- 5 Aralık 2016
- 9
- 0
- 44
hayırlısı hormon tahlili yaptr sende cnm ona göre hamilelik planlabende pazartesine gun alio gidecegim doktora muhtemelen kist yada baska birseyden oldu kan tahlilide yaptirmisdim bir hafta oncr 0.46 idi olsa cikardi ben yinede bir hafta sonra yine idrar tahlili yaptim ama yok malesef 3 idrar bir kan ;((((( bendr pazartesi gidip sokturucu alacagim randevu alayim cuma gunu
anladim canim bende ole yapacam pazartesi yada sali gunu giderim doktoruma hakkimizda hayirlisi artikcanım 4 aydır korunmuyoruz olmadı diye hormonlara bakalım hamile kalmayı engelleyen bi durum varmı dedi doktor.
slm.canim.hg aramiza gec dollenme yani gec yumurtlama demekki bu ay gec yumurtlamissin sende degerlendir adet olana kadar iliskiye devam et heray ayni gunde oluyomuydun pekiKızlar merhaba bu grubu okuyup huzur buldum yaa umut doldum bende 3 gün önce kanda bakıldı 1.20 çıktı suan hala adet olmadım kadın dogumcu muayne etti 3 gün önce ben dedim ki adetim çok yakın oldum olucam yok dedi daha en az 10 gun var bugünde test sonucuna baktı ve hala adet olmadoysun beklicez dedi 1.20 den yükselen var mı geç dollenme olabilir mi
him anladim xanim en kisa zamanda guzel haber alman dilegiyle yok ben kullanmadum hicbugün sonuçlarımı aldım. hamile değilim. ultrason ve hormonlarda normal. yine çalışmalara devam :) he doktor bi de folik asit verdi. forlibol. kullanan varmı?
naptin canim sonuc bellimiKan testi mo yaptın canım..Bugün gitmedim yarın gidicem inşallah..ve hala adet olmadim nedense
hamilelik düşünen herkesin kullanması gerekiyomuş canım. 3-4 ay evvelden başlamak gerekiomşhim anladim xanim en kisa zamanda guzel haber alman dilegiyle yok ben kullanmadum hic
him alalim bakalim ne olacakhamilelik düşünen herkesin kullanması gerekiyomuş canım. 3-4 ay evvelden başlamak gerekiomş
huu huunaptin canim sonuc bellimi
slm.canim benimde 24 gun gecti bende adet olmadim ama bendede bebek yok 3 idrar bir kan testi ama hala adet olamadim bende okudum cikan oluyomus canim en son korunmasiz iliskinden 15 gun gectiyse kesinlikle yoktr 15 gun icinde kanda kesinlikle belli oluyo ama devam ettiysen korunmadan iliskiye olma ihtimali olabilir bir hafta daha bekle kan ver hala negatifse yoktur bu bir hafta korunun ki aklinda acaba kalmasinkizlar tam 30 gun gecikti adetim gecen hafta kan tahlili ve ultrasonla bakildi hamilelik yok dedi doktor kist benzeri bi sıkıntı da yok cok sukur tarlusal verdi adet sokturucu ama icmedim adette olmuyorum napicam etrafimda boyle olup sonra hamile cikan var bende bi heves adet söktürücü icmedim bi akil verin
saglik ocagindan yenile testi canim benim umudum yok ondan kestim testleri bu hafta ici doktora gidecemdüzenli degil iliskilerimiz o yüzden bilemiyorum kan tahlili yaptirali bi hafta oldu en son adetimin üstünden 64 gün gecti psikolojik desem degildir çünkü hamileligu çok kafama takmiyorum
Benim 15 gun gecikmeyle adetim başlamış oldu..Bu ay ovulasyon testini deniycem bakalım