merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım oncelıkle herkese slm:) hemen konuyu aktarayım..10 aylık evlıyım..gecen ay hamıle kalmaya karar verdım 14 temmuzda korunmayı bıraktık.. sat 3temmuz ve benım reglı donemlerım cok duzensızdı evlenmeden oncede sımdıde..13 agustosta goguslerde hassasıyet kasık agrılarım ve regl gecıkmesı sebebıyle evde test yaptım ve pozıtıf cıktı fakat bıras sılıktı ıkıncı cızgı..15 agustosta kan testı ıcın dr.gıttım ve beta 135 cıktı .dr hamılesın dedı..ınanılmazzzzz bır duyguydu..ardından ultrasona gırdım ogleden sonra kese gorunmuo henuz cok kucuk 1 haftalık dedı..15 gun sonra gel dedı.. ardından 19 unda gıttım baska bır dr a duramadım nasıl bekleyebılırdımkı..beta degeri 942 ye cıkmıs ve tekrar karın ultrasona baktı bana 15 gunluk henuz kese bellı degıl dedı.sata gore 6 haftalık olması gerekırken bebegımın 2 haftalık oldugunu soledı ve gec dollenme olabılecegını soledı.26 sına randevu verdı.sımdı arkadaslar yarın gıtcem ama merak ettıgım gebelık kesesı hemen bellı olurmu..bırde sımdı ben hafta hafta hamılelık formlarını takıp edıyorum..hamılılek belırtı ve gelısımını sata goremı yoksa dr.yonlendırmesıne goremı takıp etcem..umarım keseyı en kısa zamanda goruruz cok meraklanıyor ve kaygılanıyorum..cvplarınız ıcın sımdıden teskler..:44::44:
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gec dollenme ve gebelık kesesı hakkında..
- Konu Sahibi golgemmm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?hemen hemen aynı şeyleri yaşamısız seninle bende 1 yıllık evliyim ve temmuzda korunmayı bıraktık eşimle. adet günüm geçince idrar testi yaptım ve çok silik bi ikinci çizgi çıkınca sabahında doktorda aldık soluğu çok heyecanlıydık ilk kan testim 399 çıktı doktorun yorumu gebelik var gibi ama bebek yok boş gebelik olabilir dedi 2 gün sonra tekrar kan testi sonuç 1500 çıktı ve geç döllenme olduğunu söyledi. dün gittiğimizde de kese oluşmuş olduğunu gördük ve 5+5 haftalık artık bayramdan sonrada bebişimizi görürürüz Rabbim nasip ederse. Bence doktorunun dediği gebelik haftalarını takip et hepimiz için hayırlısı olsun
hemen hemen aynı şeyleri yaşamısız seninle bende 1 yıllık evliyim ve temmuzda korunmayı bıraktık eşimle. adet günüm geçince idrar testi yaptım ve çok silik bi ikinci çizgi çıkınca sabahında doktorda aldık soluğu çok heyecanlıydık ilk kan testim 399 çıktı doktorun yorumu gebelik var gibi ama bebek yok boş gebelik olabilir dedi 2 gün sonra tekrar kan testi sonuç 1500 çıktı ve geç döllenme olduğunu söyledi. dün gittiğimizde de kese oluşmuş olduğunu gördük ve 5+5 haftalık artık bayramdan sonrada bebişimizi görürürüz Rabbim nasip ederse. Bence doktorunun dediği gebelik haftalarını takip et hepimiz için hayırlısı olsun
tskler canım benım:=) bu arada bıras once dr dan geldım ..5+4 oldugunu soledı ve keseyı gorduk boyutundada hıc bır sıkıntı olmadıgını gebelıgın normal gıttıgını ogrendım..sıkı sıkı tututnmus annesine bayramdan sobrada kalp atıslarını dınlemek ıcın gıdecegım..ıns bır puruz cıkmaz..Allah hepimizin yavrusunu bagıslasın..
tskler canım benım:=) bu arada bıras once dr dan geldım ..5+4 oldugunu soledı ve keseyı gorduk boyutundada hıc bır sıkıntı olmadıgını gebelıgın normal gıttıgını ogrendım..sıkı sıkı tututnmus annesine bayramdan sobrada kalp atıslarını dınlemek ıcın gıdecegım..ıns bır puruz cıkmaz..Allah hepimizin yavrusunu bagıslasın..
gozunuz aydin canim benimde gec dollenme olmustu hemde bayaaa bi gec :)sat8 martti kizim29martta tutunmus hatta dr lar bi ara panikledi satiniz ile kese pek uyusmuyor diye ama gec dollenme olmus bir hafatcik allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin
- 2 Ağustos 2011
- 620
- 10
- 46
slm kizlar.sizlerle ayni sorunlari yasadim.hatta nerdeyse ayni günlerde olmus galiba.gectigimiz hafta bana kabus gibiydi.israrla görünmedi minisim.reglim gecmisdi ,degerlerim yüksek olmasina ragmen 5+2 de göründü minisim.tam operasyon olcakken kurtulduk.cünkü ne dis gebelik oalrak görünüyor ne de rahimde bise var.ama kanda hamile cikiyorum.ic organlarima sicrar kanama vardir diye israrla göbegimden kamerayla girip bakcaklardi ve operasyon olcaktim.
simdi kalp atislarini dinlemek icin bekliyorum,Allahim bu duyguyu yasatsin isteyen herkeze,ellerini bos birakmasin. bu arada ortalama beklenen dogum 26 nisan...
simdi kalp atislarini dinlemek icin bekliyorum,Allahim bu duyguyu yasatsin isteyen herkeze,ellerini bos birakmasin. bu arada ortalama beklenen dogum 26 nisan...
arkadaşlar bende geçen yıl geç döllenme ile hamilelik yaşadım, usg de gördüğünüz zaman mesala bugün 5+4 haftalık çıkıyor diyelim ondan geriye gidip son adet taarihi, belirleniyor bundan sonraki takiplerinizde o tarih baz alınıyor, benim dr öyle yapmıştı hayırlı doğumlar, benim oğlum geç döllendi ama annesinin yanına erken geldi
şuan 11 aylık yanımda uyuyor
şuan 11 aylık yanımda uyuyor
canım gittinmi doktora sonuç nedir merak ettim duydunmu bebişinin kalp sesini ??
sanırım aynı dert bendede var. sat a göre 6+3 günlük hamileyim ama dün gittim hala kese gözükmedi. bir önceki gebeliğimde 5 haftalıkken gitmiştim dr kese gözükmedi. kan değeride düşük çıktı dr ya dış gebelik ya düşük olacak demişti. 3 gün sonra tekrar gittiğimde dış gebelik yok dedi. vajinal muayene yaptıktan sonra. ama düşecek dedi. ve 6 haftalıkken düştü bebişim. şimdide korkuyorum. buda düşerse diye. ama benim hesaplamama göre daha 4 haftalık hamileyim. çünkü adetim geçen ay ilk defa 10 gün sürdü. 25 temmuzdu son adet. ben ancak en erken 8 ağustostan sonra hamile kalmışımdır diye düşünüyorum. dr pazartesi tekrar gel dedi. cumartesi kan verdiğimde 135 çıkmıştı değer. inşallah bir sorun olmaz. yine bir düşük yapmak istemiyorum
canım gittinmi doktora sonuç nedir merak ettim duydunmu bebişinin kalp sesini ??
ayy canım benım teskkurler ılgın ıcın:) kalp atıslarını duydum cok sukur..gayet saglıklı bır hamılelık gecırdıgımı soledı dr um..Allah herkese saglıklı evlatlar dunyaya getırmeyı nasıp etsın:)
ayy canım benım teskkurler ılgın ıcın:) kalp atıslarını duydum cok sukur..gayet saglıklı bır hamılelık gecırdıgımı soledı dr um..Allah herkese saglıklı evlatlar dunyaya getırmeyı nasıp etsın:)
amiinn aminn biraz geç oldu ama şimdi yazabiliyorum cvp .. bende de herşey yolunda gidiyor şimdilik ay sonunda gidicem şuan 9 haftalık olduk bebişimle :89:
amiinn aminn biraz geç oldu ama şimdi yazabiliyorum cvp .. bende de herşey yolunda gidiyor şimdilik ay sonunda gidicem şuan 9 haftalık olduk bebişimle :89:
aynı gun anne olcaz bırlıkte sanırım:) umarım hersey yolunda gıder canım benım..
- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
- 83
Kızlar benim ara ara kahverengi lekelerim geliyor 8 gündür normalde adet olmaliydim bu tarihlerde.doğru düzgün adet olmadım sadece kahve rengi afedersiniz pedimi doldurmayacak kadar küçük küçük lekelerim var. kan testi yaptım 3 gun once negativ . geç döllenme dedikleri şey olabilirmi ? Hiç birşey anlamadım birde ben hiç böyle olmazdım 5 gün sürerdi adetim ve çok yoğun olurdum .