Geç döllenme ve implantasyon kanamasi yasayanlar

Beyazgulbeyaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2019
242
91
98
37
Bayanlar yardimci olun, adetim 2 gun gecikti bugun kan tahlili yaptirdim negatif ama yine bu aksam kahverengi pembe karisik (implantasyon yani yerlesme oldugunu dusundugum)lekelenme oldu.
Okudugum forumlarda hamileligin kanda gorulebilmesi, implantasyon(yerlesme) kanamasindan sonraki donemde yapilmasi durumunda olabilecegi yonundeydi.
Şimdi bu durumda acaba gec dollenme ve dolayisiyla gec yerlesme kanamasi yasamis olmam mumkun mu? Buna benzer durum yasayan var mi?

Kanda kaç çıktı canım

Tamam canim cok tesekkur ederim cevaplarin icin 2 yildir 2. Cocuk icin ugrasiyoruz. Her ay stresli geciyor, kimyasal gebeliklerim oldu hevesim hep kursagimda kaldi, umarim hakkimizda hayirlisi olur.
İnşallah inşallah güzel haber alırsın banada dua et 8 aydır evliyim bebek için 8 aydır bekliyorum nasibimiz yokmuş ama bu ay çok umutluyum dua et olur mu

İnşallah inşallah güzel haber alırsın banada dua et 8 aydır evliyim bebek için 8 aydır bekliyorum nasibimiz yokmuş ama bu ay çok umutluyum dua et olur mu
Insallah canim guzel Rabbim gonlunun en guzel yerine, evlatlarin en hayirlisini, en iyi huylusunu, en akillisini, en guzel bahtlisini, en guzel amellisini nasip etsin. Amin insallah.♡♡

Insallah canim guzel Rabbim gonlunun en guzel yerine, evlatlarin en hayirlisini, en iyi huylusunu, en akillisini, en guzel bahtlisini, en guzel amellisini nasip etsin. Amin insallah.♡♡
Amin sana bana isteyen her kese nasip etsin inşallah

Kanda bthcg 0.1 olarak cikti
Canım değerin çok düşük bir iki haftalık hamile olsan bile değerin beş on yazardı. Bu değer negatif maalesef. Rabbim İnşAllah tez zamnda sağlıcakla versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…