Aynıyız canım kimyasal olunca lekelenme oluyor vücut hemen regl gibi atıyor zatenAcaba benimle aynı şeyi yaşayan varmı ben ilk hamileliğim de geç döllenme yaşadım en son Kasım 2 de adet görmüştüm Aralık 13 de gittiğim de hamilelik yoktu ama geçen sürede adet olmamıştım ve Ocak ayının 8 inde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim doktorum geç döllenme yasamissin dedi sağlıklı bı gebelik geçirdim oğlum şuan 4 yaşında gene aynı şeyi yaşıyorum sanırım en son Ağustos 20 de adet gördüm Eylül de olmadım Ekim 4 gittiğim de beta hcg seviyem 33 du 2 gün sonra tekrar verdim 77 iki katına çıkmış doktor gebelik var artmış dedi ama kadın doğum için erken birazdaha bekle dedi ayın 20 sinde gitmeyi düşünüyorum tahminime göre beta seviyem düzenli artarsa ultrasonda görülür 5 haftalık felan oluyor ama gene adet tarihim tutmuyor açıkçası endişeliyim kimyasal gebelik felan internetten okudum acaba olabilir mi polikistik over hastayım
Bugün de biraz kasıklarım da ağrı hissettim sanki adet olucak gibi sonra sadece tuvallete pecetede belli belirsiz leke gördüm acaba kimyasalmi diye düşünmeye başladım şuan eğer lekelenmem devam etmez diye dua ediyorum pazartesi tekrar kan vericem artış varmı diyeAynıyız canım kimyasal olunca lekelenme oluyor vücut hemen regl gibi atıyor zaten
Acaba benimle aynı şeyi yaşayan varmı ben ilk hamileliğim de geç döllenme yaşadım en son Kasım 2 de adet görmüştüm Aralık 13 de gittiğim de hamilelik yoktu ama geçen sürede adet olmamıştım ve Ocak ayının 8 inde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim doktorum geç döllenme yasamissin dedi sağlıklı bı gebelik geçirdim oğlum şuan 4 yaşında gene aynı şeyi yaşıyorum sanırım en son Ağustos 20 de adet gördüm Eylül de olmadım Ekim 4 gittiğim de beta hcg seviyem 33 du 2 gün sonra tekrar verdim 77 iki katına çıkmış doktor gebelik var artmış dedi ama kadın doğum için erken birazdaha bekle dedi ayın 20 sinde gitmeyi düşünüyorum tahminime göre beta seviyem düzenli artarsa ultrasonda görülür 5 haftalık felan oluyor ama gene adet tarihim tutmuyor açıkçası endişeliyim kimyasal gebelik felan internetten okudum acaba olabilir mi polikistik over hastayı
Adet düzenliğiniz nasıl kaç ayda bir oluyorsunuzAcaba benimle aynı şeyi yaşayan varmı ben ilk hamileliğim de geç döllenme yaşadım en son Kasım 2 de adet görmüştüm Aralık 13 de gittiğim de hamilelik yoktu ama geçen sürede adet olmamıştım ve Ocak ayının 8 inde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim doktorum geç döllenme yasamissin dedi sağlıklı bı gebelik geçirdim oğlum şuan 4 yaşında gene aynı şeyi yaşıyorum sanırım en son Ağustos 20 de adet gördüm Eylül de olmadım Ekim 4 gittiğim de beta hcg seviyem 33 du 2 gün sonra tekrar verdim 77 iki katına çıkmış doktor gebelik var artmış dedi ama kadın doğum için erken birazdaha bekle dedi ayın 20 sinde gitmeyi düşünüyorum tahminime göre beta seviyem düzenli artarsa ultrasonda görülür 5 haftalık felan oluyor ama gene adet tarihim tutmuyor açıkçası endişeliyim kimyasal gebelik felan internetten okudum acaba olabilir mi polikistik over hastayım
Adetinizden ne kadar geçti ve kaç ile öğrendinizBugün de biraz kasıklarım da ağrı hissettim sanki adet olucak gibi sonra sadece tuvallete pecetede belli belirsiz leke gördüm acaba kimyasalmi diye düşünmeye başladım şuan eğer lekelenmem devam etmez diye dua ediyorum pazartesi tekrar kan vericem artış varmı diye
3 4 ay düzenli bı şekilde aynı gün görüyorum belki bir iki gün oynuyor ama sonra illaki bozuluyor malesef kimyasal gebelikmis 3 gündür kanamam devam ediyorAdet düzenliğiniz nasıl kaç ayda bir oluyorsunuz
Beklenen adet tarihimin üstünden 14 gün geçtikten sonra öğrendim ilk lan verdiğim de 33.39 du 2 gün sonra 77.89 olmuştu ama 5 gün sonra kanamam başladı 13 e düştü betam kimyasal gebelik geciriyomusum malesefAdetinizden ne kadar geçti ve kaç ile öğrendiniz
Merhabalar geçmiş olsun. Kimyasal gebelikte bat tarihinizden itibaren herhangi bir lekelenme yada belirti yaşadınız mı kimyasal gebelik olduğundan şüphelenecek bir durumunuz olmuş muyduBeklenen adet tarihimin üstünden 14 gün geçtikten sonra öğrendim ilk lan verdiğim de 33.39 du 2 gün sonra 77.89 olmuştu ama 5 gün sonra kanamam başladı 13 e düştü betam kimyasal gebelik geciriyomusum malesef
Merhaba , benim de adetin başlangıc tarihi 24 Eylül , hala adet yok , testler negatif. Kan verdim ilk 0.20 sonra 2,50… bilemedim . Sonra idrar testi yaptım negatif (Acaba benimle aynı şeyi yaşayan varmı ben ilk hamileliğim de geç döllenme yaşadım en son Kasım 2 de adet görmüştüm Aralık 13 de gittiğim de hamilelik yoktu ama geçen sürede adet olmamıştım ve Ocak ayının 8 inde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim doktorum geç döllenme yasamissin dedi sağlıklı bı gebelik geçirdim oğlum şuan 4 yaşında gene aynı şeyi yaşıyorum sanırım en son Ağustos 20 de adet gördüm Eylül de olmadım Ekim 4 gittiğim de beta hcg seviyem 33 du 2 gün sonra tekrar verdim 77 iki katına çıkmış doktor gebelik var artmış dedi ama kadın doğum için erken birazdaha bekle dedi ayın 20 sinde gitmeyi düşünüyorum tahminime göre beta seviyem düzenli artarsa ultrasonda görülür 5 haftalık felan oluyor ama gene adet tarihim tutmuyor açıkçası endişeliyim kimyasal gebelik felan internetten okudum acaba olabilir mi polikistik over hastayım
Evet bugün aynı seyi yaşadım seninle en son 23 Eylül'de adet gördüm aradan şuan 2 ay oldu hala olmadım 7 kasimda gittin kan verdim negatif çıktı doktor dupbaston yazdı adet göreyim diye neyse onuda kullandım ama hala adet görmemiştim bugün yine gittim 19 Kasım yani kan verdim 48 çıktı ve gebeymisim arada 2 ay var son adetiminin tarihine ama ben şuan gebe çıktım doktor riskli dedi şuan için acaba bir hafta sonra bthc artarmi inşallah artarAcaba benimle aynı şeyi yaşayan varmı ben ilk hamileliğim de geç döllenme yaşadım en son Kasım 2 de adet görmüştüm Aralık 13 de gittiğim de hamilelik yoktu ama geçen sürede adet olmamıştım ve Ocak ayının 8 inde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim doktorum geç döllenme yasamissin dedi sağlıklı bı gebelik geçirdim oğlum şuan 4 yaşında gene aynı şeyi yaşıyorum sanırım en son Ağustos 20 de adet gördüm Eylül de olmadım Ekim 4 gittiğim de beta hcg seviyem 33 du 2 gün sonra tekrar verdim 77 iki katına çıkmış doktor gebelik var artmış dedi ama kadın doğum için erken birazdaha bekle dedi ayın 20 sinde gitmeyi düşünüyorum tahminime göre beta seviyem düzenli artarsa ultrasonda görülür 5 haftalık felan oluyor ama gene adet tarihim tutmuyor açıkçası endişeliyim kimyasal gebelik felan internetten okudum acaba olabilir mi polikistik over hastayım