Teşekkür ederimBen gebelik olmasa da, adet söktürücü ilaç içimine karşıyım. Korunduğunuz veya gebelik düşünmediğiniz ay soğan kürünü uygulayın kısmen de olsa düzene sokacaktır
Umarım ve inşallah hamilesinizdirTeşekkür ederimNormalde bende karşıyım söktürücülere şuanda da boşuna mı ümitleniyorum diye düşünüyorum tek sıkıntı o
İnşallah hissediyorum ama çok istediğim için de psikolojik olabilir diye düşünüyorumUmarım ve inşallah hamilesinizdir
Bende sizinle aynı durumdayım tekrar test yaptınız mı acabaİnşallah hissediyorum ama çok istediğim için de psikolojik olabilir diye düşünüyorumnasip bu işler rabbim isteyen herkese nasip etsin
Merhaba adetim 7 gün gecikti. 2 gün geciktiğinde kan testi verdim negatif çıktı. Düzenli adet gören biriyim şaşmaz ilk defa gecikti hormon değişikliği ile mi ilgili geç döllenme olabilir mi bu konu hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi .?
Doktorum negatif çıkınca adet söktürücü verdi kullanmalı mıyım .? Sevgiler
merhaba adet söktürücü tarlusal mı kullanıyorsunuz günde kaç kez acabaTeşekkür ederimNormalde bende karşıyım söktürücülere şuanda da boşuna mı ümitleniyorum diye düşünüyorum tek sıkıntı o
10 günü doldurmayı beklemek istedim hala adet olmadım pzartesi inşallah kan vereceğimBende sizinle aynı durumdayım tekrar test yaptınız mı acaba
Olabilir canim sonucta Belki en sonki iliskiden sonra old dollenme bencede sokturucu kullanma biraz daha bekle ya gebesindir inseALLAH yada adet olursunMerhaba adetim 7 gün gecikti. 2 gün geciktiğinde kan testi verdim negatif çıktı. Düzenli adet gören biriyim şaşmaz ilk defa gecikti hormon değişikliği ile mi ilgili geç döllenme olabilir mi bu konu hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi .?
Kan sonucunuz ne çıktı acaba bende sizin gibiyim 4 gün kan verdim 1.20 çıktı hala olmadım bende 10 gün olmazsam tekrar kan vereceğim10 günü doldurmayı beklemek istedim hala adet olmadım pzartesi inşallah kan vereceğim
Tekrar merhaba sonucunuz ne oldu acaba10 günü doldurmayı beklemek istedim hala adet olmadım pzartesi inşallah kan vereceğim
Yine negatif çıktı adet oldum akabindeKan sonucunuz ne çıktı acaba bende sizin gibiyim 4 gün kan verdim 1.20 çıktı hala olmadım bende 10 gün olmazsam tekrar kan vereceğim
Negatif malesefTekrar merhaba sonucunuz ne oldu acaba
Kan verdiniz mi değer kaçtı ben hala olmadimYine negatif çıktı adet oldum akabinde
0.100 negatif çıktı yani rabbim size de gönlünüzün muradını versinKan verdiniz mi değer kaçtı ben hala olmadim
Bende hala adet olamadım 4 gün gecti sonuç negatif gene siz adet sökturuxu ilaç kullandınız mo tartusal kullandım hala olamadım endişeliyim acaba süt hormonu prolaktin yüksekliği olabilir mi acaba adet düzensizliği yaparmış hormonal bozukluklarıdan sizde hiç göğüs ucunda büzüşme kararma sızı var mı şuan bunları yaşıyorum bende bilgi almak istedim yazabilir misinzMerhaba adetim 7 gün gecikti. 2 gün geciktiğinde kan testi verdim negatif çıktı. Düzenli adet gören biriyim şaşmaz ilk defa gecikti hormon değişikliği ile mi ilgili geç döllenme olabilir mi bu konu hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi .?
Canım bence test ver sen tekrar kandanBende hala adet olamadım 4 gün gecti sonuç negatif gene siz adet sökturuxu ilaç kullandınız mo tartusal kullandım hala olamadım endişeliyim acaba süt hormonu prolaktin yüksekliği olabilir mi acaba adet düzensizliği yaparmış hormonal bozukluklarıdan sizde hiç göğüs ucunda büzüşme kararma sızı var mı şuan bunları yaşıyorum bende bilgi almak istedim yazabilir misinz
Merhaba yeni gördüm kusura bakmayın benimm göğüslerimde hiç bir belirti yoktu sadece çok aşırı mide bulantısı yaşadım ama göğüs belirtileri hamilelikte çok oluyor bildiğim kadartıyla şuan durumunuz ne bilmiyorum ama tekrar kan verin bencedeBende hala adet olamadım 4 gün gecti sonuç negatif gene siz adet sökturuxu ilaç kullandınız mo tartusal kullandım hala olamadım endişeliyim acaba süt hormonu prolaktin yüksekliği olabilir mi acaba adet düzensizliği yaparmış hormonal bozukluklarıdan sizde hiç göğüs ucunda büzüşme kararma sızı var mı şuan bunları yaşıyorum bende bilgi almak istedim yazabilir misinz
Merhaba yeni gördüm kusura bakmayın benimm göğüslerimde hiç bir belirti yoktu sadece çok aşırı mide bulantısı yaşadım ama göğüs belirtileri hamilelikte çok oluyor bildiğim kadartıyla şuan durumunuz ne bilmiyorum ama tekrar kan verin benBende hala adet olamadım 4 gün gecti sonuç negatif gene siz adet sökturuxu ilaç kullandınız mo tartusal kullandım hala olamadım endişeliyim acaba süt hormonu prolaktin yüksekliği olabilir mi acaba adet düzensizliği yaparmış hormonal bozukluklarıdan sizde hiç göğüs ucunda büzüşme kararma sızı var mı şuan bunları yaşıyorum bende bilgi almak istedim yazabilir misinz