Merhaba :) Hic kan gelmis miydi 13. 14. gunlerde falan az az ?Kızlar size sormak istediğim bişey var çok merak ediyorum. Şimdi benim son regl tarihim 4 aralik. Bende ateş gecikmesi olunca doktora gittim kan testi yaptırdım 7 aralik da 0 çıktı. 13 ünde tekrar yaptırdım yine çıkmadı. 16 sinda yaptırdım tekrar beta hcg 80 çıktı daha doktora gitmedim önümüzdeki hafta gidecem. Şimdi size sormak istediğim bende mi geç döllenme oldu, ben bu durumda ocak ta mi yoksa aralıkta mi hamile kalmış oldum? ( bu arada bat günümde n 1 mi 2 mi fun önce korunmasiz ilişki oldu nasılsa adet olucam diye) lütfen fikri olan yazsın kaç gündür bu konu kafamı kurcaliyor.
Yok cnm bende hiç kan vs gelmedi.Merhaba :) Hic kan gelmis miydi 13. 14. gunlerde falan az az ?
Hadi hayırlısı inşallah olmuştur :))Son adet tarihim 27 Aralık. Döngünün 35.gününde (30 Ocak) beta-hcg bakıldı 0.1 çıktı, tarlusal verip adetimi getirtecekmisiniz diye sordum (normalde de bu tarz gecikmelerim olur, gerekli tahlilleri yaptıktan sonra ihtiyaç varsa tarlusalla getirtir doktorum) Hayır dedi, adet olacak gibi değilsin, hatta 2 tane de yumurta var! 3 Şubatta (döngünün 39.günü!) aynı döngü içerisinde 2. ovulasyonu yaşıyorum :) (ilki 9 ocaktaydı)
Daha da emin olmak için evde LH ovulasyon testi de yaptım gerçekten çift çizgi... gerekli çalışmalar da yapıldı artık gerisi Allahtan :) 17 Şubatta belli olacak bu sefer tutup tutmadığı :) Durumu paylaşırım, eğer tutarsa benimki de geç döllenme bebişi olacak
canlar yardim edinAynen cnm bende öyle düşünüyorum inşallah sağlıklı bir gebelik tir. Şimdi erken diye gidemiyorum kese görünmez şimdi. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin .
Canlar bende aranızda yeniyım aynı sorunları bende yaşıyorum suan. Bütün arkadaşların yazılarını tek tek okudum. Benim sıkıntım şu ben ilk adet kanaması gördüğüm günden bu zamana kadar hep duzenliydm en fazla 1 gün gecikmistir oda seneler once.9 ay önce evlendim mesigna aylık igneyle korundum yine duzenliydi adetin bi değişiklik olmadı. Ta ki çocuk düşünene kadar. Sat tarihim ocak 13 normalde 13 şubatta adet olmam gerekirken olmadım 11. Gün ilk defa böyle gecikme yaşıyorum 4.gün kan tahlili verdim çıkmadı 0.100 yani negatif hala adet olmadım ve 10 gündür beim kasiklarim ara ara çok ağrıyor goguslerimde şişti normalde böyle olduğum da hemen adet oluyordu m geç dollenme olabilirmi eğer olursa ne kadar zaman sonra belli olur lütfen yardım edin
Canim bilmiyorum burada yazılanları okuyunca bende heveslendim. Şimdiye kadar hiç bu kadar gecikme yasamamistim iğne kullanmaya basladigimda da aynı devam etti bıraktım böyle oldu bilmiyorum ne olucak kasiklarim ağrıyor belim de öyle ha oldum ha olucam diyorum gelen giden yok ağrılarım baslayinca birkaç güne hasta oluyordum ama iki hafta olucak ağrı var hiçbişey yokKorunmak için kullandığın iğneden dolayı düzenin bozulmuş olabilir. Gecikmenin 4.gününde kan verip 0.100 çıktıysa muhtemelen gebelik yoktur, bir doktora görünüp diğer hormonel testlerini yaptırıp muayene olmalısın bence. Her gecikme gebelik olmuyor maalesef benim geçen ay 53.günümde adetim geldi, 25 gün gecikme yaşadım ama gebelik değildi maalesef
Canım bende de o şekilde oldu ama sonra regloldum, mutlaka doktora git, kist vs başka birşeyden de gelmiyor olabilir, tarlusal yazar belki adet söktürücü ve o şekilde getirtir adetini, bana bazen öyle yapıyor uzun süre gelmeyince. Tabi inşallah bir mucize olmuştur ve gebelik vardır diye umut edelim ama biz yine de :)Canim bilmiyorum burada yazılanları okuyunca bende heveslendim. Şimdiye kadar hiç bu kadar gecikme yasamamistim iğne kullanmaya basladigimda da aynı devam etti bıraktım böyle oldu bilmiyorum ne olucak kasiklarim ağrıyor belim de öyle ha oldum ha olucam diyorum gelen giden yok ağrılarım baslayinca birkaç güne hasta oluyordum ama iki hafta olucak ağrı var hiçbişey yok
Canım bende de o şekilde oldu ama sonra regloldum, mutlaka doktora git, kist vs başka birşeyden de gelmiyor olabilir, tarlusal yazar belki adet söktürücü ve o şekilde getirtir adetini, bana bazen öyle yapıyor uzun süre gelmeyince. Tabi inşallah bir mucize olmuştur ve gebelik vardır diye umut edelim ama biz yine de :)
naptin var mı bi gelişme hala goremedin mi kırmızılarıHadi hayırlısı inşallah olmuştur :))
yok.canim tek damla kirmizi :))) sen naptinnaptin var mı bi gelişme hala goremedin mi kırmızıları
ben soğan suyu sayesinde adetimi oldum ikinci günü doktoruma gittim hormon testimi yaptirdim bi sorun olmadığı çıktığı ortaya rahatladim geldim vallayok.canim tek damla kirmizi :))) sen naptin
Canim soğan suyu ise yariyormu 25 günlük bir gecikme var ve tarlusal kullanıyorum benim de sıkıntım buyukben soğan suyu sayesinde adetimi oldum ikinci günü doktoruma gittim hormon testimi yaptirdim bi sorun olmadığı çıktığı ortaya rahatladim geldim valla
evet hemde çok ben 83 günlük gecikme sonunda ki bu arada tarlusal da kullandim bi işe yaramadi sonunda soğan kürü yle adetimi oldumCanim soğan suyu ise yariyormu 25 günlük bir gecikme var ve tarlusal kullanıyorum benim de sıkıntım buyuk
Kız çok zorlanıyorum soğan suyu içince sürekli ağzıma geliyor midem den kokusu oyyyy napicamevet hemde çok ben 83 günlük gecikme sonunda ki bu arada tarlusal da kullandim bi işe yaramadi sonunda soğan kürü yle adetimi oldum