geç döllenme yaşayanlar adetten kaç gün sonra hamiş olduğunuzu öğrendiniz

Hic iyi degilim,ne yazik ki bebegimi kaybettim bugunku kontrolde kalbinin durdugunu soyledi doktor,kanamam basladi az once,dusuk yapiyorum ne yazik ki
Cok gecmis olsun canim cok uzuldum insallah enn kisa zamanda saglikli bir bebege kavusursun . Kac haftalikti. Ben de 2 tane kaybettim kalpleri durdu seni cok iyi anliyorum Allah hakkimizda hayirlisini versin

Cok gecmis olsun canim cok uzuldum insallah enn kisa zamanda saglikli bir bebege kavusursun . Kac haftalikti. Ben de 2 tane kaybettim kalpleri durdu seni cok iyi anliyorum Allah hakkimizda hayirlisini versin
Âmiin insallah 9 haftalikti,ilacla dusuremedim asiri sanci ve kanamam oldu,dr aldi da sancim kesildi,kürtaj cok kotu bir tecrubeymis,Rabbim kimseye yasatmasin,benim de ikinci dusugum

Âmiin insallah 9 haftalikti,ilacla dusuremedim asiri sanci ve kanamam oldu,dr aldi da sancim kesildi,kürtaj cok kotu bir tecrubeymis,Rabbim kimseye yasatmasin,benim de ikinci dusugum
Patolojide ne diyorlar bu seferki bebegi kromozom incelemesine gonderseydin keske bende bir 9 bir de 8 haftalik kalbi durdugu icin kurtaj oldum dedigin gibi cok kotu birsey Allah bir daha yasatmasin insallah tekrar cok gecmis olsun. Neden oldu bu seferki acaba..

Sali gunu kontrole gidecez,drla konusup bilgi alacam insallah.

Kizlar ben hastanede kan testi yaptim regle 9 gun kala dun. Negatif çıktı.hastanedeki kan testi dogrumudur.acikcasi cok istiyorum 8 aylik evliyim.esimde uzakta ayda 1 yada 2 ayda bir geliyor .bu defa yumurtlama gunume denk getirdim ilişkiyi.1 hafta sonra hastanede kan testi yaptim negatifti demekki olmamis..dollenme kac gun suruyor iliskiden sonra.iliskiden kac gun sonra net sonuc alınıyor

adetini beklemelisin 10- 12 gün sonra çıkıyor , geç dollenme olup daha geç de cıkabilir

merhabalar gecen sene 9 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için ve kürtaj oldum,kürtaj olmadan önce ve bekarkende adetim düzenli olurdu hep 21-22 günde,kürtajtan 40 günkadar bir süre sonra adet oldum,fakat ondan snra düzensizleşmeye başladı hatta bir ay 2 kere oldum ,25-26-27 günde bir oldum bazı aylar gecen ay 22 günde oldum bu ay ise yarın 30.günüm hala olmadım bekliyorum en son adet tarihim 22 nisan, test yaptım 2 kere 2 gün aralıklarla negatif dünki yaptığım testi atmamıştım bugun bir baktım 2.çizgi silik,bu arada bu gecen süre zarfında korunduk hep,fakat mayıs ayı içerisinde yumurtlama dönemimin gectiğini düşündüğüm vakitlerde yani adet tarihime çok yakın bir tarihte bir kaç kere korunmasız ilişkim oldu,böyle bir durumum var pazartesiye kadar olmazsam kan vericem,bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum

merhabalar benim beta hcg sonucum 118,90 son adet tarihim 22 nisan nasıl sizzce bana düşük gibi geldi yarın tekrar test yaptıracağım.

merhabalar benim beta hcg sonucum 118,90 son adet tarihim 22 nisan nasıl sizzce bana düşük gibi geldi yarın tekrar test yaptıracağım.

bence stres yapmayın bekleyin ben de adet bir gün gecikince yaptırdım sonra 1 hafta bekledim dra gittim , benm de geç yumurtlamaydı . bu sorun değil sürekli kan verip kansız da kalmayın bence , şu aralar sağlıklı beslenmeniz gerek

tekrar test yaptırmak gereksiz. benm dr uma gösterdiğimde tekrar test almadı sadece muayene etti

Merhaba kizlar uzun süredir sizi takip ediorum ve sizden cok sey öğrendim. Ben 2 yillik evliyim yaklaşık 15 aydir bebek icon ugrasioruz henüz rabbim nasip etmedi benim sorum su en son 22 nisanda adet gordum ve bugun 20. gun gevti oldu hala adet olmadm baska zamanlarda wn fazla 10 12 gubluk gecikmeler yasardim oda yilda bir yada iki kere 17.gun doktorda kan testi 2 cikti ayni zamanda doktr rahim kalinlasmis dedi ama negatif bugun 20.gun hala regl olmadim sizce doktorun verdgi adet söktürücü yu iceyim mi simdiden teşekkürler

Kızlar benim ara ara kahverengi lekelerim geliyor 8 gündür normalde adet olmaliydim bu tarihlerde.doğru düzgün adet olmadım sadece kahve rengi afedersiniz pedimi doldurmayacak kadar küçük küçük lekelerim var. kan testi yaptım 3 gun once negativ . geç döllenme dedikleri şey olabilirmi ? Hiç birşey anlamadım birde ben hiç böyle olmazdım 5 gün sürerdi adetim ve çok yoğun olurdum .

ark mrb uzun zamandir konuya cvp yazilmamis ama benim bi sorum olacak yardim edin lutfen benim son adet tarihim 26ekimdi 55 gun gecti ustunden hala hastalanmadim idrar testi yapuodum silik cikiodu en sonunda gidipkan testi yaptirdim hamile oldugumu solediler 5 haftalikmis ama sata gore suan 8 haftalik olmam gerekio doktor 2 hAFTa sona gel gec dollenme olabilir dedi bu kdr gec dollenme olur mu 3 hafta gbi bi fark var arada doktorkese var bebek yok 2 hafta sona tekrargel dedi kafama cok takilio bi sorun olabilir mi bide korunurken hamile kaldim ben yasmin kullaniodum bi zarari olur mu ilacin bebege doktor kesin bise soleyemem olabilirde dedi olmayabilirde dedi lutfen yardim edin bilgisi olan arkadaslar

slm kizlar bende merak icnde bekliuorum normalde dogum kontrol hapi kullaniyodum bu ay kullanmadim ve adet olmama 1 gun kala hamile kalma ihtimalim var mi suan 11 gun gecti olmadjm iki kere test yaptim cikmadi of psikolojik olarakmi olmuyorum mevsimselmi varmi benim gibi olup hamile olan

Kızlar adetim 3 gün geçti ve bugün hastaneye gittim rahim kalinligi 9.4 olmuş ve beta 1.65 çıktı ilk kez bu değer çıktı bende ve su gibi akintim var ara ara kasik ağrılarım var..Sizce geç dollenme olayımıdır yükselir mi değer

bir hafta bekle bir daha yap canim simdi yanlis birsey deyip umutlandirmak yada aksine umutsuzluk vermek istemem cunku insan inanmak istemiyo testler negatof ciksada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…