geç döllenme yaşayanlar adetten kaç gün sonra hamiş olduğunuzu öğrendiniz

canim onun adina konusmissun onun gozunde demissin onun aklini fikrini okuyamassin belki sen ole duaundugun icin onu cok bunaltmis olabilirsin yada onun baska sorunlarida olabilir o seni aramassa.sen onu ara evlilikte gurur olmaz biryerde bulusup konusun sen kendi yanlislarini kabullen o kendi hatalarini kabullensin sen onu dedin sen bunu yaotin bana ole baktin bama trip attinlara girmeyin biz eskiden ne guzeldik niye bu hale geldik eger suan ayriysan evine git guzel bir sofra kur guzel giyin en sevdigi.kokunu sur kapiyi gulerek ac hg de tum ictenligin le saril tum samimiyetinle oda hissetsin ne cok ozledigini birak gururu kenara kime neye gurur yapacaksin ki sevgide gurur olmazz

Şuan burda degıl iş seyahatinde 1 hafta anda donucek. O Arada bende kafamı toplarım. Ayrılmak istemiyorum seviyorum zaten. Insallah o donmedende bebek haberınıde alırım çifte mutluluk yaşarız

Şuan burda degıl iş seyahatinde 1 hafta anda donucek. O Arada bende kafamı toplarım. Ayrılmak istemiyorum seviyorum zaten. Insallah o donmedende bebek haberınıde alırım çifte mutluluk yaşarız
ayrilma tabi aynen bir haftaya toplarsin kafani ay insallah hamilesindir hadi bakalim pazartesi ne cikacak

Misafir bastırdı bugün dışarı çıkamadım hiç. Yaa çok üzüldüm ama olsun hevesını kırma bu ay olmazsa diğer ay olur

Yok 3 gün eğitimimiz var canm gece 10 çıkacak işten cumaya kaldı ama hala adet olmadı 2 gün geçit çok merak edıyrum ama gidemiyorum :KK43:(

Çıkar mı ki idrar testinde çıkmazsa diye korkuyorum. Göğüslerim şişti çok ağrıyo bide akıntım var ama çıkmaz dıye düşünüyordum ben

Tatlım idrar testi aldım eczaneden işten 22:00 da çıkacak eve gidip yapıcam bakalım haber veririm sizede :) ınsallah vardır

Tatlım idrar testi aldım eczaneden işten 22:00 da çıkacak eve gidip yapıcam bakalım haber veririm sizede :) ınsallah vardır
ay hadi bekliyoruz sabah ilk idrarla yap ama gun boyu su cay kahve vsvsv onlar idrara etki ediyo.cikmaya biliyo sabah yap yaz hemen

Yaptım canım negatif çıktı tek çizgi ama kahve çay içmiştim ilişkiden anda 18. Günümde adetimde geceli 2 gün oldu. İdrarda çıkmama ihtimali varmıştır moralım çok bozuldu

Yaptım canım negatif çıktı tek çizgi ama kahve çay içmiştim ilişkiden anda 18. Günümde adetimde geceli 2 gün oldu. İdrarda çıkmama ihtimali varmıştır moralım çok bozuldu
canim 18 gunlukse cikardi diye biliyirum ilk idrarla yapsaydin keske dur daha bozma miralini

Canım ılk ıdrarla yapmak aklıma gelmedı. 2 3 gün daha beklıyrm dıyorum daha snra ya kan testı yada aç karnına ıdrar yaptırıyım hastalanmazsam tabı. Gercı ümidim YÖK

X