Testi tekrarla canım
Geç döllenme olabilir
Tekrarlayıp yine hüsranla karşılaşmak istemiyorum
Geç döllenme olabilir. Biraz beklemeniz lazım. Benimki geç döllenme. 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalık görünüyor. Adet tarihiminden 1 hafta sonra yaptığım test negatifti. 3 hafta geçikme sonrası yaptığım test pozitif çıktı. Fakat kanama yada hiç bir belirtim olmadı sadece göğüs ağrısı oda adet olucağım zamanda ağrır birde hafif kasıklarımda adet olacakmışım hissi bunlarda adetim geçiktikten 2 hafta sonra başlayan belirtiler.
Lütfen aceleci olmayın ve bekleyin.
Haklısın kuzum ama bu sonucu değiştirmeyecek
Ne kadar çabuk öğrenirsen o kadar çabuk diğer aya odaklanırsın en azından
Bence psikolojik belirtiler yaşıyorsunuz. Bi kereye mahsus hormonal bir farklılık yaşamış olabilirsiniz. O nedenle regliniz farklı gelmiş olabilir. Ama bu yaşadığını belirtiler psikolojik. Geç döllenme olmuş olsa bile böyle belirtiler için çok çok çok erken olurdu.Merhaba hanımlar çok acil yardıma ihtiyacım var 17 ağustos regli tarihim eşimle yumurtlama günlerim ve geri günlerde Bi çokkez korumasız birlikte olduk reğli tarihimde tepkim geldi ama çok garipti hep koyu ve akıntılı olurum açık renkte pembesi sıvı şeklindeydi 1 pedi dolduramadım ikinci gün koyu renk lekelenmeye başladım sürekli kaşık bel ağrım vardı hastaneye gidip beta hcg yaptırdım ama sonuç 0.22 negatif şuan hala sağ kasığım belim sırtım ağrıyor göğüslerimde damarlar var ve çok sıcak şiş sürekli uyuyorum yaşayan bilen varmı kafayı yicem
Bence psikolojik belirtiler yaşıyorsunuz. Bi kereye mahsus hormonal bir farklılık yaşamış olabilirsiniz. O nedenle regliniz farklı gelmiş olabilir. Ama bu yaşadığını belirtiler psikolojik. Geç döllenme olmuş olsa bile böyle belirtiler için çok çok çok erken olurdu.
O da olabilir tabiki. Acil servise başvurabilirsiniz bence ertelemeyinHaklı olabilirsiniz ama bu gün iyice ağrılarım arttı kasık ağrısından kıvranıyorum sanki adet olckamış gibi böyle içim patlıyor belkide enfeksyonum var bilmiyorum
Haklısın canım ama geç döllenme olayı korkutuyor beni kaç kere hastaneye gittik negatif ama belirtiler çok
Merhaba 30 agustos sat benm 35 gunde bi adet oluyorum gec dollenme olablr dediler bana da sata gore 7 haftalık betaya gore 4/5 haftalık pzt doktora gdicem snde biraz bekle betaya baktır gec dollenme olablr benm gbi adet duzensizliğin varsaMerhaba hanımlar çok acil yardıma ihtiyacım var 17 ağustos regli tarihim eşimle yumurtlama günlerim ve geri günlerde Bi çokkez korumasız birlikte olduk reğli tarihimde tepkim geldi ama çok garipti hep koyu ve akıntılı olurum açık renkte pembesi sıvı şeklindeydi 1 pedi dolduramadım ikinci gün koyu renk lekelenmeye başladım sürekli kaşık bel ağrım vardı hastaneye gidip beta hcg yaptırdım ama sonuç 0.22 negatif şuan hala sağ kasığım belim sırtım ağrıyor göğüslerimde damarlar var ve çok sıcak şiş sürekli uyuyorum yaşayan bilen varmı kafayı yicem
Merhaba hanımlar çok acil yardıma ihtiyacım var 17 ağustos regli tarihim eşimle yumurtlama günlerim ve geri günlerde Bi çokkez korumasız birlikte olduk reğli tarihimde tepkim geldi ama çok garipti hep koyu ve akıntılı olurum açık renkte pembesi sıvı şeklindeydi 1 pedi dolduramadım ikinci gün koyu renk lekelenmeye başladım sürekli kaşık bel ağrım vardı hastaneye gidip beta hcg yaptırdım ama sonuç 0.22 negatif şuan hala sağ kasığım belim sırtım ağrıyor göğüslerimde damarlar var ve çok sıcak şiş sürekli uyuyorum yaşayan bilen varmı kafayı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?