Valla canım bende bu zamana kadar hep sürekli adet görüyordum 28 günde bir en son 16 ocakta adet oldum hala beklemedeyim bende de adet olacakmış gibi kasık bel ağrısı oluyordu hala bişey yok gittim kan testi yaptırdım iki kere gebelik yokKızlar merhaba öncelikle Allah hepimizin gönlüne göre versin :) dün adet günümdü Ama adet olmadım hem kasıklarımda ağrı var arasıra hem de adet olacakmış gibi karnımda ağrı var sizce adet mi gebelik mi Bu tarz belirtiler yaşayan var mı aranızda sonra hamile olduğunu öğrenen bir de adet döngü 33 gün sürüyor geç yumurtlamış da olabilirim vallahi bilmiyorum cevap yazanada yazmaya da çok teşekkür ederim şimdiden :)
Öyle mi canım Allah gönlüne göre versin benim de yarın üçüncü günüm olacak doktora gittin miValla canım bende bu zamana kadar hep sürekli adet görüyordum 28 günde bir en son 16 ocakta adet oldum hala beklemedeyim bende de adet olacakmış gibi kasık bel ağrısı oluyordu hala bişey yok gittim kan testi yaptırdım iki kere gebelik yokilk defa böyle bişey yaşıyorum tarlusala başladım bakalım beklemedeyim hayırlısı Allah tan
Gittim canım 4 gün gecikmeyle gitmistim kanda çıkmadı 2 kere idrar testi yaptım negatif bekledim belki olurum diye hala olmadım bekle bazen geç gozukebiliyo dediler en son geçtiğimiz pazartesi gittim kan testi yine negatif benim anneannemin tam 3 ay gozukmemis ne kanda ne idrar da doktor eğer sen hamileusen doğur ben bakıcam cocuguna demiş o kadar inanmamis hamile olduğuna ve düşük yapmış acaba dedim benim de öyle olabilir mi doktor yine olmaz kesinlikle olsa gözükür du dedi tarlusal verdi bende kullaniyorum ama hala tık yokÖyle mi canım Allah gönlüne göre versin benim de yarın üçüncü günüm olacak doktora gittin mi
sıcak içmen lazim o zaman ne tadı geliyo ne kokusu ben oyle yaptim zaten sicak icilmesi gerekiyoKız çok zorlanıyorum soğan suyu içince sürekli ağzıma geliyor midem den kokusu oyyyy napicam
Biraz ıĺıtıp öyle içiyorum bakalım yarın sıcak içeyim canım ne oluck Sağolsıcak içmen lazim o zaman ne tadı geliyo ne kokusu ben oyle yaptim zaten sicak icilmesi gerekiyo
83 gün gecikip sonunda adet olan biri olarak diyorum ki bir gün gecikmeye çok fazla umut bağlama sonra canının sıkılmasinKızlar merhaba öncelikle Allah hepimizin gönlüne göre versin :) dün adet günümdü Ama adet olmadım hem kasıklarımda ağrı var arasıra hem de adet olacakmış gibi karnımda ağrı var sizce adet mi gebelik mi Bu tarz belirtiler yaşayan var mı aranızda sonra hamile olduğunu öğrenen bir de adet döngü 33 gün sürüyor geç yumurtlamış da olabilirim vallahi bilmiyorum cevap yazanada yazmaya da çok teşekkür ederim şimdiden :)
şifa olur inşallah ayrıca ben bu gecikmenin 50 inci gününde doktora gittim ultrasonla bakip polikistik over olabilir dedi sogan suyuna baslayip adetimi olunca tekrar gittim hormon tahlilleri vs. yapildi ve hic bisry çıkmadı ben bunu önce ettiğim dualara sonra da soğana bağlıyorum şahsenBiraz ıĺıtıp öyle içiyorum bakalım yarın sıcak içeyim canım ne oluck Sağol
Bakalım canım Allah büyük ultrasonda bişey çıkmadı benim rahim temiz dedi bi sıkıntı yok tarlusalda kullanıyorum şuan ama hala adet olmadım bakalım ne olucakşifa olur inşallah ayrıca ben bu gecikmenin 50 inci gününde doktora gittim ultrasonla bakip polikistik over olabilir dedi sogan suyuna baslayip adetimi olunca tekrar gittim hormon tahlilleri vs. yapildi ve hic bisry çıkmadı ben bunu önce ettiğim dualara sonra da soğana bağlıyorum şahsen
Yok canım öyle umutlanmıyorum zaten adet olacakmışım gibi ağrı var karnımda o yüzden pek takmıyorum yani83 gün gecikip sonunda adet olan biri olarak diyorum ki bir gün gecikmeye çok fazla umut bağlama sonra canının sıkılmasin
slm canim.evet.43.hcg yeni 10 gunluk falan demekki subat sonu hamile kalmissin hayirlisi olsun beta hcg çoklu rakamlara ulasmadan bebek kesesi görünmüyor bir nisan ortalarina dogru gidersin hayirli olsunKızlar selam. Ocak ayında pko hastası olduğumu öğrendim. Bunun dışında sağ yumurtalığımda 5 cm lik bir kist daha çıkmıştı. 22 ocakda adet oldum ve bittiği gün 20 günlük soğan kürü uyguladım. 23 şubatta kontrole gittim kistlerim yok olmuştu ama gebelik yoktu kana da bakıldı. Reglim gecikmişti ama herzaman olduğu için önemsemedim. Biraz miğde agrısı ve aşırı uyku isteğim oldu 7 martta öylesine evde test yaptm ve ikinci çizgi silik çıktı. Ertesi gün kan verdim değer 43,8 çıktı. Yani geç döllenme mi oluyor bu? Şimdi bekliyorum doktora gitmek için erken biraz geçsin ultrasonda ozaman gözükür dediler. Ne zaman gitmeliyim sizcede?
gunu devirdim :)))sıcak içmen lazim o zaman ne tadı geliyo ne kokusu ben oyle yaptim zaten sicak icilmesi gerekiyo
slm canim.evet.43.hcg yeni 10 gunluk falan demekki subat sonu hamile kalmissin hayirlisi olsun beta hcg çoklu rakamlara ulasmadan bebek kesesi görünmüyor bir nisan ortalarina dogru gidersin hayirli olsun
ohh bee hadi gözün aydın seni en iyi ben anlarimBende suan oldum nihayet :)) 100
gunu devirdim :)))
ay sorma ogun sevindim kanma.basladi diue bir baktim bir saat sonra.beyaz akinti iki gun hiç olmaadi buhum kahve rengi kanama.vardi anlamadim ben bu isten birseyohh bee hadi gözün aydın seni en iyi ben anlarimbide bebişim olaydı iyiyi
Daja var canim acele etme sık sık rahatsiz etme bebegi ultrason la azicik sabir nede olsa eminsin bebek var azicik xaman gecmesi lasimDayanayp pazartesi gittim kese gözükmedi ama hcg degerim 1060 lara cıkmıstı. Değer kaçlardayken kese gözükür haftaya cuma tekrar gitmeyi düşünüyorum
hamile kalmış olmayasinDaja var canim acele etme sık sık rahatsiz etme bebegi ultrason la azicik sabir nede olsa eminsin bebek var azicik xaman gecmesi lasim
Yok sanmam canim ya 4 ay oldu yumurta olmadan sanmiyirum hep kaldim mi kaldimmi derken 4 kere kan 5 idrar yaotim dahada yapmam insan acaba mi acabami derken umutlaniyohamile kalmış olmayasin