- 20 Ağustos 2014
- 320
- 213
Yok canım tekrarlamadim eşim bir hafta daha bekleyelim dio..Tabi o zmana kadar adet olmazsam yani..orasi olede canim her negatifte cok uzuldum bekleyecegim biraz daha sen naptin tekrarladinmi
o haftalar hic gecmiyo off off hem gun gecsin hem adet olmamak istemek cok zor durum pazartesinj bekleyecegim bakalim ne olacak umarim vardirda olmam oazartesine...Yok canım tekrarlamadim eşim bir hafta daha bekleyelim dio..Tabi o zmana kadar adet olmazsam yani..
İnşallah canım ya inşallah bizlere de nasip eder Rabbim..o haftalar hic gecmiyo off off hem gun gecsin hem adet olmamak istemek cok zor durum pazartesinj bekleyecegim bakalim ne olacak umarim vardirda olmam oazartesine...
amin insallah canim meraktan öluyorumda malesef yaoacak birsey yok sadece gunleri sayacagiz insallah tez zamanda cift cizgileri goruruz betalar binlere cikarİnşallah canım ya inşallah bizlere de nasip eder Rabbim..
İnşallah canım inşallah yaamin insallah canim meraktan öluyorumda malesef yaoacak birsey yok sadece gunleri sayacagiz insallah tez zamanda cift cizgileri goruruz betalar binlere cikar
canim normalde adetten sonra 14. gunde yumurtlaniyo senunki 20 den sonra olmus yani adetine az kala gec dollenmeyle yumurta ayni sey gec yumurtlarsan gec dollenme olur sen adet dedigin seyde yerlesme kanamasidir adet olman imkansiz tam kac gunde bir adet oldugunu yazarsan bide kanaman cokmuydu adet oldum diyince artislarinda iyi genelde 60 .70 artiyo artista olmus bir sorun yok gibi ufak detaylara takilma canimkızlar merhaba ,
geç dollenme ve gec yumurtlama aynı seymıdır ?
ben gebelıgımı adet gunumde ogrendım 120 idi.
ama benım degerlerım tam ıkı kat artmadı yanı ıkı gun sonra %60-70 cıvarı artmıstı.
doktora 5. haftada keseyı gorduk sonrakı hafta kalp atısı duyulmadı karından. cok gelısmemıs dedı hatta doktor.7 haftada baska bı doktora gıttım kalp atıslaını dınledık cok sukur bana gec dollenme oldugunu soyledı 1 hafta ılerıye aldı son adet tarıhımı. gec dollenme olması ıcın adet gunumde degerımın boyle olması normal mı anlamadım ben.
pardon adet gunum de yazmissjn ben yanlis okumusum adet olunca sandumkızlar merhaba ,
geç dollenme ve gec yumurtlama aynı seymıdır ?
ben gebelıgımı adet gunumde ogrendım 120 idi.
ama benım degerlerım tam ıkı kat artmadı yanı ıkı gun sonra %60-70 cıvarı artmıstı.
doktora 5. haftada keseyı gorduk sonrakı hafta kalp atısı duyulmadı karından. cok gelısmemıs dedı hatta doktor.7 haftada baska bı doktora gıttım kalp atıslaını dınledık cok sukur bana gec dollenme oldugunu soyledı 1 hafta ılerıye aldı son adet tarıhımı. gec dollenme olması ıcın adet gunumde degerımın boyle olması normal mı anlamadım ben.
son adet tarıhım 19 ekımdı canım.30 gunde bır oluyorum 19 kasımdada troıt rahatsızlıgım ıcın kontrole gıttıgımde kan verdım ve o gun 120 dı degerim.hıc kanama lekelenmem olmadı cok sukur. sadece ıkı hafta burnumdan getırdı doktorlar.dıs gebelık veya saglıksız hamılelık dedıler. keseyı gorunce bır nebze rahatladım. bu seferde ertesı hafta yeterı kadar buyumemıs dedı doktor sadece kese vardı ama beta 10.000 cıktı.7+5 te baska doktora gıttıgımde herseyı normal ama gec dollenme bır hafta gerıde yanı 6+5 sın dedı.ozmn benımkı dedıgın gıbı 14. gun degılde 20. gun gıbı ..pardon adet gunum de yazmissjn ben yanlis okumusum adet olunca sandum
evet canim adete yakin yumurtlamissin sonuclarin gayet iyi aman sen doktorlara bakma keseyle bebegi gormeden var demiyolar degerlerin artmis allah saglikla kucagina almayi nasib etsin :*)son adet tarıhım 19 ekımdı canım.30 gunde bır oluyorum 19 kasımdada troıt rahatsızlıgım ıcın kontrole gıttıgımde kan verdım ve o gun 120 dı degerim.hıc kanama lekelenmem olmadı cok sukur. sadece ıkı hafta burnumdan getırdı doktorlar.dıs gebelık veya saglıksız hamılelık dedıler. keseyı gorunce bır nebze rahatladım. bu seferde ertesı hafta yeterı kadar buyumemıs dedı doktor sadece kese vardı ama beta 10.000 cıktı.7+5 te baska doktora gıttıgımde herseyı normal ama gec dollenme bır hafta gerıde yanı 6+5 sın dedı.ozmn benımkı dedıgın gıbı 14. gun degılde 20. gun gıbı ..
amın ınsallah hepımıze nasıp olur evlatlarımızı kucagımıza almak :) cok sukur o kabus gıbı ıkı haftadan sonra hersey normal . ama doktorun ne kadar onemlı oldugunu gercekten anladım :)evet canim adete yakin yumurtlamissin sonuclarin gayet iyi aman sen doktorlara bakma keseyle bebegi gormeden var demiyolar degerlerin artmis allah saglikla kucagina almayi nasib etsin :*)
doktor cok onemli doktor var birde harbiden dojtor var amin insallah canim bende henuz birsey yok bir duani alirim adetim gecti ama negatif hersey kan ve idraramın ınsallah hepımıze nasıp olur evlatlarımızı kucagımıza almak :) cok sukur o kabus gıbı ıkı haftadan sonra hersey normal . ama doktorun ne kadar onemlı oldugunu gercekten anladım :)
canim naptjn adet oldunmuGeç dollenme olayı varmış bir de hala adet olmadiysan başka bi hastanede testini tekrarla canım..imkansız diye birşey yok sen umutsuz olma yeter..
Yok canım ya adet olmadimcanim naptjn adet oldunmu
hadi insallah vardir insallah pazartesi alirsin mujdeyiYok canım ya adet olmadim
İnşallah canım ya ama bakalım hayırlısı neyse o olsunhadi insallah vardir insallah pazartesi alirsin mujdeyi
amin insallahİnşallah canım ya ama bakalım hayırlısı neyse o olsun