- 4 Ocak 2022
- 74
- 18
- 3
- 26
- Konu Sahibi Kocmelek839
-
Evet diğer testler kuruma çizgisi gibi çıktı zaten 1 saat sonra ama bu 10 dakika içinde çıktı emin olamadım daha önce de 3 aylık bebeğimi düşük le kaybettim doktor hemen gebe kalabilrisin düşükten sonra dedi bir umut işte şimdi gidip kan versem çıkar mı geç döllenme olsa bile bazıları adet 9 10 gün geçiyor öyle çıkıyor yazmışlar diğer forumlardaCanim 1 2 saat sonra cikan cizgiler gecersiz oluyor kuruma oldugu icin bu testte belli belirsiz var evet ama yine de en net cevabi kan testiyle alabilirsin gec dollenme bile olsa bence ozel bi hastahnye gidip kan ver bugün
Ben reglim 1 gun gecince vermistim deger dusuk cikar ama pozitifmi negatifmi anlarsinEvet diğer testler kuruma çizgisi gibi çıktı zaten 1 saat sonra ama bu 10 dakika içinde çıktı emin olamadım daha önce de 3 aylık bebeğimi düşük le kaybettim doktor hemen gebe kalabilrisin düşükten sonra dedi bir umut işte şimdi gidip kan versem çıkar mı geç döllenme olsa bile bazıları adet 9 10 gün geçiyor öyle çıkıyor yazmışlar diğer forumlarda
Sagol canım gidip vereyim kafamda soru işaretleri dolaşmasın en azındanBen reglim 1 gun gecince vermistim deger dusuk cikar ama pozitifmi negatifmi anlarsin
Kesinlikle tatlim bizede guzel haberler verirsin insallahSagol canım gidip vereyim kafamda soru işaretleri dolaşmasın en azından
Merhaba sunucunuz nedir gebemisinix2 saat sonra çıkan bir kuruma çizgisi de benden gelsin. Adetim 1 gün gecikti bugün itibarıyla. Testi de bu sabah yaptım. 2 senedir deniyoruz.
Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha test yapmalı mıyım senceBen reglim 1 gun gecince vermistim deger dusuk cikar ama pozitifmi negatifmi anlarsin
Kan testinde negatifse yanilma payi yok üstelik iliskiden 48 gün sonra verdiysen!. Geç döllenme bile olsa kanda muhakkak deger dusukte olsa pozitif cikardi o sure icindeCanım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha test yapmalı mıyım sence
Merhaba gebe kaldınızmıCanım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha test yapmalı mıyım sence
Bilmiyorum en son 48 gün sonra test yapmıştım şimdi 62 gün geçti üstünden henüz yapmadımMerhaba gebe kaldınızmı
Merhaba benim de bugün son reglimin uzerinden tam 63 gün geçti. Siz ne alemdesiniz?Bilmiyorum en son 48 gün sonra test yapmıştım şimdi 62 gün geçti üstünden henüz yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?