ayrilma tabi aynen bir haftaya toplarsin kafani ay insallah hamilesindir hadi bakalim pazartesi ne cikacakŞuan burda degıl iş seyahatinde 1 hafta anda donucek. O Arada bende kafamı toplarım. Ayrılmak istemiyorum seviyorum zaten. Insallah o donmedende bebek haberınıde alırım çifte mutluluk yaşarız
ne yaptin ne cikti ben bugun beta hcg verdim sonuc ne gatif yani bosa umutlanmisim 1.20 ciktiAy inşallah tüm kalbimle istıyrum
ne yaptin gittin miMisafir bastırdı bugün dışarı çıkamadım hiç. Yaa çok üzüldüm ama olsun hevesını kırma bu ay olmazsa diğer ay olur
iki gun mu gecti adetinYok 3 gün eğitimimiz var canm gece 10 çıkacak işten cumaya kaldı ama hala adet olmadı 2 gün geçit çok merak edıyrum ama gidemiyorum(
ee ozaman idrar testi al jastaneyle ugrasamayacaksan ogrenirsin en azindanBişey Sorucam hamilelikte akıntı oluyor mu
ay hadi bekliyoruz sabah ilk idrarla yap ama gun boyu su cay kahve vsvsv onlar idrara etki ediyo.cikmaya biliyo sabah yap yaz hemenTatlım idrar testi aldım eczaneden işten 22:00 da çıkacak eve gidip yapıcam bakalım haber veririm sizede :) ınsallah vardır
canim 18 gunlukse cikardi diye biliyirum ilk idrarla yapsaydin keske dur daha bozma miraliniYaptım canım negatif çıktı tek çizgi ama kahve çay içmiştim ilişkiden anda 18. Günümde adetimde geceli 2 gün oldu. İdrarda çıkmama ihtimali varmıştır moralım çok bozuldu