geç döllenme yaşayanlar adetten kaç gün sonra hamiş olduğunuzu öğrendiniz

sen tabiki gec donllenme olmus bebek daha 10 gunluk falan en son ki korunmasiz iliskinden kalmissin aralik ayinda kalsan beta hcg yuksek ourdu sen adet olma tarinden sonra yumurtlmassin hayirli olsun canaim
Aynen cnm bende öyle düşünüyorum inşallah sağlıklı bir gebelik tir. Şimdi erken diye gidemiyorum kese görünmez şimdi. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin .

Kızlar size sormak istediğim bişey var çok merak ediyorum. Şimdi benim son regl tarihim 4 aralik. Bende ateş gecikmesi olunca doktora gittim kan testi yaptırdım 7 aralik da 0 çıktı. 13 ünde tekrar yaptırdım yine çıkmadı. 16 sinda yaptırdım tekrar beta hcg 80 çıktı daha doktora gitmedim önümüzdeki hafta gidecem. Şimdi size sormak istediğim bende mi geç döllenme oldu, ben bu durumda ocak ta mi yoksa aralıkta mi hamile kalmış oldum? ( bu arada bat günümde n 1 mi 2 mi fun önce korunmasiz ilişki oldu nasılsa adet olucam diye) lütfen fikri olan yazsın kaç gündür bu konu kafamı kurcaliyor.
2 kan testinde cikmayip 3. Kan testiniz de mi çıktı acaba

Merhabalar kızlar, benim durumum şöyle:
Benim adetlerim hiç bir sağlık sorunum olmamasına rağmen genelde düzensizdir (bazen 28 bazen 35 hatta 45 günde bir bile gelebilir) Bu yüzden geçen ay yumurtlama takibine başladık, 2 günde bir doktora gittim, büyüdü büyümedi, çatladı çatlamadı derken en sonunda tamam bugün, yarın ve sonraki gün birlikte olabilirsiniz yumurtalar hazır dedi. Söylediğini yaptık. Ama tabi sonrasında da farklı aralıklarla birlikte olmaya devam ettik. Şu an 4 günlük bir adet gecikmesi yaşıyorum ama adet olmam gereken gün hem pahalı hem de ucuz idrar testlerinde tek çizgi maalesef. Testleri erken yapmış olabilirim evet ama pahalı olan test için gecikme beklenmeden kesin sonuç verir diyorlar. Acaba yumurtlama takibi yaptırıp da ona rağmen geç döllenme yaşayan var mıdır?

Merhabalar kızlar, benim durumum şöyle:
Benim adetlerim hiç bir sağlık sorunum olmamasına rağmen genelde düzensizdir (bazen 28 bazen 35 hatta 45 günde bir bile gelebilir) Bu yüzden geçen ay yumurtlama takibine başladık, 2 günde bir doktora gittim, büyüdü büyümedi, çatladı çatlamadı derken en sonunda tamam bugün, yarın ve sonraki gün birlikte olabilirsiniz yumurtalar hazır dedi. Söylediğini yaptık. Ama tabi sonrasında da farklı aralıklarla birlikte olmaya devam ettik. Şu an 4 günlük bir adet gecikmesi yaşıyorum ama adet olmam gereken gün hem pahalı hem de ucuz idrar testlerinde tek çizgi maalesef. Testleri erken yapmış olabilirim evet ama pahalı olan test için gecikme beklenmeden kesin sonuç verir diyorlar. Acaba yumurtlama takibi yaptırıp da ona rağmen geç döllenme yaşayan var mıdır?
canim o erken cikan gebelik testine guvenme bende almistim 20 tl verip cift cizgi cikti sevindim salak gibi gittim doktora kan verdim 1.20 yani idrar testine guvenme kan ver kesin sonuc almak istiyorsan

canim o erken cikan gebelik testine guvenme bende almistim 20 tl verip cift cizgi cikti sevindim salak gibi gittim doktora kan verdim 1.20 yani idrar testine guvenme kan ver kesin sonuc almak istiyorsan
Evet haklısın, zaten doktorum da bana gecikmen 1 hafta olursa gel demişti. Pazartesi ya da Salı gidip görünmem gerekli. Aslında ilk denemede tutturabilmek oldukça düşük bir ihtimalmiş ama insan hevesleniyor tabi :)

Evet haklısın, zaten doktorum da bana gecikmen 1 hafta olursa gel demişti. Pazartesi ya da Salı gidip görünmem gerekli. Aslında ilk denemede tutturabilmek oldukça düşük bir ihtimalmiş ama insan hevesleniyor tabi :)
aynen ya bence ne kadar denersen dene Allah izin vermede olmuyo malesef sonucta dusunsene tecevuze ugrayanlar bile tek seferde hamile kalabilirken biz aylarca denemelerde olmuyo bence birazda takmamak lazim gecenlerde arkadasin teki yazmisdi ya postta yada digerinde 18 aylik bebegi vardi adetine birgun kala nasilsa yarjn adet olacam demis iliskiye girmis ve hamile kalmis yani oyumurtlama gunu.falan hikaye:)))

aynen ya bence ne kadar denersen dene Allah izin vermede olmuyo malesef sonucta dusunsene tecevuze ugrayanlar bile tek seferde hamile kalabilirken biz aylarca denemelerde olmuyo bence birazda takmamak lazim gecenlerde arkadasin teki yazmisdi ya postta yada digerinde 18 aylik bebegi vardi adetine birgun kala nasilsa yarjn adet olacam demis iliskiye girmis ve hamile kalmis yani oyumurtlama gunu.falan hikaye:)))
Evet kesinlikle, Allah isterse oluyor bu işler... Onun mucizelerine inanmak lazım :) isteyen herkese nasip olsun inşallah:KK200:

Merhaba adetinizin kaç gün geçmesiyle öğrendini hamile olduğunuzu ve idrar testı tapıp negatif çıktı mı
Adet olacagım gün test yaptım silik bi cizgi vardı esimle aksam saat 9 gibi kosarak acile gittik test yaptrdm 1.20 cokti sonuc ama ben de gecikme hic olmadıgı icin 5 gun gecti suphelendim test yaptrdim 50 olmus muhtemelen gec dollenme

Bugün döngümün 35. günündeyim yani normale göre 1 hafta geciktim. Bugün kan verdim hcg <0.100 yani gebelik yok. E2 ve Lh değerlerime de bakıldı ve alttan muayene de oldum. Normalde doktorum tarlusal verip adetimi getirirdi ama bugün baktığında 2 küçük yumurtam olduğunu gördü ve adetin de başlayacak gibi durmuyor hiç dedi. Cumaya tekrar bekliyor, yumurtalar büyüdüyse birliktelik günlerimizi söyleyecek. 45.günde hamile kalan gebelerim oldu benim dedi. Bakarsınız ben de geç döllenme ile şu 1-2 hafta içinde gebe kalırım :)

Merhaba ben yeni üye oldum. Kimseyi rahatsız etmeden orneklere bakayim dedim ama beceremedim.26 yasindayim hic adetim gecikmemisti. Hep de 30 gunde bir olurum. 13 gun gecikti kan testi negatif. Doktor kesinlikle yok dedi. sizlerden gec dollenmeyi öğrendim. Ama bugün yani geciktikten 14 gun sonra kan geldi. Hamilelik varsa düşmüş olabilir mi? Geç döllenme mi? Yerleşme kanaması mı ? Fikri olan var mı? Cok meraktayim :KK43:

Merhaba ben yeni üye oldum. Kimseyi rahatsız etmeden orneklere bakayim dedim ama beceremedim.26 yasindayim hic adetim gecikmemisti. Hep de 30 gunde bir olurum. 13 gun gecikti kan testi negatif. Doktor kesinlikle yok dedi. sizlerden gec dollenmeyi öğrendim. Ama bugün yani geciktikten 14 gun sonra kan geldi. Hamilelik varsa düşmüş olabilir mi? Geç döllenme mi? Yerleşme kanaması mı ? Fikri olan var mı? Cok meraktayim :KK43:
Slm canım hg kanamanin miktarina bagli kahve rengi yada acik pembe ise yerlesme kanamasi olabilir ama normal adet gibi ise hamilelik degildir ama aklım kalmasin dersen kan ver acilde yada aile hekimliği ne valla bnmde hic gecikmezdi ama 80 gun oldu hamilelik yok mesala bazen olabiliyo ama gec dollenmede olabilir sende dedigim gibi kanamanin miktarı na bagli

Slm canım hg kanamanin miktarina bagli kahve rengi yada acik pembe ise yerlesme kanamasi olabilir ama normal adet gibi ise hamilelik degildir ama aklım kalmasin dersen kan ver acilde yada aile hekimliği ne valla bnmde hic gecikmezdi ama 80 gun oldu hamilelik yok mesala bazen olabiliyo ama gec dollenmede olabilir sende dedigim gibi kanamanin miktarı na bagli
Tesekurler cevap icin :) 80 gun cokmus allah sabir versin. daha dün kan testi yaptırdım biraz bekleyip yine yaptircam ins 3 5 gun sonra. Adetin ilk günü gibi geliyo henüz.Beklemekten baska care yok sanirim

X