti. 15 gun sonra yaptigimda pozitif cikmisti. Yine 15 gun beklemeli miyim acaba. Hic regl belirtim yok bu bel agrisi disinda bir de 10 gundur ara ara sol kasigimda cekme gibi bir his oluyor
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahhamiegimm cnm RABBiM BEKLEYEN HERKESE YASATSN INS. belirti bence 10 gun gecsn oyle tastt
Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah. Kaç gün geçince hamile olduğunuzu öğrendiniz?idrar testi yaptm kızlar smd tek cizgi net hemde neden adet olmuyorm ben yaaa
bat 4 gun gecti kızlar
12 cnmHayırlı olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah. Kaç gün geçince hamile olduğunuzu öğrendiniz?