• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geç döllenme yardımmm....

terke

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2013
189
26
43
34
Eşim dış göreve gitmişti 19 ekim 2014 te görevden geldi 20 günden fazla ayrıydık bu ay 27 ekimde adet olmam gerekti olmadım evde 29 ekimde test yaptım çok silik çıktı dikkatli bakınca gözüküyordu 30 ekim sabahı kan testi yaptırdım beta hcg 20.46 çıktı çok mu düşük aile hekimi 2 gün sonra tekrar test yaptır dedi 2 katına çıkması lazım dedi.

Eşim dış göreve gitmişti 19 ekim 2014 te görevden geldi 20 günden fazla ayrıydık bu ay 27 ekimde adet olmam gerekti olmadım evde 29 ekimde test yaptım çok silik çıktı dikkatli bakınca gözüküyordu 30 ekim sabahı kan testi yaptırdım beta hcg 20.46 çıktı çok mu düşük aile hekimi 2 gün sonra tekrar test yaptır dedi 2 katına çıkması lazım dedi.

cnm benim bat 19 ekimdi 1 gün gecikince kan verdim değerim 26,5 çıktı 4 gün sonra tekrar verdim 190,5 çıktı büyük ihtimal geç döllenme seninkide öyledir 2 günde bi 2 kat artması gerek p.tesi tekrardan kan ver 80 küsür olması gerek cnm bana doktor öyle çıknca gayet güzl artmış dedi inşallah seninkide o şekildir

inşallah canım hamileyimdir 2 denememizde olmadı bu sefer hiç beklemiyordum yumurtlama zamanı eşim yoktu diye inşallah mucize olur damacana ile su bile taşıdım 4 gün önce hiç ihtimal vermiyordum

inşallah canım hamileyimdir 2 denememizde olmadı bu sefer hiç beklemiyordum yumurtlama zamanı eşim yoktu diye inşallah mucize olur damacana ile su bile taşıdım 4 gün önce hiç ihtimal vermiyordum

kısmet cnm bu işler kendine çok dikkat et artık sende bi anne adayısın inşallah herşey sorunsuzca olur değerlerin güzel güzel yükselir keseyi bebeği görür kalp atışlarını duyarsın :)

kızlar...adetim 20 gün geçti kanda 3.40 negatif idrarda 2. çizgi silik ama ben umutluyum...geç döllenme olabilrmi .3kez kan tahlili yaptırdım. ilki 3.28 ikincisi 3 .20 daha yeni yaptırdım.3.40 idrarda silik çizgi kafam karışık...

mrb. Ben 21 Kasım da çatlatma iğnesi vuruldum. Sonra adetim 1 gün gecikti ama dayanamayayıp kan tahlili yaptırdım çatlatmadan sonra 20. güne denk geliyor beta hcg : 135,3 çıktı , 22. gün tekrar baktırdım beta hcg: 346,5 çıktı. sizcede normal midir bu durum kafam karıştı :KK51::KK51: ( yanlış sayfaya yazdıysam kusura bakmayın çok yeniyim burada nereye yazcamı bilemedim :KK22:)

Back