• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme ve akıntı??

Ruling girl

Kün Fe yeKün
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
613
689
33
30
Meraba arkadaşlar ben eşimle adete yakın ilişkimiz oldu dün adet günümdü halen olmadım yüzüm sivilce oldu ve beyaz sünen bi akıntım var bugün de akıntım devam ediyo geç döllenme olabilir diye düşünüyorum sizce hamilelik olabilir mi ne zaman test yapmalıyım ?

Genelde adete yakın gebelik ihtimalı düşük oluyor ama yinede olabilir belli olmaz. Bence bekleyin birkaç gün öyle yapın. Yada döllenme ilişkiden bir gün sonra olsa idrarda 10 gün sonra çıkıyormuş ona göre hesaplayıp yapabilirsiniz.

Genelde adete yakın gebelik ihtimalı düşük oluyor ama yinede olabilir belli olmaz. Bence bekleyin birkaç gün öyle yapın. Yada döllenme ilişkiden bir gün sonra olsa idrarda 10 gün sonra çıkıyormuş ona göre hesaplayıp yapabilirsiniz.

Teşekkür ederim bu arada bitkinlik ve var bende ben belirti arayan bi insan değilim ama temizlik yapayım diyom hemen yoruluyorum) inşallah hakkımda hayırlısı Rabbim ol demiştir inşallah biraz daha beklicem o zaman dediğinize göre erken çıkmıyo geç döllenme

Back
X