- 8 Aralık 2015
- 84
- 12
- 37
Cok gecmis olsun canim cok uzuldum insallah enn kisa zamanda saglikli bir bebege kavusursun . Kac haftalikti. Ben de 2 tane kaybettim kalpleri durdu seni cok iyi anliyorum Allah hakkimizda hayirlisini versinHic iyi degilim,ne yazik ki bebegimi kaybettimbugunku kontrolde kalbinin durdugunu soyledi doktor,kanamam basladi az once,dusuk yapiyorum ne yazik ki
Âmiin insallah 9 haftalikti,ilacla dusuremedim asiri sanci ve kanamam oldu,dr aldi da sancim kesildi,kürtaj cok kotu bir tecrubeymis,Rabbim kimseye yasatmasin,benim de ikinci dusugumCok gecmis olsun canim cok uzuldum insallah enn kisa zamanda saglikli bir bebege kavusursun . Kac haftalikti. Ben de 2 tane kaybettim kalpleri durdu seni cok iyi anliyorum Allah hakkimizda hayirlisini versin
Patolojide ne diyorlar bu seferki bebegi kromozom incelemesine gonderseydin keske bende bir 9 bir de 8 haftalik kalbi durdugu icin kurtaj oldum dedigin gibi cok kotu birsey Allah bir daha yasatmasin insallah tekrar cok gecmis olsun. Neden oldu bu seferki acaba..Âmiin insallah 9 haftalikti,ilacla dusuremedim asiri sanci ve kanamam oldu,dr aldi da sancim kesildi,kürtaj cok kotu bir tecrubeymis,Rabbim kimseye yasatmasin,benim de ikinci dusugum
Sali gunu kontrole gidecez,drla konusup bilgi alacam insallah.Patolojide ne diyorlar bu seferki bebegi kromozom incelemesine gonderseydin keske bende bir 9 bir de 8 haftalik kalbi durdugu icin kurtaj oldum dedigin gibi cok kotu birsey Allah bir daha yasatmasin insallah tekrar cok gecmis olsun. Neden oldu bu seferki acaba..
Kizlar ben hastanede kan testi yaptim regle 9 gun kala dun. Negatif çıktı.hastanedeki kan testi dogrumudur.acikcasi cok istiyorum 8 aylik evliyim.esimde uzakta ayda 1 yada 2 ayda bir geliyor .bu defa yumurtlama gunume denk getirdim ilişkiyi.1 hafta sonra hastanede kan testi yaptim negatifti demekki olmamis..dollenme kac gun suruyor iliskiden sonra.iliskiden kac gun sonra net sonuc alınıyor
merhabalar benim beta hcg sonucum 118,90 son adet tarihim 22 nisan nasıl sizzce bana düşük gibi geldi yarın tekrar test yaptıracağım.
ark mrb uzun zamandir konuya cvp yazilmamis ama benim bi sorum olacak yardim edin lutfen benim son adet tarihim 26ekimdi 55 gun gecti ustunden hala hastalanmadim idrar testi yapuodum silik cikiodu en sonunda gidipkan testi yaptirdim hamile oldugumu solediler 5 haftalikmis ama sata gore suan 8 haftalik olmam gerekio doktor 2 hAFTa sona gel gec dollenme olabilir dedi bu kdr gec dollenme olur mu 3 hafta gbi bi fark var arada doktorkese var bebek yok 2 hafta sona tekrargel dedi kafama cok takilio bi sorun olabilir mi bide korunurken hamile kaldim ben yasmin kullaniodum bi zarari olur mu ilacin bebege doktor kesin bise soleyemem olabilirde dedi olmayabilirde dedi lutfen yardim edin bilgisi olan arkadaslar
bir hafta bekle bir daha yap canim simdi yanlis birsey deyip umutlandirmak yada aksine umutsuzluk vermek istemem cunku insan inanmak istemiyo testler negatof ciksadaKızlar adetim 3 gün geçti ve bugün hastaneye gittim rahim kalinligi 9.4 olmuş ve beta 1.65 çıktı ilk kez bu değer çıktı bende ve su gibi akintim var ara ara kasik ağrılarım var..Sizce geç dollenme olayımıdır yükselir mi değer
Haklısın canım adet olmazsam tekrarlarim inş testi..bir hafta bekle bir daha yap canim simdi yanlis birsey deyip umutlandirmak yada aksine umutsuzluk vermek istemem cunku insan inanmak istemiyo testler negatof ciksada