geç döllenme yaşayanlar adetten kaç gün sonra hamiş olduğunuzu öğrendiniz

Valla canım bende bu zamana kadar hep sürekli adet görüyordum 28 günde bir en son 16 ocakta adet oldum hala beklemedeyim bende de adet olacakmış gibi kasık bel ağrısı oluyordu hala bişey yok gittim kan testi yaptırdım iki kere gebelik yok ilk defa böyle bişey yaşıyorum tarlusala başladım bakalım beklemedeyim hayırlısı Allah tan

Öyle mi canım Allah gönlüne göre versin benim de yarın üçüncü günüm olacak doktora gittin mi

Öyle mi canım Allah gönlüne göre versin benim de yarın üçüncü günüm olacak doktora gittin mi
Gittim canım 4 gün gecikmeyle gitmistim kanda çıkmadı 2 kere idrar testi yaptım negatif bekledim belki olurum diye hala olmadım bekle bazen geç gozukebiliyo dediler en son geçtiğimiz pazartesi gittim kan testi yine negatif benim anneannemin tam 3 ay gozukmemis ne kanda ne idrar da doktor eğer sen hamileusen doğur ben bakıcam cocuguna demiş o kadar inanmamis hamile olduğuna ve düşük yapmış acaba dedim benim de öyle olabilir mi doktor yine olmaz kesinlikle olsa gözükür du dedi tarlusal verdi bende kullaniyorum ama hala tık yok

83 gün gecikip sonunda adet olan biri olarak diyorum ki bir gün gecikmeye çok fazla umut bağlama sonra canının sıkılmasin

Biraz ıĺıtıp öyle içiyorum bakalım yarın sıcak içeyim canım ne oluck Sağol
şifa olur inşallah ayrıca ben bu gecikmenin 50 inci gününde doktora gittim ultrasonla bakip polikistik over olabilir dedi sogan suyuna baslayip adetimi olunca tekrar gittim hormon tahlilleri vs. yapildi ve hic bisry çıkmadı ben bunu önce ettiğim dualara sonra da soğana bağlıyorum şahsen

Bakalım canım Allah büyük ultrasonda bişey çıkmadı benim rahim temiz dedi bi sıkıntı yok tarlusalda kullanıyorum şuan ama hala adet olmadım bakalım ne olucak

83 gün gecikip sonunda adet olan biri olarak diyorum ki bir gün gecikmeye çok fazla umut bağlama sonra canının sıkılmasin
Yok canım öyle umutlanmıyorum zaten adet olacakmışım gibi ağrı var karnımda o yüzden pek takmıyorum yani

Bende adet günümde test yaptırdım 0.1 çıktı adetim 6 gün gecikti. Adet sancısı vardi ilk 2 gün simdi hiçbir şey yok birde agzimda tad yok acaba geç döllenme olabilir mi ki? Bıktım testler yapmaktan öylece bekliyorum .

Kızlar selam. Ocak ayında pko hastası olduğumu öğrendim. Bunun dışında sağ yumurtalığımda 5 cm lik bir kist daha çıkmıştı. 22 ocakda adet oldum ve bittiği gün 20 günlük soğan kürü uyguladım. 23 şubatta kontrole gittim kistlerim yok olmuştu ama gebelik yoktu kana da bakıldı. Reglim gecikmişti ama herzaman olduğu için önemsemedim. Biraz miğde agrısı ve aşırı uyku isteğim oldu 7 martta öylesine evde test yaptm ve ikinci çizgi silik çıktı. Ertesi gün kan verdim değer 43,8 çıktı. Yani geç döllenme mi oluyor bu? Şimdi bekliyorum doktora gitmek için erken biraz geçsin ultrasonda ozaman gözükür dediler. Ne zaman gitmeliyim sizcede?

slm canim.evet.43.hcg yeni 10 gunluk falan demekki subat sonu hamile kalmissin hayirlisi olsun beta hcg çoklu rakamlara ulasmadan bebek kesesi görünmüyor bir nisan ortalarina dogru gidersin hayirli olsun

slm canim.evet.43.hcg yeni 10 gunluk falan demekki subat sonu hamile kalmissin hayirlisi olsun beta hcg çoklu rakamlara ulasmadan bebek kesesi görünmüyor bir nisan ortalarina dogru gidersin hayirli olsun

Dayanayp pazartesi gittim kese gözükmedi ama hcg degerim 1060 lara cıkmıstı. Değer kaçlardayken kese gözükür haftaya cuma tekrar gitmeyi düşünüyorum

Dayanayp pazartesi gittim kese gözükmedi ama hcg degerim 1060 lara cıkmıstı. Değer kaçlardayken kese gözükür haftaya cuma tekrar gitmeyi düşünüyorum
Daja var canim acele etme sık sık rahatsiz etme bebegi ultrason la azicik sabir nede olsa eminsin bebek var azicik xaman gecmesi lasim

Dun bende seker var tahlil verdimdi saglik ocagina gittim doktora anlatmisti m oda betana da bakariz dediydi bugun netten baktim tahlillere 2.22 ilk defa iki gördüm betada kendimde hep 1.20 yada 0.5 falan oluyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…