geç döllenme yaşayanlar adetten kaç gün sonra hamiş olduğunuzu öğrendiniz

ay okadar arastirma yaptimki yakinda tez yapacam:)) ama hesabima gore yani iliski gunume ve test yaotigim gune gore cikmasi lazimmis umudum kalmadi ilk gunler goguste sislik mide bulantom falan varsi gerginlik vardi kan tahlilinden sonra hepsi gecti kasik agrim kesildi gogusler yumusadi bulantim kesildi heralde psikojik olarak oldu hepsi ama bir taraf hala diyoki daha sonraki iliskiden kalmissindir belki falan filan hala kabullenmiyorum nasil bir yanilgidayim aslinda gercek olan hamile degilim ama beynim bana oyun oynuyo

kızlar merhaba ,
geç dollenme ve gec yumurtlama aynı seymıdır ?
ben gebelıgımı adet gunumde ogrendım 120 idi.
ama benım degerlerım tam ıkı kat artmadı yanı ıkı gun sonra %60-70 cıvarı artmıstı.
doktora 5. haftada keseyı gorduk sonrakı hafta kalp atısı duyulmadı karından. cok gelısmemıs dedı hatta doktor.7 haftada baska bı doktora gıttım kalp atıslaını dınledık cok sukur bana gec dollenme oldugunu soyledı 1 hafta ılerıye aldı son adet tarıhımı. gec dollenme olması ıcın adet gunumde degerımın boyle olması normal mı anlamadım ben.

canim normalde adetten sonra 14. gunde yumurtlaniyo senunki 20 den sonra olmus yani adetine az kala gec dollenmeyle yumurta ayni sey gec yumurtlarsan gec dollenme olur sen adet dedigin seyde yerlesme kanamasidir adet olman imkansiz tam kac gunde bir adet oldugunu yazarsan bide kanaman cokmuydu adet oldum diyince artislarinda iyi genelde 60 .70 artiyo artista olmus bir sorun yok gibi ufak detaylara takilma canim

pardon adet gunum de yazmissjn ben yanlis okumusum adet olunca sandum

pardon adet gunum de yazmissjn ben yanlis okumusum adet olunca sandum
son adet tarıhım 19 ekımdı canım.30 gunde bır oluyorum 19 kasımdada troıt rahatsızlıgım ıcın kontrole gıttıgımde kan verdım ve o gun 120 dı degerim.hıc kanama lekelenmem olmadı cok sukur. sadece ıkı hafta burnumdan getırdı doktorlar.dıs gebelık veya saglıksız hamılelık dedıler. keseyı gorunce bır nebze rahatladım. bu seferde ertesı hafta yeterı kadar buyumemıs dedı doktor sadece kese vardı ama beta 10.000 cıktı.7+5 te baska doktora gıttıgımde herseyı normal ama gec dollenme bır hafta gerıde yanı 6+5 sın dedı.ozmn benımkı dedıgın gıbı 14. gun degılde 20. gun gıbı ..

evet canim adete yakin yumurtlamissin sonuclarin gayet iyi aman sen doktorlara bakma keseyle bebegi gormeden var demiyolar degerlerin artmis allah saglikla kucagina almayi nasib etsin :*)

evet canim adete yakin yumurtlamissin sonuclarin gayet iyi aman sen doktorlara bakma keseyle bebegi gormeden var demiyolar degerlerin artmis allah saglikla kucagina almayi nasib etsin :*)
amın ınsallah hepımıze nasıp olur evlatlarımızı kucagımıza almak :) cok sukur o kabus gıbı ıkı haftadan sonra hersey normal . ama doktorun ne kadar onemlı oldugunu gercekten anladım :)

amın ınsallah hepımıze nasıp olur evlatlarımızı kucagımıza almak :) cok sukur o kabus gıbı ıkı haftadan sonra hersey normal . ama doktorun ne kadar onemlı oldugunu gercekten anladım :)
doktor cok onemli doktor var birde harbiden dojtor var amin insallah canim bende henuz birsey yok bir duani alirim adetim gecti ama negatif hersey kan ve idrar

kızlar mrb. 1 senelik evliyim. ben son adetimi kasımın 22sinde oldum. bitti temizlendim 26sında da eşimle birlikte olduk ve eşim şehir dışına gitti. normalde aralığın 22sinde olmam gerek 10 gün gecikti... acaba adetten hemen sonra gebe kalınabilir mi ? evde idrar testi yaptım negatif çıktı. Çok istyrz ikimizde. yarın sağlık ocağına gidicem orada ultrasonla bakıyorlarmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…