kan tahlili yaptir kalinir saglik ocaginda ultrason yok insallah vardir idrar tahlilini ne zaman yaptin ikiskiden kac gun sonra adetin gecince yaptiysan cikmasi lazimdi idrarda yine yaptir kan testini yarin kan verince hemsireden giris sifreni al bakarsin internetten sonucunakızlar mrb. 1 senelik evliyim. ben son adetimi kasımın 22sinde oldum. bitti temizlendim 26sında da eşimle birlikte olduk ve eşim şehir dışına gitti. normalde aralığın 22sinde olmam gerek 10 gün gecikti... acaba adetten hemen sonra gebe kalınabilir mi ? evde idrar testi yaptım negatif çıktı. Çok istyrz ikimizde. yarın sağlık ocağına gidicem orada ultrasonla bakıyorlarmı?
canım 2 gün önce yaptım tek çizgi çıktı. 8 gün gecikince yaptım yani.kan tahlili yaptir kalinir saglik ocaginda ultrason yok insallah vardir idrar tahlilini ne zaman yaptin ikiskiden kac gun sonra adetin gecince yaptiysan cikmasi lazimdi idrarda yine yaptir kan testini yarin kan verince hemsireden giris sifreni al bakarsin internetten sonucuna
him ama cikardi sanki iliskiden beri baya zaman gecmis idrarda cikardi sanki o tarihten sonra iliskiye girmedinse esinle hamile olman zor sanki cunku bir aylik falan olmasi lazim oda idrarda cikardi sabah erken git saat 10 dan sonra kan bitiyo saat 8 de orada ol bide hemseriden kan veridigin zaman hasta kayit numarani al inyernetten bakarsin aksam 5 gibi cikiyo cunkicanım 2 gün önce yaptım tek çizgi çıktı. 8 gün gecikince yaptım yani.
bazen idrarda çıkmazmış geç döllenmede oyle okudum burada ama hayrlısı bakalım tamam canımhim ama cikardi sanki iliskiden beri baya zaman gecmis idrarda cikardi sanki o tarihten sonra iliskiye girmedinse esinle hamile olman zor sanki cunku bir aylik falan olmasi lazim oda idrarda cikardi sabah erken git saat 10 dan sonra kan bitiyo saat 8 de orada ol bide hemseriden kan veridigin zaman hasta kayit numarani al inyernetten bakarsin aksam 5 gibi cikiyo cunki
gec dollenmede olur tabiki canim ama sen esim sehir disina gitti dedjnya oyizden dedim yani sperm en fazla 3 gun yasiyo rahimde insallah o sira yumurtlamissindir kan tahlilinde yuksek rakamlar gormen dilegiyle yaz muhakkak sonucu merakta birakmabazen idrarda çıkmazmış geç döllenmede oyle okudum burada ama hayrlısı bakalım tamam canım
Kızlar ben hala adet olmadim dün idrar testi yaptım sonuç tek cizgi..ama hala adette olmadim..Geç dollenme denen şey olursa idrarda ne zaman çıkıyor ki..bi yerde okumustum idrara adetin en az 10 gün gecikme olursa çıkar diyegec dollenmede olur tabiki canim ama sen esim sehir disina gitti dedjnya oyizden dedim yani sperm en fazla 3 gun yasiyo rahimde insallah o sira yumurtlamissindir kan tahlilinde yuksek rakamlar gormen dilegiyle yaz muhakkak sonucu merakta birakma
Sabah ilk idrarla yaptım canım ama yok..benim kuzenim iki bebeğine de hamile olduğunu anlamadı yani doktor bile anlamadı..kanda çıkmadı idrarda çıkmadı..Hatta adet söktürücü vermiş onu içti yine adet olmadı..anca ultrasonda belli oldu..Böyle mucizeler de oluo..En iyisi adet olmak için gün saymak :)slm canim kac yerdw arastirdim yutubtan doktorlardanda dinledim genel olarak bebek dollendikten sonra 15 gun sonra anca idrarda cikiyomus birdw sabahki ilk cisle yaoacaksin kandada 10. gun sen en iyisi kan ver yada benim giibi adet olmayi bekle:)
canim ole bir mucizwmde bende de var benim bir ogkum daha var 13 yasinda iki sene sonra oldu ilk sene korunduk ikinci senede ne zaman olursa dedik neyse doktora gittim hormon testi yaotirdi hormon bozuklugu cikti yumurtaliklarimin ikiside kist doluydu hormin ilaci bide klomen verdi onsira calisiyodum ilaclari almaya gidemedim is yerinde bir bulanti bir bulanti oluyorum herkes hamilemisin diyo ama ben imkansiz siyorum daha uc gun once doktordan geldim ilaclara baslamadim ve yumurtaliklarimda kist dolu neyse aksam test aldim ramazandi sahura kalkinca idrari yaotim baktim anaaaa cift cizgi ertesi gun doktoruma gittim dedim test yaotim cift.cizgi hemen ultrasyona koydu aa evet burada kist cok olunca doktor yumurtaliklara odaklanmis gerci bir hafta oncesi hormon testindede cikmamis bebek evet.bazeb hic beklemesigimiz anda geliyo suorizlerSabah ilk idrarla yaptım canım ama yok..benim kuzenim iki bebeğine de hamile olduğunu anlamadı yani doktor bile anlamadı..kanda çıkmadı idrarda çıkmadı..Hatta adet söktürücü vermiş onu içti yine adet olmadı..anca ultrasonda belli oldu..Böyle mucizeler de oluo..En iyisi adet olmak için gün saymak :)
mektepli verdin mi kanibazen idrarda çıkmazmış geç döllenmede oyle okudum burada ama hayrlısı bakalım tamam canım
kiz mektepli nere kayboldun merak ettim cikdimi sonucunbazen idrarda çıkmazmış geç döllenmede oyle okudum burada ama hayrlısı bakalım tamam canım
canim naptin varmi gelen gidenSabah ilk idrarla yaptım canım ama yok..benim kuzenim iki bebeğine de hamile olduğunu anlamadı yani doktor bile anlamadı..kanda çıkmadı idrarda çıkmadı..Hatta adet söktürücü vermiş onu içti yine adet olmadı..anca ultrasonda belli oldu..Böyle mucizeler de oluo..En iyisi adet olmak için gün saymak :)
Kan testi mo yaptın canım..Bugün gitmedim yarın gidicem inşallah..ve hala adet olmadim nedensenere kayboldunuz kizlar ben bugun yine test yaptim negatif artik olmadigi kesinlesti olsa kesinlikle cikardi umarim sizde vardir
Öyle deme canım idrara güvenme sen bi de kan ver bi muayene ol bakalım..Sonuç ne olursa olsun yazarım tabi yarında negatif çıkarsa adet söktürücü kullanırım artık napalimyok canim idrar tahlili yaptim olsa cikardi 20 gun oldu adet geceli bosa umut bagladim(( allahim insallah sende vardir canimya yazarsin tahlil cikinca
bende pazartesine gun alio gidecegim doktora muhtemelen kist yada baska birseyden oldu kan tahlilide yaptirmisdim bir hafta oncr 0.46 idi olsa cikardi ben yinede bir hafta sonra yine idrar tahlili yaptim ama yok malesef 3 idrar bir kan ;((((( bendr pazartesi gidip sokturucu alacagim randevu alayim cuma gunuÖyle deme canım idrara güvenme sen bi de kan ver bi muayene ol bakalım..Sonuç ne olursa olsun yazarım tabi yarında negatif çıkarsa adet söktürücü kullanırım artık napalim
kan tahlili yaomadan mkızlar bugün gittim doktora ultrasona baktı hamilelik yok kistte yok. yarın sabah aç karnına tahil vericem. düşük yapmış olabilirsin dedi. cuma belli olacak.
kan tahlili yapmadan niye dusuk falan dediki anlamadim gebelik testjnde ac tok farki baska seye bakacak demekki hayirlisi bakalim ne olacakkızlar bugün gittim doktora ultrasona baktı hamilelik yok kistte yok. yarın sabah aç karnına tahil vericem. düşük yapmış olabilirsin dedi. cuma belli olacak.
şiddetli kasık ağrısıyla kanamam başladı çünkü o yüzden dedikan tahlili yaomadan m
kan tahlili yapmadan niye dusuk falan dediki anlamadim gebelik testjnde ac tok farki baska seye bakacak demekki hayirlisi bakalim ne olacak