geç döllenme yaşayanlar adetten kaç gün sonra hamiş olduğunuzu öğrendiniz

benimde siddetli bir akinti ve bel agrisi basladi sabaaha olacagim buyuk ihtimal senin de baya olmus daaha oncede olmusmuydu

daha önce 10 günlük bi gecikme oldu ama böyle uzun ilk defa oldu
hayirlisi bakalim.ben dogum kontrol hapi kullaniyordum bu ay icmedim ondan oldu galiba dwngesi bozuldu bel agrim cok benimde sabaha olacagim sanirim aman ne olacaksa olsun bu kafa kurcalamasindan sıkildim pazartesi randevum var bakalim kist falan mi cikacak hormonlarmi bozuldu anlasilacak umarim hamilesjndir ya sen

göğüs acımı anlatamam kiyafet değiştirirken bile canim yanıyor ne olcaksa olsun diyorum bende artik

göğüs acımı anlatamam kiyafet değiştirirken bile canim yanıyor ne olcaksa olsun diyorum bende artik
bende goguslerde hafif sislik var baska birsey yok pazartesini bekliyorum randwvum ogun ne diyecek doktor merak ediyorum kist var sanirim yada hormonlarim bozuldu

Merhaba arkadaşlar. Ben bu sayfayı okuduktan sonra size danışmak için üye olmaya karar verdım. Ben en son 18 aralıkta adet oldum 22 aralıktada temızlendım. Ve 31 aralık aksamı korunmasız ilişkiye girdik.yani 14. Günümde. Hamile kalmış olabılır mıyım. Ayın 7 de kan testi yaptı. 2.0 çıktı test negatif. 11 Ocak'lara ezcazeden aldığım testte de tek çizgi negatif çıktı. Geç döllenme olabılır mı ? Ayın yedısınde dehset derecede kaşıklarıma bıçak saplanır gıbı ağırdı. Model bulantım ve bas agrım çok var son 4 5 gündür. Gec döllenmeden dolayı çıkamayabilir mı. Bilgi vermenizi rica ederim

canim hesaba bakarsak 7.gunde kan testi yaomissin gec dollenme olduysa sperm ikigun yasiyo rahimde onlari hesabedersek kanda cikmama olagisiligi yuksek pazartesi yenile testi pazartesi cikmazsa ve ondan sonra korunmasiz iliski olmadiysa hamile olmadigin kesindir eger parayla yaptiriyosan yarin bugun kan testi yaptirsan hamilelik varsa cikar cunki ayin 13 bugun 3 sonra dollenme olsa yine 10 gun yaoar ve kanda cikar canim ama idrarda 15. gunden sonra cikiyo cikmamasi normal

Ondan sonra bir ilşki yasamadık. Evet parayla yaptırıyorum. Hastalanmama var 18 de hastalanmam gerekiyor. Pazartesı yanı 16 yaptırdığımda çıkmama ihtimali yok herlde. Benim pek bilgim yok çünkü. 7 günde kan testınde çıkmaması normal mı. Heyacandan bekleyemedım. Sizin basınıza böle bişey geldimi geç öğrenme gibi

canim 7 gunluk cikmamasi normal bide gec yumurtayla bulustuysa yani sperm rahimde ikigun yasiyo gec bulustuysalar anca tabi adetin gecmemis henuz umutlandirmak istemem ama gec dollwnme olmus olabilir acildede ucretsiz saglik ocagida ucretsiz pazartesi kesin sonucu alirsin negatif cikarsa 100 de yuz dogrudur bnm bu ay tam iki aya yakin oldu gecti sali gunu tam iki ay oluyo oazartesine rand3vum var 4 idrar bir kan testi yaotim hamilelik yok bakalim doktor ne diyecek

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. İnşallah hamileyimdir. Çok istiyorum 14. Günümde Birliktelik olduğum için ümitliyim biraz. Bazılarının okudum geç döllenme olduğu ıcın 2. ayda hamile olduklarının belli olduğunu okudum inşallah Benimde ole bişey olmaz. İnşallah sizde hamilesinizdir. Haftaya tahlil yaptırıcam. çok halksızım hep uyuma hissi var. Bilememkte insanın Canını sıkıyor. Sizde tahlil sonucundan sonra haber verın merak edıyorum. Allah herkesin kalbindekini verisin..

ah zaten o bilmemek insanin beynini yiyip bitiriyo canim malesef bende oldugunu sanmiyorum 4 idrar ve kan yaotirdim negatif cikti benim hormonlarla alakali buyuk ihtimal pazartesi randevum var bakalim ne cikacak zaten adet gecikmem disinda belirtimde yok yazarim tabiki hergun girmeyw calisiyorum umarim hamileisndir canim belirtilerin varmis hadi hayirlisi oazartesi ikimiz icinde cevab olacak

Umudunu yitirme canım ya inşallah vardır. Ben bide ayrılmak üzereyim tek dayanağım o olursa olcak. Belki babasıyla bizi birleştirecek bir mucize. Çok istiyorum o yüzden. Çok korkuyorum negatif çıkmasından ama inşallah vardır

ah canim ya ((? senin durum karisik desene allah agzinizin tadinj bozmasin insallah barisirsiniz eger seviyorsan pes etme ama eger cozulmeyecek sorhnlar varsa arkani donme

Evet benim durumlar baya karışık. Çözelcek sorun mu onuda bilmiyorum ama hamile olursam herşey çözülecek belki. O yüzdende çok istıyorum okursa o benim mucizem olacak. Babasınlada barışmama vesile

Evet benim durumlar baya karışık. Çözelcek sorun mu onuda bilmiyorum ama hamile olursam herşey çözülecek belki. O yüzdende çok istıyorum okursa o benim mucizem olacak. Babasınlada barışmama vesile
bebek.yuznden mi ayrilik karari aldiniz yoksa ... bak evliligi bitirmek kolay ama sonrasi zor bir surec bende 4 sene once cok zor zamanlar geecirdim bosanacaktim kesin kararliydim 2 ayda ayri kaldik ama.sonra sakin kafayla vazgectim iyikide gecmisim suan kimle nerede nasil olirdum Allah bilir suan bebek olsun olmasin fevri karar verme yikilmasin yuvan Allah hayirlisiyla barismani nasio etsin

Yok canım bebek yüzünden degıl zamanla bana kendimi degersız bir insan olarak hissettirdiği için. Sanko herkesleştim onun gözünde. Bende ayrılmak istemiyorum ama gurur yaptım galiba. Çok seviyorum onu ama artık beni aramıyo merak etmiyo bndan dolayı

ayrimisimiz suan.yani ayri evlerdemisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…