- Konu Sahibi Seker hamuru9
selamm ben bu sabah kan testine gidiyordum ama sabah kalktığımda kırmızılar gelmeye başladı hafiften gitmedim oyuzden hayırlısı artık 1 hafta geç oldumçok sağol canım benim inşallah allah razı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamm ben bu sabah kan testine gidiyordum ama sabah kalktığımda kırmızılar gelmeye başladı hafiften gitmedim oyuzden hayırlısı artık 1 hafta geç oldumçok sağol canım benim inşallah allah razı olsun
Canım hiç sıkma canını vardır bunda da bi hayır inşallah diğer aylarda güzel haberini verirsin ❤ Allah kimseye aratmadan versin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın lütfen rahat ol stres yapmaselamm ben bu sabah kan testine gidiyordum ama sabah kalktığımda kırmızılar gelmeye başladı hafiften gitmedim oyuzden hayırlısı artık 1 hafta geç oldum
Merhaba, hayırlı olsun umarım gebeliğiniz sorunsuz devam ediyordur. Bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız. Toplamda kaç günlük gecikme de hamile olduğunuzu öğrendiniz acaba.Kızlar merhaba bir ay kadar önce burda gebelik belirtileri olabilir mi diye konu açmıştım. Son adet tarihim 8 şubattı. Adetim 3 gün gecikince kaset test yaptım negatifti. Bi hafta sonra da kan verdim hala gelmeyince. Beta 2ydi negatifti yani. Bu zamana kadar da gelir diye düşündüm hiç ilgilenmedim hala gelmeyince bugün doktora gittim adet düzenleyici versin diye yani aklımda hiç gebelik yoktu test yaptık beta 294 çıktı. Geç döllenme olabilir dedi şu an pozitifsin dedi. Ultrasonda görünmedi kese daha çok erken bi haftalık ancadır dedi. Böyle bişey yaşayan var mı hala şoktayim inanamıyorum böyle olup gebeliği devam eden varsa yardımcı olun lütfen ❤
Benim 7. Ayda oldu ama 7. Aya kadar hep olsun diye uğraşıyordum hamile kaldığım ay sınava hazırlanıyorum belki sınav sonrası daha iyi olur dedim bıraktım artık ondan sonra iki kere il değişikliği yaptım aileme gittim ailemin yanında stresimi attım yeğenlerle vakit geçirdim derken döndüğümde hamileydim eşimde bende çok şaşırdık başka zaman hesap yaparak deniyoduk stres yapıyorduk ister istemez ikimizde sınav sonrasına bıraktığımız için rahattık şimdi kendi hesabıma göre 12 haftalık ultrasona göre 13+2 inşallah Rabbim sizlere de hayırlı şekilde nasip etsin stres çok etkili olmamasında o yüzden bunu gündeminizden çıkarıp farklı şeylerle ilgilenin zamanı gelince olur inşallahCanım benim de 5 gün gecikti ve adet oldum maalesef siz kaç aydır istiyodunuz bizim bu 3. Ay
Çok teşekkür ederim çok şükür şimdilik sorunsuz devam ediyo çok rahat bi 20 gün gecikmem vardı ilk negatif kan testimle pozitif arasında bi 10 gün vardı. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah❤Merhaba, hayırlı olsun umarım gebeliğiniz sorunsuz devam ediyordur. Bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız. Toplamda kaç günlük gecikme de hamile olduğunuzu öğrendiniz acaba.
allah razı olsun canım çok sagolasin . vardır bi hayır rabbim ne zaman nasip ederse ozaman gelicek bebisimizCanım hiç sıkma canını vardır bunda da bi hayır inşallah diğer aylarda güzel haberini verirsin ❤ Allah kimseye aratmadan versin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın lütfen rahat ol stres yapma
Yaa genelde 1 sene içinde hamile kalınmış bana çok uzak gibi geliyo ya korkuyorum neden olmadı diye stres yapıyorum beni anlıyosunuzdur. Ben de ilk kez bu ay düzenli denicektim normalde düzelsin oluyodu şimdi kafam karıştıBenim 7. Ayda oldu ama 7. Aya kadar hep olsun diye uğraşıyordum hamile kaldığım ay sınava hazırlanıyorum belki sınav sonrası daha iyi olur dedim bıraktım artık ondan sonra iki kere il değişikliği yaptım aileme gittim ailemin yanında stresimi attım yeğenlerle vakit geçirdim derken döndüğümde hamileydim eşimde bende çok şaşırdık başka zaman hesap yaparak deniyoduk stres yapıyorduk ister istemez ikimizde sınav sonrasına bıraktığımız için rahattık şimdi kendi hesabıma göre 12 haftalık ultrasona göre 13+2 inşallah Rabbim sizlere de hayırlı şekilde nasip etsin stres çok etkili olmamasında o yüzden bunu gündeminizden çıkarıp farklı şeylerle ilgilenin zamanı gelince olur inşallah
Kafaya daha çok taktıkça olması daha zor oluyor, anlıyorum aynen olsun diye uğraşınca ister istemez insanda stres oluyor o yüzden akışına bırakın gündeminizi farklı şeylerle doldurun o zaman kendiliğinden oluyor Rabbim en hayırlı zamanı bekliyordur o yüzden doktora gidin en başta bir sıkıntı var mı yok mu diye yoksa da akışına bırakın benim ki yolculuk öncesi sonrası derken aklım hep gideceğim yerlerdeydi o yüzden ortam değiştirin imkanınız varsa sonrası kader kısmetYaa genelde 1 sene içinde hamile kalınmış bana çok uzak gibi geliyo ya korkuyorum neden olmadı diye stres yapıyorum beni anlıyosunuzdur. Ben de ilk kez bu ay düzenli denicektim normalde düzelsin oluyodu şimdi kafam karıştı
İlk düşündüğüm ay gittim ultrasyonla baktı ve sorun yoktu . Deneyin dedi 1 sene içinde olmazsa tekrar elin dedi bakalım nasip dua edinKafaya daha çok taktıkça olması daha zor oluyor, anlıyorum aynen olsun diye uğraşınca ister istemez insanda stres oluyor o yüzden akışına bırakın gündeminizi farklı şeylerle doldurun o zaman kendiliğinden oluyor Rabbim en hayırlı zamanı bekliyordur o yüzden doktora gidin en başta bir sıkıntı var mı yok mu diye yoksa da akışına bırakın benim ki yolculuk öncesi sonrası derken aklım hep gideceğim yerlerdeydi o yüzden ortam değiştirin imkanınız varsa sonrası kader kısmet
Amin İnşallahÇok teşekkür ederim çok şükür şimdilik sorunsuz devam ediyo çok rahat bi 20 gün gecikmem vardı ilk negatif kan testimle pozitif arasında bi 10 gün vardı. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah❤
Geç yumurtlama oldu demek ki döllenme için yumurtanin ömrü Max 24 saat hatta 12 saatten sonra spermi kabul etmeyebiliyormus..Benim de karıştı valla adet gecikmemden önce gerçekleşmiş ama geç döllenme olduğu için bi iki hafta oynamış arada yani birinde negatif birinde pozitif olmasının da sebebi bu isterseniz bi kan testi yapın aklınızda soru işareti kalmasın. Adetiniz hep düzenli miydi?
canım inşallah gönlünden geçen neyse o olur❤ adet gecikmenede 3 4 gün varmış istersen sabret bekle öyle bi test yap negatif görürsen bile yine bekle hatta adet görmediğimiz sürece hep bunu düşüncem artıkGeç yumurtlama oldu demek ki döllenme için yumurtanin ömrü Max 24 saat hatta 12 saatten sonra spermi kabul etmeyebiliyormus..
Bu ay bende de 1 ilişki oldu ama yumurtlama geç olduysa 1-2 gün ihtimal olabilir. Adetime de 3-5 gün var ..
Ateş basmasi , bel ağrısı, sinirli haller, kahverengi lekelenme durumu yaşadım.
Test negatif çıkar diye de yapmak istemedim.
Early pregnancy alsaydım keşke diyorum bir yandan..
Amin inşallah.. bir takım belirtiler var. Ateş basması , sırt ağrısı ve tokluk hissi yok iki gündür ilginç şekilde .. normalde kahvaltı sonrası bayağı bir tıkanırdım kahve icemezdim ama bugün kahve ile birşeyler dahi yedim. Öğle yine yedim akşam öyle . Kızımda da iştahım çok açıktı..canım inşallah gönlünden geçen neyse o olur❤ adet gecikmenede 3 4 gün varmış istersen sabret bekle öyle bi test yap negatif görürsen bile yine bekle hatta adet görmediğimiz sürece hep bunu düşüncem artık
Canım merhaba anca gördüm mesajını çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Allahm isteyen herkese nasip etsin inşallah sen cumartesi yazmışsın ben anca görebildim şu an durum nasıl inşallah bebiş vardırS Seker hamuru9 selam ne güzel bir mucize yaşamışsın valla vermek isteyen rabbim nasip ediyor. Ve sen ne güzel kadınsın herkese yardımcı olmuş cvp vermişsin ya benimde danışmak istediğim durumum var ben benim normalde hiç adetim Geçikmez geçikme yapsa en fazla 3 gün filan olurdu. Lakin 3 gün adetim geçikti kan verdim negatif çıktı ama acilde doktor beklemem gerektiğini söyledi en az 10 gün bende neyse bekleyeyim olursam adetim olur olmazsa hayırlısı dedim ama ben dayanamadım tekrar doktora gittim bu sefer 7 gün geçikti doktor kist vesaire yok dedi karından muayene etti ve hormon testleri yaptı herşey normal çıktı bana tarlusal ilaç verdi iç adet olacaksın ama aklımdan acilde ki doktorun dediği çıkmadı ben 10 gün olsun o zaman dedim ve ilacı içmedim zaten birşeyim yok olacaksam kendim olurum dedim bugün geçikmemin 11.günü adetim gelmedi hala ben şoktayım çünkü ilk defa adetim ömrümde bu kadar geçti. Pazartesi 13.gün olacak tekrar doktora gideceğim bakalım durumum nedir. Arada bana adet basması baş ağrısı uyku oluyor akıntım oluyor beyaz kremsi hiç dinmeyen tek şey akıntım. Ateş basması buhran gibi adet olacam sanıyorum yok gögüslerim acıyor tam oldum diyorm yine yok şaka gibi şeyler yaşıyorum. Başıma geleni çözemedim. İnşallah hayırlı şeyler olur
Yeni girebildim ne durumdasınız acaba hayırlı haberleriniz vardır inşallahMerhaba herkese. Benim bugün gecikmemin 5.günü. sabah erken gebelik testi yaptm negatif çıkı. 32gün döngüm. Döngünün ortasında şehir dışındayım. Acaba hava,mevsim değişikliği yumurta çatlamasını tarihi geciktirmiş olabilir mi? Beraberinde geç döllenme olmuş olabilir mi acaba? 1 haftadır sol kasıkta batmalar hissediyorm bazen sağda da oluyor
Canım merhaba anca gördüm mesajını çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Allahm isteyen herkese nasip etsin inşallah sen cumartesi yazmışsın ben anca görebildim şu an durum nasıl inşallah bebiş vardır
Ah o sabırsızlığımız canım inşallah diğer aya güzel haberlerini verirsin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın rahat olmaya çalış lütfen gönlünü ferah tut en güzel zamanda gelsin bebişlerimiz❤Canım valla bugün 4 4.gün oldu en son doktor ilaç verdi kullanıyorum 2 gündür duphaston olacaksın kullan dedi bakalım ne zman gelir. Gebelik yok yani anlayacağınız. Hakkımda artık hayırlısı biran önce olsam da yoluma baksam derdindeyim