- 20 Ağustos 2014
- 320
- 213
Kızlar adetim 3 gün geçti ve bugün hastaneye gittim rahim kalinligi 9.4 olmuş ve beta 1.65 çıktı ilk kez bu değer çıktı bende ve su gibi akintim var ara ara kasik ağrılarım var..Sizce geç dollenme olayımıdır yükselir mi değer
diger postlarda okuduguma gore olabiliyomus en azjndan var oldugunu biliyorsun gec mec sen hamilelihin tadini cikar
Hakkımızda hayırlısı canım ya ben hiç hiç anlamıyorum zaten..adet olmazsam bir hafta sonra tekrar yapcam testi..Bir de rahim kalinligi 9.4 ne demek yani iyi bişey mibu gec dollebme olayini bende bi turlu anlamadm doktorlar erkense ve bitakim seyler kesin degilse gec dollenme olabilir deyip salliolar basindan en garantisi bi hafta daha bekle ole git bence bana da gec dollenme olabilir dedi bekliorum suan 2 hafta sona gel dedi bide bana hamileyim desem diemiorum hamile degilim desem onuda diemiorum
benimde 14 gun gecti iki kere idrar en son pazartesi kan tahlili yaptirdim 0.46 negatif bebek yok daha olamadim bayada umutliydum hic bukadar gecmemisti buyuk ihtimal kist falan var adet olmayi bekliyorum gidecwm doktora genelde bole durumlarda adetin 5. gunu gel diyolar bende senin gibi baya umutluydumHaklısın canım adet olmazsam tekrarlarim inş testi..
rahim kalinligi iyi 8 le 12 arasi iyiymis ole okumustumHakkımızda hayırlısı canım ya ben hiç hiç anlamıyorum zaten..adet olmazsam bir hafta sonra tekrar yapcam testi..Bir de rahim kalinligi 9.4 ne demek yani iyi bişey mi
Hayırlısı artık ya napalım kısmette ne varsa onu yaşarızrahim kalinligi iyi 8 le 12 arasi iyiymis ole okumustum
Belki de bende de kist var kim bilir..Peki sen adet oldun mu yada tekrardan test yaptın mı canimbenimde 14 gun gecti iki kere idrar en son pazartesi kan tahlili yaptirdim 0.46 negatif bebek yok daha olamadim bayada umutliydum hic bukadar gecmemisti buyuk ihtimal kist falan var adet olmayi bekliyorum gidecwm doktora genelde bole durumlarda adetin 5. gunu gel diyolar bende senin gibi baya umutluydum
vallaa afra tafra yapan dokforu hemen bashekime sikayet et ozele gitmissin bide canim bebegi gormeden var demiyolar dis gebelik vs vardir diye kan tahlilinde kac cikti beta hchonuda bilmiorum kese var bebek yok dedi 5 haftaliksin dedi peki brbek oluscak mi dedim gec dollenme olabilir 2 hafta sona gel suan bise diemem dedi nie aciklamak yapmak zor gelio bu doktorlara anlamiorum devlet hastanesini anliorum yogunluktan ugrasamiolar her hastayla ozel hastanedeki doktorlarin afrasini tafrasini anlamiorum bi turlu cimbizla alioz lafi agizlarindan
yok adet olmadim test yapmadim.canim.her yaoisimda basimdan assaga kaynar sular dokuluyo 3 kere yaptim iki idrar bir kan hadi idrarda cikmiyo ama kanda cikardi iliskiden 12 gun sonra yaptim testi zaten adet olmayinca yumurtada olmaz sonradan kalmamda imkansizBelki de bende de kist var kim bilir..Peki sen adet oldun mu yada tekrardan test yaptın mı canim
vallaa afra tafra yapan dokforu hemen bashekime sikayet et ozele gitmissin bide canim bebegi gormeden var demiyolar dis gebelik vs vardir diye kan tahlilinde kac cikti beta hch
acikcasi ilk defa gittim bilmiodum ole biri oldugunu zaten az atistik ilk ve sondu daha da gitmem bos bos konustu delirtti beni baska bi doktora gidicem bu sefer bakalim o nasil biri benim beta 3271 cikti 5 haftalik dedi ondan sona bida bakilmadi yukseldi mi yerinde mi sayiyo diorum ya soledim doktora ben anlattim ultrasonda bakti 5 haftalik kese var bebek yok 2 hafta sona tekrar gel dedi ben vajinadan bakildigini bilmiodum demekki bakabilirms ama baya baya sallamis beni konusmalarindan bile anlasiliodu bu nese bole devam.ederse hastalara cok barinamaz postalarlar gerci atistik die bana kotude davranmis olabilir
Geç dollenme olayı varmış bir de hala adet olmadiysan başka bi hastanede testini tekrarla canım..imkansız diye birşey yok sen umutsuz olma yeter..yok adet olmadim test yapmadim.canim.her yaoisimda basimdan assaga kaynar sular dokuluyo 3 kere yaptim iki idrar bir kan hadi idrarda cikmiyo ama kanda cikardi iliskiden 12 gun sonra yaptim testi zaten adet olmayinca yumurtada olmaz sonradan kalmamda imkansiz
canim hcg baya yuksek iyi bu sen saglik ocagina git beta hcg istiyorum de degeelerime bakmamacikcasi ilk defa gittim bilmiodum ole biri oldugunu zaten az atistik ilk ve sondu daha da gitmem bos bos konustu delirtti beni baska bi doktora gidicem bu sefer bakalim o nasil biri benim beta 3271 cikti 5 haftalik dedi ondan sona bida bakilmadi yukseldi mi yerinde mi sayiyo diorum ya soledim doktora ben anlattim ultrasonda bakti 5 haftalik kese var bebek yok 2 hafta sona tekrar gel dedi ben vajinadan bakildigini bilmiodum demekki bakabilirms ama baya baya sallamis beni konusmalarindan bile anlasiliodu bu nese bole devam.ederse hastalara cok barinamaz postalarlar gerci atistik die bana kotude davranmis olabilir
acikcasi ilk defa gittim bilmiodum ole biri oldugunu zaten az atistik ilk ve sondu daha da gitmem bos bos konustu delirtti beni baska bi doktora gidicem bu sefer bakalim o nasil biri benim beta 3271 cikti 5 haftalik dedi ondan sona bida bakilmadi yukseldi mi yerinde mi sayiyo diorum ya soledim doktora ben anlattim ultrasonda bakti 5 haftalik kese var bebek yok 2 hafta sona tekrar gel dedi ben vajinadan bakildigini bilmiodum demekki bakabilirms ama baya baya sallamis beni konusmalarindan bile anlasiliodu bu nese bole devam.ederse hastalara cok barinamaz postalarlar gerci atistik die bana kotude davranmis olabilir
orasi olede canim her negatifte cok uzuldum bekleyecegim biraz daha sen naptin tekrarladinmiGeç dollenme olayı varmış bir de hala adet olmadiysan başka bi hastanede testini tekrarla canım..imkansız diye birşey yok sen umutsuz olma yeter..
canim degerleein gayet iyi kese once bebek sonra gorunur zaten telaslanma saglik ocaklarinda ailehekimi ucretsiz kan tahlili yaoiyo zaten baktir yukselme varmi yokmu
aynen kar kiuemet hava zaten bir de bebegin varmis cikma disari zamani ikiorasi ole cnm once kese bebek sonada benim takildigim yer 5 haftalik demesi sata gore en az 8 olmasi gerekio bu konu kafama takilio arastiriorum bi taraftandan da normal mi die
orasi ole cnm once kese bebek sonada benim takildigim yer 5 haftalik demesi sata gore en az 8 olmasi gerekio bu konu kafama takilio arastiriorum bi taraftandan da normal mi die