geç döllenme yaşayanlar adetten kaç gün sonra hamiş olduğunuzu öğrendiniz

Merhaba :) Hic kan gelmis miydi 13. 14. gunlerde falan az az ?

Son adet tarihim 27 Aralık. Döngünün 35.gününde (30 Ocak) beta-hcg bakıldı 0.1 çıktı, tarlusal verip adetimi getirtecekmisiniz diye sordum (normalde de bu tarz gecikmelerim olur, gerekli tahlilleri yaptıktan sonra ihtiyaç varsa tarlusalla getirtir doktorum) Hayır dedi, adet olacak gibi değilsin, hatta 2 tane de yumurta var! 3 Şubatta (döngünün 39.günü!) aynı döngü içerisinde 2. ovulasyonu yaşıyorum :) (ilki 9 ocaktaydı)
Daha da emin olmak için evde LH ovulasyon testi de yaptım gerçekten çift çizgi... gerekli çalışmalar da yapıldı artık gerisi Allahtan :) 17 Şubatta belli olacak bu sefer tutup tutmadığı :) Durumu paylaşırım, eğer tutarsa benimki de geç döllenme bebişi olacak

Hadi hayırlısı inşallah olmuştur :))

Kızlar ben ilkkez yazıyorum düzenli adet görüyorum ekim ayında başarısız tüp bebek geçirdim bugün 10 gün oldu gecikiyorum 7 günde kan verdim 1. 20 çıktı dün verdim yine 1.20 negatif çıktı hiç leke olmamıştı bugün oldu tutunma lekesi uzun sürer mi bu tutunma lekesi mi acaba lütfen yazııııınnnnn

Canlar bende aranızda yeniyım aynı sorunları bende yaşıyorum suan. Bütün arkadaşların yazılarını tek tek okudum. Benim sıkıntım şu ben ilk adet kanaması gördüğüm günden bu zamana kadar hep duzenliydm en fazla 1 gün gecikmistir oda seneler once.9 ay önce evlendim mesigna aylık igneyle korundum yine duzenliydi adetin bi değişiklik olmadı. Ta ki çocuk düşünene kadar. Sat tarihim ocak 13 normalde 13 şubatta adet olmam gerekirken olmadım 11. Gün ilk defa böyle gecikme yaşıyorum 4.gün kan tahlili verdim çıkmadı 0.100 yani negatif hala adet olmadım ve 10 gündür beim kasiklarim ara ara çok ağrıyor goguslerimde şişti normalde böyle olduğum da hemen adet oluyordu m geç dollenme olabilirmi eğer olursa ne kadar zaman sonra belli olur lütfen yardım edin

Korunmak için kullandığın iğneden dolayı düzenin bozulmuş olabilir. Gecikmenin 4.gününde kan verip 0.100 çıktıysa muhtemelen gebelik yoktur, bir doktora görünüp diğer hormonel testlerini yaptırıp muayene olmalısın bence. Her gecikme gebelik olmuyor maalesef benim geçen ay 53.günümde adetim geldi, 25 gün gecikme yaşadım ama gebelik değildi maalesef

Canim bilmiyorum burada yazılanları okuyunca bende heveslendim. Şimdiye kadar hiç bu kadar gecikme yasamamistim iğne kullanmaya basladigimda da aynı devam etti bıraktım böyle oldu bilmiyorum ne olucak kasiklarim ağrıyor belim de öyle ha oldum ha olucam diyorum gelen giden yok ağrılarım baslayinca birkaç güne hasta oluyordum ama iki hafta olucak ağrı var hiçbişey yok

Canım bende de o şekilde oldu ama sonra regloldum, mutlaka doktora git, kist vs başka birşeyden de gelmiyor olabilir, tarlusal yazar belki adet söktürücü ve o şekilde getirtir adetini, bana bazen öyle yapıyor uzun süre gelmeyince. Tabi inşallah bir mucize olmuştur ve gebelik vardır diye umut edelim ama biz yine de :)

İnşallah canım :) geçen ay 6 ocakta African dolayi gittim kadın doğum a alttan muayene etti hersey nrmal kist falan yok iltihabin var demisti bekliyorum artık haftaya mutlaka gidicem kadın doguma

Merhaba bayanlar yardim bekliyorum. Kafamda deli sorular var :) Biraz uzun oldu ama Ilk gebeligimde dusukle sonlandirdm bunun ustunden gecen 7. Ayim ve 3 aydir korunmuyrz. Ocak 29 da hasta oldm. Subatin 26 si regl gunum ve tam yumurtlama donemlerimde oldu. Hasta olmama 4 gun kala kasikta agrilar hissederek uyaniyrdm ve asiri bel agrisi neyse dedm olacagim sanirim. 2 gun gecikti betama baktrdm 0.1 ve umutsuzluk. Tekrar doktra gttim bakti bisey yok dedi 10 gun snra gel test yapalim ama poztf olmyck dedi folikast verdi. Bugun 5. Gunum olmadm belm agriyr kasiklarmda sancilar yasiyrm halsizlik ve isth kaybi var gogslerm ve karnm gergin doktor cok tutarsiz knstu bi hormn salgilanyr yasadklarina gre dedi en son negtf cikack yne dedi tkrar cikmazsa soktrucu verecek ve ben hic gecikme yasamamistm. Suan bile haff bi saplanma olur kasiklarma yardm edin ne dersnz sizce durm ne

Kızlar topigi görünce geldim hemen bende aynı şeyi düşünüyorum kendimde geç döllenme yani. Son adet 2 Şubat ve hala adet olmadım dün test yaptım negatif çıktı. İnş hamisimdir çok heyecanlıyım

ben soğan suyu sayesinde adetimi oldum ikinci günü doktoruma gittim hormon testimi yaptirdim bi sorun olmadığı çıktığı ortaya rahatladim geldim valla
Canim soğan suyu ise yariyormu 25 günlük bir gecikme var ve tarlusal kullanıyorum benim de sıkıntım buyuk

Kızlar merhaba öncelikle Allah hepimizin gönlüne göre versin :) dün adet günümdü Ama adet olmadım hem kasıklarımda ağrı var arasıra hem de adet olacakmış gibi karnımda ağrı var sizce adet mi gebelik mi Bu tarz belirtiler yaşayan var mı aranızda sonra hamile olduğunu öğrenen bir de adet döngü 33 gün sürüyor geç yumurtlamış da olabilirim vallahi bilmiyorum cevap yazanada yazmaya da çok teşekkür ederim şimdiden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…