geç döllenme yaşayanlar adetten kaç gün sonra hamiş olduğunuzu öğrendiniz

Selam kızlar yeni üye oldum buraya size birseyler sormak istiyorum bundan tam 10 gün önce lekenmelerim oldu şüphelerim oldu hamilemiyim diye sonra adetim 4 gün gecikti test yaptım ikinci çizgi silik çıktı doktora gittim beta 47.20 çıktı daha sonra ayin 9 unda adet görmeye başladım aşırı derecede kanamam oluyordu acile gittim tekrar bi tahlil verdim 43 çıktı şimdi adetim bitti düşükmu yaptım onuda bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim bu arada progesteron hapı kullanıyorum idrar testi yaptım bugün ama tek çizgi cikti hala hamile olabilirmiyim yoksa ddışgebelik mi llütfen yardımcı olurmusunuz

selam canım yanlış yönlendirmek istemem ama istersen bi kan testi daha yaptır ve değerini takip et. bhcg'de düşüş olmaması gerekir çünkü. belki tutunamayan çok yeni bir gebelik olmuş olabilir. dış gebelik olup olmadığını doktor bilebilir, bi kontrole gitmende fayda var bence. sonra allah korusun bi problem yaratmasın sana.

muhakkak beta hgc ni takip et düşük yapiyorsun muhtemelen ama eğer beta hgc düşmezse dış gebelik olabilir

merhabalar kızlar en son 17 aralıkda adet olmustum 12 ocakda kan testi yaptrdm bebiş cıkmadı bat 17 si idi bugun idrar testi yaptık cıkmadı gene bişi ama adette olmuyorum. bi kere daha böyle olmustu adet sokturucu vermişti doktor içmiştim suan içmek istemiıorm ondan doktoruma da gidemedm. karnmda vatma ve vajınada bi sızı var. adet olucakmısım gibi ama akıntım var sadece. gec dollenme olabilir mi ? antbytk kullanmstm bu ay hastalanmstm yoksa sadece o mudur

Merhabaa bende gec dollenme oldugundan supheliyim lutfen yardimci olun 20. Gun yumurtladigimi dusunuyorum belkide bebek yok ama kasik batmalari yasiyorum hic bi ay boyle olmamisti ve adetim duzenliyken gecikme yasadim 1+2 gun basina gec dollenme gelenler anlatabilirler mi belirtileri falan ?

cok tesekkur ederim kızlar yarın hastahaneye tekrar gidicem sonucu ona göre paylaşırım Allah'im herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin Allah sizden de razi olsun

Selam kızlar bugün hastahaneye gittim ve hala bişeyler supheli yani açıklayım dediğiniz gibi düşük yapmism ama bugünkü kan testinde tekrar hamile kalmışım suan beta değeri 7.9 çıktı bu nasıl olur birini düşürüp birdaha hamile hemen kalınır mi bide 3;günde belli edermi

cnm beta hgc belki daha sıfırlanamamistir ancak 7.9 a düşmüş olabilir. yada dedigin gibi tekrar yumurtladiysan o dönem ilişki olduysa olabilir. 2 gün sonra tekrar beta hgc baktir artarsa hamileliktir

merhaba hanımlar. benim eşimle 25 aralıkta (yumurtlama günüm iye tahmin ediyırum) ilişkim oldu ve prezervatif yırtıldı. 13 saat sonra ella aldım. adetim 8-13 ocak arası olması gerekiyordu. olmadım 8inde test yaptım negatif. 13ünde kan testi 1.20 çıktı. doktor tarlusal verdi. dun bitti. dünde test yaptım negatif. ama acaip midem bulanıyor. hamile olabilirmiyim yinede

hamile kalabilmek için spermlerin icerde yarim saat bile kalmasi yeterli. sanki sen kimyasal gebelik gecirmissin gibi. onda beta hcg önce yükseliyor sonra düşüyor ve gebelik baslayamadan sonlaniyor sonra gecikmeli olarak adet oluyorsun. tarlusal bittiyse hamile degilsen4-5 gün sonra adet olursun

Hamile olsam simdiye kadar idrarda cıkmazmıydı

idrar testi yaptm kızlar smd tek cizgi net hemde neden adet olmuyorm ben yaaa
bat 4 gun gecti kızlar
Merhaba durumunuz ne oldu acaba merak ettim.
Ben ilk bebegimi dusuk yaptigim icin kurtaj oldum.30 gunde bir regl oluyorum normalde ama cogu zaman duzensiz.gecen ay 26 gunde oldum mesela.bu ay 30 gunden hesaplarsam ayin 5 inde olmam gerekirdi.bugun bel agrisiyla uyaninca test yaptim ama negatif silik bile cizgi yok. Ilk hamileligimde de erken gebelik testini regl olmam gereken gunde yapmistim ama negatifti. 15 gun sonra yaptigimda pozitif cikmisti. Yine 15 gun beklemeli miyim acaba. Hic regl belirtim yok bu bel agrisi disinda bir de 10 gundur ara ara sol kasigimda cekme gibi bir his oluyor

hamiegimm cnm RABBiM BEKLEYEN HERKESE YASATSN INS. belirti bence 10 gun gecsn oyle tastt

ayyyyyyyyy ben adti 15 gun gecmis ve 10cu gun negatif cikmis umutlarim tukenmisken burdan yine umutlaniyorum

Rekor bende mi acaba adet gecikmemin 13. Gunu kan test 0.1 17. Gunu 55 :) 17 gun gecikmeyle ogrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…