• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme yada dış gebelij

Yeni10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
6
1
1
38
Dün devlet hastanesine gittim ilk muayenem. Ultrason da rahimde kalınlık var hazırlanıyor dedi ama rahimde yumurtayıembriyoyu göremedi. Kan tahlilinde 938.87 çıktı düşük dedi. Ya geç döllenme yada dış gebelik var dedi. Cuma günü tekrar gidcem kan vericrm .benim durumumu yaşayanlar varmı.

Canim 8 gun gecikme icin dusuk bi deger degil bence. Benim 7 gun gecikmede 269 cikmisti gecen hafta kalp atisini duyduk cok sukur. Doktor gec dollenme dedi icini ferah tut normal zamandan biraz daha gec duymus oldum ben kalp atisini ama cok sukur hersey yolunda.

Sağol iyi hissettim. Sol tarafım sürekli ağrıyor. Rahimdedir inşallah bebeğim. Senin hamileliğin iyi geçer bebeğini kucağına alırsın inşallah.

Değeriniz gayet normal..
26-27 haziran gibi adet görmeniz gerekli idi yaklaşık 7-8 günlük gecikme var 900 ler normal bir değer hatta fazla bile. iyi yani.
gebelik mutlaka var. haftaya kese görünür diye düşünüyorum..

şimdiden hayırlı olsun :nazar:

Dün devlet hastanesine gittim ilk muayenem. Ultrason da rahimde kalınlık var hazırlanıyor dedi ama rahimde yumurtayıembriyoyu göremedi. Kan tahlilinde 938.87 çıktı düşük dedi. Ya geç döllenme yada dış gebelik var dedi. Cuma günü tekrar gidcem kan vericrm .benim durumumu yaşayanlar varmı.
Ben 10 gün gecikmişken 18le öğrendim hamile olduğumu 3 gğn sonra 144e çıktı doktor normal dedi haftaya keseye bakıcaz yani 900lee gerçekten de düşük değil

Kızlar Merhaba;
Grubunuzu uzaktan takip ettim ama sizde ekli değilim misafiriniz olarak bana yardım eder misiniz.
dün hamile olduğumu öğrendim. ancak KD acile gittiğim için pek konuşamadık. beta hcg 1484 çıktı. 15 gün sonra kalp atışına gel dedi. Yinede yarın kendi doktoruma gidip kan vericem değer yükselmesine bakıcam.
sizce değerim nasıl, ve ben ne kadarlık gebeyimdir yorum yapabilir misiniz.

Kızlar Merhaba;
Grubunuzu uzaktan takip ettim ama sizde ekli değilim misafiriniz olarak bana yardım eder misiniz.
dün hamile olduğumu öğrendim. ancak KD acile gittiğim için pek konuşamadık. beta hcg 1484 çıktı. 15 gün sonra kalp atışına gel dedi. Yinede yarın kendi doktoruma gidip kan vericem değer yükselmesine bakıcam.
sizce değerim nasıl, ve ben ne kadarlık gebeyimdir yorum yapabilir misiniz.

Hcg değeriyle gebelik haftası anlaşılmaz canım. Gebelik haftası son reglinin ilk gününden hesaplanır. 15 günü bulmaz duyarsın kalp atışını. Tekrar kan vermene gerek yok bence

Hcg değeriyle gebelik haftası anlaşılmaz canım. Gebelik haftası son reglinin ilk gününden hesaplanır. 15 günü bulmaz duyarsın kalp atışını. Tekrar kan vermene gerek yok bence
çok teşekkür ederim yorum için. :KK200:

selam kızlar bugun adet olmam gerekıyrdu fakat olmadım gebelık ıdrar testı yaptım hayalı sılık cızgı var gıbıydı emın olmadım kan ver sonuc 25.5 bana cok dusuk geldı sizce kımyasal gebelık mı

Back