Geç döllenme olabilir adet tarihinizden 7 gün sonra tekrar test yapınMerhaba son adet tarihim 28 Şubat bat 27 Mart eşimle bu süreçte birkaç kez korunmasız ilişkimiz oldu biri yumurtalara günüme çok yakındı diğeri ise battan birkaç gün önce. Çok düzenli bi adet takvimim var max bir gün sonra adet olurum ancak 3. Gün gecikmedeyim. Geçen hafta gece bulantılarım vardı yani gece daha çok oluyordu.Çok sık idrara çıkıyorum ve sanki hep adet olmuşum gibi bir ıslaklık hissi fakat gelen giden yok. Bunun dışında ne ağrı ne bir belirti hiçbir şeyim yok. İkinci gün akşam ve üçüncü gün sabah ilk idrarla olacak şekilde kaset test yaptım fakat negatif bugün kan testi
Verdim yine negatif fakat hala regle dair bir ibarem yok. Merak ettiğim şey geç döllenme olabilir mi? Böyle bir süreç yaşayıp hamile olan var mı?
Merhaba ben de dün kan testi vermistim 58.91 çıktı adetim 2 gün gecikmisti sizce yükselme ihtimali var miGeç döllenme olabilir adet tarihinizden 7 gün sonra tekrar test yapın
canim yükselir inşallah sen idrar testi yapdinmiMerhaba ben de dün kan testi vermistim 58.91 çıktı adetim 2 gün gecikmisti sizce yükselme ihtimali var mi
Canim durumlar nasil sende adet oldunmuMerhaba son adet tarihim 28 Şubat bat 27 Mart eşimle bu süreçte birkaç kez korunmasız ilişkimiz oldu biri yumurtalara günüme çok yakındı diğeri ise battan birkaç gün önce. Çok düzenli bi adet takvimim var max bir gün sonra adet olurum ancak 3. Gün gecikmedeyim. Geçen hafta gece bulantılarım vardı yani gece daha çok oluyordu.Çok sık idrara çıkıyorum ve sanki hep adet olmuşum gibi bir ıslaklık hissi fakat gelen giden yok. Bunun dışında ne ağrı ne bir belirti hiçbir şeyim yok. İkinci gün akşam ve üçüncü gün sabah ilk idrarla olacak şekilde kaset test yaptım fakat negatif bugün kan testi
Verdim yine negatif fakat hala regle dair bir ibarem yok. Merak ettiğim şey geç döllenme olabilir mi? Böyle bir süreç yaşayıp hamile olan var mı?
Evet 3 tane kaset yaptım silik çıktı hepsi 1 tane de erken gebelik yaptım onda daha netti pazartesi tekrar kan vereceğimcanim yükselir inşallah sen idrar testi yapdinmi
Resim atsana kizEvet 3 tane kaset yaptım silik çıktı hepsi 1 tane de erken gebelik yaptım onda daha netti pazartesi tekrar kan vereceğim
ŞubatBende 23 surat son adetim ve hala adet olmadım test yaptım 2gün önçe silikdi
Resim atsana kiz
Kızlar merhaba bugün maalesef kalamam oldu ve betam düştüAllah analı babalı büyütsün inşallah canım var bunda 2 çizgi nettt
Kimyasal mi yoksaKızlar merhaba bugün maalesef kalamam oldu ve betam düştü
Normal döllenmede bile en 10. Gecikme gününde idrar yapın diyor doktorlar gec döllenmede gecikmenin 15. Günü çıkıyorAdet gecikmesinin 7 . Gününden sonra geç dölleme kesin pozitif verir mi yoksa daha geç de çıkabilir mi
Acaba dedim az da olsa yükselmiş olur muydu kan sonuçtaNormal döllenmede bile en 10. Gecikme gününde idrar yapın diyor doktorlar gec döllenmede gecikmenin 15. Günü çıkıyor
Geç döllenmede beta hcg ilişkiden 14 gün sonra kana geçiyor canım ortalama. Sen kaçıncı günğndesinAcaba dedim az da olsa yükselmiş olur muydu kan sonuçta
Düzenli olarak ilişkiye giriyoruz o yüzden hangisinde gebelik oluştu ya da oluşmadı bilmiyorumGeç döllenmede beta hcg ilişkiden 14 gün sonra kana geçiyor canım ortalama. Sen kaçıncı günğndesin
Gecikmenin 10 . İla 15. Günü arası test yap kesin çıkar canımDüzenli olarak ilişkiye giriyoruz o yüzden hangisinde gebelik oluştu ya da oluşmadı bilmiyorum